Son dakika akaryakıt kararı! Sınır getirildi, Türkiye harekete geçti ve...
Son dakika akaryakıt kararı! Sınır getirildi, Türkiye harekete geçti ve... Akaryakıt sınırı getirildi. Türkiye harekete geçti. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yunanistan plakalı ticari taşıtlar ve özel konteynerlerin standart depolarındaki gümrüksüz akaryakıt miktarının azami 350 litre olması kararlaştırıldı.
21.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Değişti ve belli oldu, yeni düzenleme...
Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Değişti ve belli oldu, yeni düzenleme... Akaryakıt ile ilgili flaş düzenleme! Harekete geçildi ve tamamen değişiyor, yeni düzenleme geliyor. Detaylar tek tek açıklandı. Akaryakıtta kaçakçılığı engelleyecek yeni bir sistem kurulacak. Ticaret Bakanlığı, Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı hazırladı. Buna göre, akaryakıtı, dağıtıcılar arası satışlar ve akaryakıt taşıma araçlarının hareketleri dahil, ürün ve belge hareketleri üzerinden anlık izleyebilecek sistem kurulacak. Bu sistem, çeşitli kurumların kullanımına açılacak. İşte tüm detaylar...
10.11.2021 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Bugün başlıyor
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Bugün başlıyor Akaryakıt ile ilgili önemli bir karara imza atıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Artık tüzel kişiler yetkilendirilebilecek.
3.08.2021 Gündem