Alexis Delgado

Alexis Delgado

Son dakika Alexis Delgado haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alexis Delgado ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alexis Delgado haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alexis Delgado

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alexis delgado gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 alexis delgado haberi bulunmuştur. Tüm alexis delgado haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
Beşiktaş; alıyor, satıyor, kazanıyor...
Beşiktaş; alıyor, satıyor, kazanıyor... Beşiktaş son beş sezonda oyuncu satışından önemli gelir elde etti. Siyah beyazlılar, son 5 sezonda transferden 51 milyon 500 bin Euro'yu kazandı.
17.07.2017 Beşiktaş
Yıldız oyuncu Pepe imzayı attı
Yıldız oyuncu Pepe imzayı attı Umut Güner, Ali Naibi ve Ahmet Bulut, Lizbon’a gidip Pepe’yi 2 sezon Beşiktaş’ta oynamaya ikna etti. 10 yıl boyunca Real Madrid formasını terleten 34 yaşındaki Portekizli stoper, Süper Lig’in yeni yıldızı oldu
4.07.2017 Beşiktaş
Barcelona'da şok! Ayağı kırıldı
Barcelona'da şok! Ayağı kırıldı İspanya La Liga'nın 22. haftasında deplasmanda Alaves ile karşılaşan Barcelona'da sakatlık şoku yaşanıyor.
11.02.2017 İspanya
Barça'dan gol şov!
Barça'dan gol şov! La Liga'nın 22. haftasında Barcelona deplasmanda Alaves'i 6-0 yendi
11.02.2017 İspanya
Beşiktaş boş durmadı!
Beşiktaş boş durmadı! Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olan ve bu sezon da aynı hedefle mücadelesini veren Beşiktaş, ara transfer döneminde boş durmadı.
24.09.2021 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten flaş açıklamalar! Transfer ve...
Şenol Güneş'ten flaş açıklamalar! Transfer ve... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.
24.09.2021 Beşiktaş
Devre arası baş ağrısı
Devre arası baş ağrısı Beşiktaş Ocak transferinden çok umutlu ama son yıllarda bu dönemde yapılan takviyeler pek bekleneni veremedi.
28.12.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'a transfer müjdesi!
Beşiktaş'a transfer müjdesi! Beşiktaş'ın Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner transfer konusunda açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'tan La Liga'ya...
Beşiktaş'tan La Liga'ya... Alexis Delgado, Deportivo Alaves'e transfer oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Alın Boyko'yu, verin Vida'yı
Alın Boyko'yu, verin Vida'yı Elinde 2 stoperi kalan Beşiktaş, İstanbul’da oynamaya sıcak bakan Hırvat Demagoj Vida için yeni bir teklif sundu. Dinamo Kiev’i eski kalecisi Denys Boyko ile takasa ikna eden Siyah-Beyazlılar, talep edilen 2 milyon Euro ücretten kurtulmak için her yolu deniyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta flaş ayrılık!
Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Beşiktaş Kulübü, İspanyol futbolcu Alexis Delgado ile yollarını ayırdı.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş, Kenneth Omeruo'yla anlaştı
Beşiktaş, Kenneth Omeruo'yla anlaştı Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gustavo Gomez için pazarlıklarını sürdürürken, bir ismin imzası için anlaşma sağladı
24.09.2021 Beşiktaş
Şampiyon sezonu açtı!
Şampiyon sezonu açtı! Beşiktaş 2016 -2017 sezonunu açarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
8.07.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Serdar Aziz ısrarı sürüyor
Beşiktaş'ın Serdar Aziz ısrarı sürüyor Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Serdar Aziz transferi gündemdeki sıcaklığını koruyor..
24.09.2021 Beşiktaş
Alexis Delgado ülkesine dönmek istiyor
Alexis Delgado ülkesine dönmek istiyor Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon devre arasında transfer ettiği Alexis Delgado ülkesine dönmek istyor
16.06.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'tan çifte bomba!
Beşiktaş'tan çifte bomba! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, iki stoper birden alınması için rapor verdiği öğrenildi. Güneş ayrıca Mehmet Topal için de 'Takıma büyük katkı sağlar.' dedi
24.09.2021 Beşiktaş
‘Rhodolfo’ya güvenemeyiz’
‘Rhodolfo’ya güvenemeyiz’ Teknik direktör Şenol Güneş ve yöneticiler, Sambacı’nın ancak sezonun 2. yarısında hazır duruma geleceğini düşünüyor. Bu nedenle savunma hattına takviye yapılırken Rhodolfo devre arası transferiymiş gibi hareket edilecek.
24.09.2021 Beşiktaş
Ayrılmak istediğini açıkladı!
Ayrılmak istediğini açıkladı! Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Alexis Delgado, İspanya'ya dönmek istediğini açıkladı. İşte Alexis'in ayrılık sözleri ve transfer detayları...
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta savunma taaruzu
Beşiktaş'ta savunma taaruzu Devler Ligi’nde boy gösterecek Beşiktaş, savunma hattını sil baştan yenilemeye hazırlanıyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta tek gündem transfer
Beşiktaş'ta tek gündem transfer Beşiktaş, transfer döneminin yine en çok konuşulacak takımlarından biri olmaya aday durumda.
24.05.2016 Beşiktaş
Savunun! Kupa geliyor
Savunun! Kupa geliyor Son 4 maçta 8 gol yiyen Beşiktaş, hafta boyunca defanstaki problemlerini gidermek üzerine çalıştı.
29.04.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Alexis Delgado için ayrılık kararı
Beşiktaş'ta Alexis Delgado için ayrılık kararı Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor deplasmanında büyük hata yapan isimlerinden Alexis Delgado için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
25.04.2016 Beşiktaş
Kartal'da iki hayati karar
Kartal'da iki hayati karar Akhisar mücadelesinde Alexis ve Tolga’nın sergilediği başarısız görüntü sonrasında gözler, Kayseri maçı öncesinde teknik ekibe çevrildi. Şenol Güneş’in, cumartesi günkü oyunda Alexis’in yerine Tosic ya da Necip’i görevlendireceği ancak kalede ise zorunlu olarak Tolga’yla yola devam edeceği öğrenildi.
25.04.2016 Beşiktaş
Beşiktaşlıları çıldırtan isim!
Beşiktaşlıları çıldırtan isim! Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Alexis Delgado, Akhisar Belediyespor maçında yaptığı kritik hatalarla taraftarları çileden çıkardı.
23.04.2016 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Alexis Delgado ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alexis delgado haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.