Algı Eke

Algı Eke

Son dakika Algı Eke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Algı Eke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Algı Eke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Algı Eke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan algı eke gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 algı eke haberi bulunmuştur. Tüm algı eke haberleri aşağıda listelenmiştir.
Algı Eke'den şaşırtan itiraf! 'Param biterse dizi yapacağım'
Algı Eke'den şaşırtan itiraf! 'Param biterse dizi yapacağım' Algı Eke, YouTube’daki Pena kanalında Ekşi Sözlük yazarları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
22.03.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Sahnede entrika, sette kahkaha!
Sahnede entrika, sette kahkaha! Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerini paylaştığı ‘Hizmetçiler’ dizisinin heyecan dolu ikinci bölümü bu akşam (14 Mart Cumartesi) Kanal D’de ekrana gelecek. Sırlar ve entrikalarla dolu dizinin çekimleri devam ederken setten eğlenceli kareler yayınlandı.
14.03.2020 Televizyon
Hizmetçiler 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Hizmetçiler 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hizmetçiler dizisinin 2. Bölümü Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında…
13.03.2020 Televizyon
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil “Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganıyla büyük bir merak uyandıran dizinin çok konuşulacak karakterleri!
7.03.2020 Magazin
Hizmetçiler başlıyor!
Hizmetçiler başlıyor! Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in başrollerini paylaştığı ‘Hizmetçiler’ 07 Mart Cumartesi akşamı Kanal D’de başlıyor.
6.03.2020 Televizyon
4 hizmetçi 4 farklı hayat
4 hizmetçi 4 farklı hayat Kanal D’nin yeni dizisi “Hizmetçiler” yakında başlayacak. Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in rol aldığı dizi, dört hizmetçinin hikayesini ekrana taşıyacak.
25.02.2020 Televizyon
Hizmetçiler setinden ilk kareler geldi!
Hizmetçiler setinden ilk kareler geldi! Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Hizmetçiler çok yakında başlıyor.
20.02.2020 Televizyon
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi?
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi? Algı Eke ve Burak Sevinç'in başrolünü paylaştığı romantik komedi filmi "Nasipse Olur", bugün vizyona girdi. Sinemalarda izleyicilerini buluşan Nasipse Olur filmi hakkındaki araştırmalar da arttı. Keşanlı Ali Destanı, Direniş Karatay, Kurtlar Vadisi gibi yapımlardan tanıdığımız Selahattin Sancaklı yönetmenliğindeki Nasipse Olur filmi nerede çekildi? Nasipse Olur oyuncuları kim, konusu nedir?
14.02.2020 Gündem
Hizmetçiler’in teaserı yayınlandı...
Hizmetçiler’in teaserı yayınlandı... Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Hizmetçiler'in ilk tanıtımı yayınlandı...
8.02.2020 Televizyon
"Hizmetçiler"in afişi yayınlandı!
"Hizmetçiler"in afişi yayınlandı! Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi 'Hizmetçiler'in afişi yayınlandı.
7.02.2020 Televizyon
'Hizmetçiler' dizisi geliyor
'Hizmetçiler' dizisi geliyor Kanal D’de yakında ekrana gelecek 'Hizmetçiler', İstanbul’da lüks bir sitede çalışan dört hizmetçinin yaşadığı gizemli olayları anlatıyor.
29.01.2020 Televizyon
Melek Baykal kimdir? Melek Baykal boşanıyor mu?
Melek Baykal kimdir? Melek Baykal boşanıyor mu? Melek Baykal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gündemde çok fazla araştırılan Melek Baykal hakkındaki bilgileri haberimizde derledik. Peki Melek Baykal 34 yıllık eşi Alman Warner Striening'ten boşanıyor mu?
27.03.2018 Gündem
İlayda Çevik kimdir?
İlayda Çevik kimdir? İlayda Çevik kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Savaşçı dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan İlayda Çevik, dizi setinde tanıştığı Alican Albayrak ile aşk yaşamaya başladı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle Alican Albayrak İlayda Çevik'in hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Çağla Şıkel'in eşi belli oldu!
Çağla Şıkel'in eşi belli oldu! Erler Film'in patronu, duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun Kanal D'de ekrana gelecek yeni dizisi "Sarı Melekler"in hazırlıkları tam gaz sürüyor.
3.10.2017 Televizyon
Algı Eke'den şiddet haberlerine isyan!
Algı Eke'den şiddet haberlerine isyan! İnan Ulaş Torun'un, oyuncu eşi Algı Eke'ye şiddet uyguladığı iddia edildi. Algı Eke bir açıklama yaparak bu haberlere ateş püskürdü.
6.08.2017 Magazin
Cingöz Recai filminin vizyon tarihi belli oldu!
Cingöz Recai filminin vizyon tarihi belli oldu! Yıllar sonra tekrar beyazperdede hayat bulan ‘Cingöz Recai’nin çekimleri tamamlandı.
27.07.2017 Televizyon
Cingöz Recai’de yıldızlar geçidi!
Cingöz Recai’de yıldızlar geçidi! Türk polisiye roman geleneğinin en önemli karakterlerinden Cingöz Recai, yıllar sonra tekrar beyazperdede hayat bulacak.
26.07.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı Kanal D’nin 27 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Emin Çapa ile Sabah Haberleri ile başlıyor ve bayramın son gününde renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli program ekranlarda olacak. Yine eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor! Kanal D’nin 27 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Gizlice evlenen çiftten ilk fotoğraf!
Gizlice evlenen çiftten ilk fotoğraf! 1 Haziran'da gizlice nikah masasına oturan ünlü oyuncular Algı Eke ile Ulaş İnan Torun evlilik sonrası ilk fotoğrafı paylaştı.
16.06.2017 Magazin
Algı Eke ile İnan Ulaş Torun gizlice evlendi!
Algı Eke ile İnan Ulaş Torun gizlice evlendi! İnan Ulaş Torun ve sevgilisi Algı Eke'nin 1 Haziran'da gizlice evlendikleri ortaya çıktı.
14.06.2017 Magazin
İnan Ulaş Torun hakkında şok suçlama! Şiddet uyguluyor...
İnan Ulaş Torun hakkında şok suçlama! Şiddet uyguluyor... Algı Eke ile birliktelik yaşayan İnan Ulaş Torun hakkında şoke eden suçlamalar ortaya atıldı. İddiaya göre ünlü oyuncu sevgililerine şiddet uyguluyor.
31.05.2017 Magazin
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti...
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti... Kanal D'nin sevilen dizisi 'İsimsizler’de başrol oyuncularından biri diziden ayrıldığını açıkladı. Peki İsimsizler'e veda eden oyuncu kim oldu? İşte İsimsizler dizisinde artık yer almayacak olan kişi...
30.05.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Algı Eke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki algı eke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.