Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yıldız oyuncu Pepe imzayı attı

Yıldız oyuncu Pepe imzayı attı

Umut Güner, Ali Naibi ve Ahmet Bulut, Lizbon’a gidip Pepe’yi 2 sezon Beşiktaş’ta oynamaya ikna etti. 10 yıl boyunca Real Madrid formasını terleten 34 yaşındaki Portekizli stoper, Süper Lig’in yeni yıldızı oldu

Yıldız oyuncu Pepe imzayı attı

BEŞİKTAŞ taraftarının gergin bekleyişi sona erdi, Pepe siyah-beyazlı formayı giydi. Yıllardır stoper bölgesine Milosevic, Mitrovic, Pedro Franco, Alexis Delgado gibi isimleri alan ancak aradığını bulamayan Beşiktaş sonunda çareyi dünyaca ünlü bir yıldızı kadroya katmakta buldu.
SİYAH-beyazlılar son 10 sezondur Real Madrid forması giyen ve bu sürede 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Pepe’yi resmen kadrosuna kattı. Hatta dün gece Portekizli yıldıza siyah-beyazlı forma giydirildi bile.
YILLIK 3.5 MİLYON
GÖRÜŞMELER bir süredir devam ediyordu ancak araya Paris Saint-Germain’in girmesi Beşiktaş’ta ciddi anlamda korku yaratmıştı.
PEPE, Fransız ekibiyle anlaşamayınca siyah-beyazlılar bir kez daha taarruza geçti ve transfer komitesi başkanı Umut Güner, futbol direktörü Ali Naibi ve Pepe’nin Türkiye’deki haklarını elinde bulunduran menajer Ahmet Bulut’tan oluşan kafile Portekizli ile görüşmeleri sıklaştırdı.
PARA konusunda tıkanan pazarlıklar en sonunda çözüldü ve Pepe, Beşiktaş’ta oynamayı kabul edip formayı üzerine geçirdi. 2 yıllık imza atan Portekizli, edinilen bilgiye göre yıllık 3.5 milyon Euro garanti paranın yanı sıra her sezon 1.5 milyon Euro’yu aşmamak üzere bonuslar alacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan Pepe açıklaması

Beşiktaş Kulübü, uzun yıllar İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilya asıllı Portekizli savunma oyuncusu Kepler Laveran Lima Ferreira'nın (Pepe) transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, “Kepler Laveran Lima Ferreira'nın (Pepe) transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır." denildi.