Akbank çöktü mü, Akbank mobilde sorun mu var? Akbank mobile giremiyorum, neden açılmıyor, 15 Ağustos banka sorunu ne zaman düzelecek?
Akbank çöktü mü, Akbank mobilde sorun mu var? Akbank mobile giremiyorum, neden açılmıyor, 15 Ağustos banka sorunu ne zaman düzelecek? Akbank çöktü mü, Akbank mobil neden açılmıyor? Akbank mobil ve internet bankacılığına girmeye çalışan kullanıcılar hata uyarısıyla karşılaştı. Akbank müşterileri, Twitter’da uygulamaya giremediklerini dile getirerek, nedenini sorgulamaya başladı. Peki Akbank internet ve mobil bankacılık sorunu ne zaman düzelecek, Akbank Mobilde sorun mu var?
15.08.2022 Ekonomi
Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı! Başvuran müşteriler alıyor, 12 ay vade ile 7500 TL'ye kadar...
Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı! Başvuran müşteriler alıyor, 12 ay vade ile 7500 TL'ye kadar... Sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyası resmen duyuruldu. 12 ay vade ile en düşük 1000 TL, en yüksek 7500 TL olarak faizsiz kredi kullanılabilecek. Akbank'tan bireysel müşterilere yönelik açıklama yapıldı. Nakit ihtiyacı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. İlk defa ve uzaktan müşteri olacak kişiler, işlemleri tamamlandıktan 5 gün içinde sıfır faizli krediye başvuru yapabilecek. Şubelerden kredi alınamayacak ancak uzaktan müşteri olma sürecinde şubeye yönlendirilirlerse kampanyadan yine de faydalanabilecekler. Örnek ödeme planı da tablo ile açıklandı. 12 ay vade ile 7500 TL kredi çeken kişi, aylık olarak 625 lira taksit ödeyecek. Faizsiz kredi kampanyasının detayları...
12.04.2022 Ekonomi
Akbank sorunu çözüldü mü, Akbank ATM’den para çekiliyor mu? Akbank mobil erişim ve kredi kartı kullanımı sorunu ne zaman düzelecek?
Akbank sorunu çözüldü mü, Akbank ATM’den para çekiliyor mu? Akbank mobil erişim ve kredi kartı kullanımı sorunu ne zaman düzelecek? Akbank çöktü mü, ne zaman açılıyor? soruları 6 Temmuz 2021 tarihinde oluşan sorun sonrası en çok sorulan sorular arasına girdi. Akbank'ta sistem çökünce, müşteriler herhangi bir işlem yapamadı ve sosyal medyada siber saldırı olduğu iddiaları gündeme geldi. 7 Temmuz sabah Akbank mobil ve internet üzerinden işlem yapacaklar Akbank'ta sorun çözüldü mü, Akbank mobil ne zaman açılır, sorularını da sormaya başladı. Bankadan açıklama geldi. İşte Akbank mobil ve internet bankacılığı sorunu ile ilgili son durum...
7.07.2021 Gündem
Akbank sistem çöktü mü, Akbank mobil ve internet çalışmıyor, neden açılmıyor? Akbank sistem hatası nedir?
Akbank sistem çöktü mü, Akbank mobil ve internet çalışmıyor, neden açılmıyor? Akbank sistem hatası nedir? Akbank trend topic listesine girdi. Akbank dijital bankacılık sistemlerinde erişim sorunu yaşanınca, sosyal medya üzerinden Akbank'a siber saldırı iddialarını gündeme getirdi. Akbank'ın erişim problemi müşterileri tarafından merak ediliyor. Akbank oturum kapandı hatası nedir? Akbank Mobil, Akbank internet bankacılığı çöktü mü?
6.07.2021 Gündem