Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Güneş'ten veto

Güneş'ten veto

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'un Beşiktaş'a yaptığı takas teklifi, Şenol Güneş engeline takıldı.

Güneş'ten veto

Beşiktaş’ta transferin 1 numaralı konusu kaleci... Siyah-Beyazlılar, Denys Boyko’dan Ospina’ya, Kalinic’ten Cassio’ya, Rafael’den Mandanda’ya kadar birçok alternatif üzerinde duruyor. Ancak Kartal’ın kurmayları kaleci ve ardından stoper sorununu çözmeye çalışırken gündeme bir ‘fırsat transferi’ geldi. İkinci yarı için kadroda düşünülmeyen Pedro Franco ve Alexander Milosevic’e talip olan Antalyaspor, Serdar Kurtuluş’u da istedi. Akdeniz ekibi, 3 oyuncu için yaptığı pazarlığı genişleterek, “İsterseniz Emrah Başsan’ı da takasla size verebiliriz” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ, EMRAH'I İSTEMEDİ!

Türkiye’nin en yetenekli genç oyuncularından biri olan Emrah’la ilgili teklif, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e iletildi. Hem ofansif orta saha hem de sağ kanatta görev alabilen 23 yaşıdaki Emrah’a Güneş’ten veto geldi. Antalyasporlu oyuncunun hem yetenekli hem de kaliteli bir isim olduğunun altını çizen Güneş, “Emrah’ın oyunculuğuna söyleyebilecek bir sözüm yok. Ancak eldeki oyunculara da bakmak gerek. Oğuzhan, Sosa, Gökhan Töre, Kerim, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma gibi alternatiflere sahibiz. Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncuları bizde. Üstelik Tolgay ve Veli de aramıza katılacak. Bu orta sahaların arasına kolay kolay kimse giremez. Emrah’ı alsak da forma verebileceğimi düşünmüyorum. Ancak sezon sonunda bu konuyu tekrar düşünebilirim” cevabını verdi.

Haberin Devamı

4 GOL ATTI, 1 ASİST YAPTI

Türkiye’nin en etkili orta saha oyuncuları arasında yer alan Emrah Başsan, ligin ilk yarısında bu kalitesini istatistiklere de yansıttı. Emrah, Süper Lig’de 14 maçta görev yaparken 4 gol attı, 1 de asist yaptı. Emrah, daha önce F.Bahçe ve G.Saray’ın da gündemine gelmişti.

(Habertürk)