Aleyna Tilki Yeni Klip

Aleyna Tilki Yeni Klip

Son dakika Aleyna Tilki yeni klip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Tilki yeni klip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Tilki yeni klip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Yeni Klip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki yeni klip gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 aleyna tilki yeni klip haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki yeni klip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum!
Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum! Aleyna Tilki’yi yeni şarkısı 'Al ya da Bırak’ın (Take It or Leave It) heyecanı sardı. Bir süredir İngilizce şarkısının klibi için sette olan 21 yaşındaki popçu, “Zor bir klip oldu. Hem profesyonel hem de amatör ruhu yansıtmaya çalıştık” derken, sosyal medyada yayınladığı dans görüntüleriyle ilgili de konuştu.
13.04.2022 Magazin
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor!
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor! Yeni şarkısı "Yalnız Çiçek" için klip çeken Aleyna Tilki'nin, Youtube'a yüklediği klibi 1 saatte 300 binden fazla kişi tarafından izlendi.
6.06.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den iddialı paylaşım
Aleyna Tilki'den iddialı paylaşım Aleyna Tilki bomba bir kliple sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor...
14.05.2018 Magazin
Aleyna Tilki Megastar Tarkan'ı geçti!
Aleyna Tilki Megastar Tarkan'ı geçti! Yeni çıkardığı 'Sen Olsan Bari' parçasıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, izlenme ve dinlenme sayısında Megastar Tarkan'ı da geçti.
10.08.2017 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Aleyna Tilki yeni şarkısının klibini sosyal medyada yaınladı
Aleyna Tilki yeni şarkısının klibini sosyal medyada yaınladı Geçtiğimiz günlerde Londra’ya giden genç şarkıcı Aleyna Tilki, dünyaca ünlü DJ ve Prodüktör Dillon Francis’le güçlerini birleştirdi. Aleyna Tilki, yeni şarkısının klibini sosyal medya sayfasından yayınladı. Aleyna Tilki’nin klipte dans ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı.
6.10.2021 Magazin
Sibel Bilgiç: Kanseri yendim
Sibel Bilgiç: Kanseri yendim 2008 yılında gırtlak kanseri teşhisi sonucu tedavi gören 48 yaşındaki şarkıcı Sibel Bilgiç, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
4.06.2020 Magazin
Aleyna Tilki: Sürpriz var
Aleyna Tilki: Sürpriz var Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla olay yaratan Aleyna Tilki, son gönderisiyle herkesi meraklandırdı.
5.12.2019 Magazin
Reynmen rekor kırdı!
Reynmen rekor kırdı! 'Reynmen' takma adını kullanan YouTuber Yusuf Aktaş, kanalında yayınladığı video klip ile rekor kırdı.
26.01.2019 Magazin
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri, unutulmaz bir gecede sahiplerini buldu.
21.09.2018 Kültür Sanat
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!"
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!" Demet Akalın, Yalnız Çiçek adlı şarkısı için ilk defa yönetmen koltuğuna oturarak klip çeken Aleyna Tilki ile ilgili imalı yorumlarda bulundu
6.06.2018 Magazin
Set çalışanlarını canından bezdirmiş!
Set çalışanlarını canından bezdirmiş! Başarısıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe'nin yeni albümünde seslendirdiği "Yalnız Çiçek" şarkısına klip çekti. Yönetmen koltuğuna kendisi oturan şarkıcı klibin setinde çalışanları illallah ettirdi
24.05.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle!
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle! Acun Ilıcalı'dan bomba hareket! Televizyon dünyasında yer yerinden oynayacak...
16.05.2018 Magazin
"Emrah'a çok kötü şeyler yapacağım"
"Emrah'a çok kötü şeyler yapacağım" Aleyna Tilki 28 Mart’ta 18 yaşına basmıştı. Önceki akşam da aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen Emrah Karaduman ile Kuruçeşme’deki Huqqa’da eğlendi
14.04.2018 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den sürpriz şarkı!
Aleyna Tilki'den sürpriz şarkı! Aleyna Tilki, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni bir şarkı hazırladığını ve önümüzdeki günlerde bu şarkıyı piyasaya sürüp klip çekmek istediğini söyledi.
13.09.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki açıkladı: Tam 66 milyon...
Aleyna Tilki açıkladı: Tam 66 milyon... Aleyna Tilki, 'Sen Olsan Bari' adlı yeni şarkısı için; 'Parçaya tepkiler çok güzel, Youtube’da 66 Milyon kez tıklandı' dedi.
9.08.2017 Magazin
Aleyna'nın 'Tilki'liği!
Aleyna'nın 'Tilki'liği! Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’nin klibi taklit çıktı. Aleyna Tilki’nin klibinin Britney Spears’ın ‘Crazy’ ve ‘Work B..ch’ şarkılarıyla benzerlikler taşıdığı görüldü.
31.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den yeni rekor
Aleyna Tilki'den yeni rekor Yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’, 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek Türkiye rekoru kıran Aleyna Tilki, meslektaşları Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bıraktı.
29.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den doğum gününde büyük dilek!
Aleyna Tilki'den doğum gününde büyük dilek! Dün akşam doğum gününü kutlayıp 17 yaşına giren Aleyna Tilki "Pastamı üflerken dünya starı olmayı diledim.Biliyoruz gerçek ama yinede Allah'a garanti olsun diye dua ettim işte" dedi.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Yeni Klip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki yeni klip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.