Alexander Milosevic

Alexander Milosevic

Son dakika Alexander Milosevic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alexander Milosevic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alexander Milosevic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alexander Milosevic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alexander milosevic gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 alexander milosevic haberi bulunmuştur. Tüm alexander milosevic haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Milosevic'in yeni adresi
İşte Milosevic'in yeni adresi Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Alexander Milosevic, İsveç ekibi AIK Solna ile anlaştı.
28.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Milosevic'in sözleşmesini feshetti
Beşiktaş Milosevic'in sözleşmesini feshetti Beşiktaş’la 30 Haziran’a kadar anlaşması bulunan 25 yaşındaki stoperin sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi.
18.12.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 6,5 milyonluk formül
Beşiktaş'ta 6,5 milyonluk formül Beşiktaş'ta Veli, Boyko, Aras, Milosevic ile az şans bulan Mustafa Pektemek'e takım aranıyor. Bu isimlerin kulübe yıllık maliyeti 6.5 milyon euroyu buluyor.
17.12.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ilk ayrılık
Beşiktaş'ta ilk ayrılık Çaykur Rizespor'dan Beşiktaş'a geri dönen Milosevic'in sözleşmesi feshediliyor.
16.12.2017 Beşiktaş
Milosevic, Çaykur Rizespor'dan ayrıldı
Milosevic, Çaykur Rizespor'dan ayrıldı Çaykur Rizespor, sezon başı Beşiktaş'tan kiraladığı Milosevic ile yollarını ayırdığını açıkladı.
13.12.2017 Beşiktaş
Beşiktaş Milosevic'i Rizespor'a kiraladı
Beşiktaş Milosevic'i Rizespor'a kiraladı Beşiktaş, İsveçli stoper Alexander Milosevic'i TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a kiraladı
8.09.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 4 futbolcu takım arıyor
Beşiktaş'ta 4 futbolcu takım arıyor Şenol Güneş’in U21 takımına gönderdiği; Denys Boyko, Alexander Milosevic, Pedro Franco ile Veli Kavlak, menacerleri aracılığıyla kendilerine takım bakmaya başladı.
29.08.2017 Beşiktaş
Hiçbirine teklif yok!
Hiçbirine teklif yok! Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği 6 isimle yollarını ayırmak istiyor ama...
17.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta forma numaraları açıklandı
Beşiktaş'ta forma numaraları açıklandı Beşiktaş, 2017-18 sezonunda futbolcuların giyeceği forma numaralarını açıkladı.
5.08.2017 Beşiktaş
Ve Marcelo Lyon'da!
Ve Marcelo Lyon'da! Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti: Lyon'la uzun zamandır pazarlık aşamasında olan Beşiktaş, Fransız temsilcisinin teklifini kabul etti.
12.07.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor! Siyah-Beyazlılar, bayram sonrasında kadroda yenilik için startı verecek. Yönetimin planlaması doğrultusunda başta; Demba Ba, Atınç Nukan ve Aras Özbiliz olmak üzere toplamda 9 futbolcunun kaderi belli olacak.
26.06.2017 Beşiktaş
Şimdi tasarruf vakti!
Şimdi tasarruf vakti! Beşiktaş yönetimi, borcu azaltmak adına gelecek sezon futbol takımının yıllık maliyetini düşürmeyi amaçlıyor.
24.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'a geri dönüyor!
Beşiktaş'a geri dönüyor! Beşiktaş’ın sezon başında Almanya’nın Darmstadt takımına kiraladığı Alexander Milosevic, siyah-beyazlı ekibe geri dönmeye hazırlanıyor.
7.03.2017 Beşiktaş
Devre arası baş ağrısı
Devre arası baş ağrısı Beşiktaş Ocak transferinden çok umutlu ama son yıllarda bu dönemde yapılan takviyeler pek bekleneni veremedi.
28.12.2016 Beşiktaş
Fikret Orman yine yaptı yapacağını!
Fikret Orman yine yaptı yapacağını! Slaven Bilic ve Şenol Güneş'in kadro planlarında yer almayan Alexander Milosevic, Bundesliga'da döktürüyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Kartal'ın eski yıldızı Almanya'da coştu
Kartal'ın eski yıldızı Almanya'da coştu Forma şansı bulamadığı için Beşiktaş’tan kiralık olarak Darmstadt’a giden Milosevic, Bundesliga’da 9 maçın hepsinde görev yaparken takımının en istikrarlısı oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Kiralık olarak...
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Kiralık olarak... Beşiktaş, Alexander Milosevic'i Almanya Bundesliga takımlarından Darmstad'a kiralık olarak gönderiyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Milosevic, kamptan ayrıldı
Milosevic, kamptan ayrıldı Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta, Jose Sosa ve Andreas Beck'in ardından Alexander Milosevic de kamptan ayrıldı.
24.09.2021 Beşiktaş
Serdar Aziz için son teklif
Serdar Aziz için son teklif Siyah-Beyazlılar, Serdar Aziz transferi konusunda atağa kalktı. Yönetim, 25 yaşındaki stoper için 6,5 milyon Euro isteyen Bursaspor’a; Alexander Milosevic artı 2 milyon Euro teklif etti.
13.06.2016 Beşiktaş
‘Rhodolfo’ya güvenemeyiz’
‘Rhodolfo’ya güvenemeyiz’ Teknik direktör Şenol Güneş ve yöneticiler, Sambacı’nın ancak sezonun 2. yarısında hazır duruma geleceğini düşünüyor. Bu nedenle savunma hattına takviye yapılırken Rhodolfo devre arası transferiymiş gibi hareket edilecek.
24.09.2021 Beşiktaş
Milosevic Premier Lig'e gidiyor
Milosevic Premier Lig'e gidiyor Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Alexander Milosevic'e Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un talip olduğu iddia edildi.
24.05.2016 Beşiktaş
Ersan'ın yerine 19'luk stoper
Ersan'ın yerine 19'luk stoper Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki yıllarda kadroda yer almaları planlanan dört stoperi belirledi.
10.02.2016 Beşiktaş
Beşiktaş’tan sürpriz transfer hamlesi
Beşiktaş’tan sürpriz transfer hamlesi Ara transfer döneminin hızlı takımı Beşiktaş, transfer döneminin son gününde bombayı patlatacak.
31.01.2016 Beşiktaş
Güneş'ten veto
Güneş'ten veto Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'un Beşiktaş'a yaptığı takas teklifi, Şenol Güneş engeline takıldı.
4.01.2016 Beşiktaş
Transfere Şenol Güneş engeli!
Transfere Şenol Güneş engeli! Süper Lig'in flaş ekiplerinden Antalyaspor Serdar Kurtuluş, Pedro Franco ve Alexander Milosevic'e talip oldu, karşılığında da Emrah Başsan'ı Beşiktaş'a vermeyi teklif etti. Ancak siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş bu teklifi reddetti
4.01.2016 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Alexander Milosevic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alexander milosevic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.