Akaretler

Akaretler

Son dakika Akaretler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akaretler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akaretler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaretler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaretler gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 akaretler haberi bulunmuştur. Tüm akaretler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Deniz Pelister’in “HUMAN RACE” isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da
Deniz Pelister’in “HUMAN RACE” isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da Vision Art Platform, “HUMAN RACE” ismini taşıyan yeni sergisiyle Deniz Pelister’in kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.
10.09.2023 Vitrin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Falcı Faladdin'e 'çalıntı isim' davası!
Falcı Faladdin'e 'çalıntı isim' davası! 'Faladdin' ve 'Binnaz Abla' isimli falcılık uygulamalarının sahibi olan Sertaç Taşdelen’in, 2022 yılında kurduğu Vision Art Initiative markasının çalıntı olduğu belirtildi.
9.12.2022 Magazin
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı!
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı! MasterChef Türkiye ile tanınan Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılarak ününe ün katmıştı. Adadaki kendine has tavırları ile adından söz ettiren Yasin Obuz, şimdilerde paraya para demiyor.
25.10.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra... Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model Chloe Loughnan, önceki gün kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir kafedeydi. Sevgilisinin kimliğini açıklamaktan kaçınan Serdar Ortaç'ın eski eşi, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlayacağını açıkladı.
22.07.2022 Magazin
Vision Art Platform 'Bir Yok Oluş Repertuarı' ismini taşıyan yeni sergisiyle ziyaretçilerini bekliyor
Vision Art Platform 'Bir Yok Oluş Repertuarı' ismini taşıyan yeni sergisiyle ziyaretçilerini bekliyor “Bir Yok Oluş Repertuarı”, geleneksel adıyla deseni yani çizimi hem bir medyum hem de anlatısal bir araç olarak kullanan ve aynı çağın tanıklığını taşıyan Bedia Ekiz, Hacer Kıroğlu, Parya Pahlevani, N.Pınar Özen, Tuğçe Diri ve Umut Bahçeci’nin işlerini bir araya getiriyor. Sergi, 6 Şubat’a kadar Vision Art Platform Akaretler No:35’te hafta içi 11.00-18.00, hafta sonu 12.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
6.01.2022 Kültür Sanat
Merve Boluğur o soruyu duyunca kahkaha attı! Sevgilisi Erkan Şen...
Merve Boluğur o soruyu duyunca kahkaha attı! Sevgilisi Erkan Şen... Oyuncu Merve Boluğur ile yeni bir aşka yelken açtığı Erkan Şen, geçtiğimiz gece Akaretler'deydi. Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Boluğur, bu konunun hatırlatılması üzerine bakın nasıl tepki verdi!
1.01.2022 Magazin
Vision Art Platform, 'Muğlak' sergisine ev sahipliği yapıyor
Vision Art Platform, 'Muğlak' sergisine ev sahipliği yapıyor Vision Art Platform, Derya Yücel küratörlüğünde Ayşegül Altunok, Sena Başöz, Selim Birsel, Çisil Deniz Delibalta, Ayçesu Duran, Ali Kanal, Gülşah Mursaloğlu, Serkan Özkaya, Ezgi Tok, Deniz Üster, Nil Yalter/Nicole Croiset, Dilek Winchester ve Dream News (Murat Yıldız/Defne Tesal)’ı bir araya getiren “Muğlak” başlıklı sergiye ev sahipliği yapıyor.
4.11.2021 Kültür Sanat
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni mekânları ve farklı disiplinleri kapsayan içeriğiyle zengin bir sanat deneyimi sunan “212 Photography Istanbul” festivalinin sergi ve etkinlik detayları belli oldu.
25.09.2021 Kültür Sanat
Hakan Meriçliler gerildi! 'Beni izinsiz çekemezsiniz'
Hakan Meriçliler gerildi! 'Beni izinsiz çekemezsiniz' Oyuncu Hakan Meriçler, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün Akaretler'de görüntülenince gerildi.
9.02.2021 Magazin
Orhan Veli'nin 70. ölüm yıldönümü! Orhan Veli Kanık kimdir? İşte en güzel Orhan Veli şiirleri
Orhan Veli'nin 70. ölüm yıldönümü! Orhan Veli Kanık kimdir? İşte en güzel Orhan Veli şiirleri Şiirin ölçü, uyak gibi kalıplardan ve kurallardan bağımsızlaşarak yazılabileceğini savunan şair Orhan Veli Kanık'ın vefatının üzerinden 70 yıl geçti. Orhan Veli'nin ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Orhan Veli kimdir? Orhan Veli nasıl öldü? Orhan Veli şiirleri ve hayatı ile ilgili detaylar...
14.11.2020 Gündem
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti!
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti! Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski başkanlarından, Hürriyet Gazetesinin efsane muhabirlerinden İlyas Namoğlu hayatını kaybetti.
17.08.2020 Spor Magazin
Derbi akşamı bu yollara dikkat! İstanbul’da hafta sonu kapatılacak yollar!
Derbi akşamı bu yollara dikkat! İstanbul’da hafta sonu kapatılacak yollar! Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor ile Fenerbahçe-Galatasaray maçları nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapalıtılacak. “Vodafone Park Stadyumu’nda Beşiktaş A.Ş.- Trabzonspor A.Ş. takımları arasında oynanacak olan Cemil Usta Sezonu Süper Lig futbol müsabakası ile ilgili olarak saat 16.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar haberimizde…
21.02.2020 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar yarın kapalı
İstanbullular dikkat! Bu yollar yarın kapalı Süper Lig'de, Beşiktaş ile Kayserispor arasında yarın oynanacak maç dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
1.12.2019 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapatıldı
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından ‘İstanbul Senin, Durma Koş!’ sloganıyla düzenlenen Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nun halk koşusu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü dahil olmak üzere parkur güzergâhı ve bağlantılı tüm yollar gece 3.00’da kapatıldı.
3.11.2019 Gündem
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Wolverhampton arasında oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
2.10.2019 Gündem
Sanatseverlerle buluştular!
Sanatseverlerle buluştular! Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden yeni mezun gençleri desteklemek üzere kurgulanan Atölye|Pasaj’da çalışmalarını sürdüren ikinci dönem genç sanatçı grubunun eserleri, 3 Eylül tarihinde Akaretler Sıraevler’de yer alan Artweeks@Akaretler’de görücüye çıktı.
3.09.2019 Kültür Sanat
Hacı Sabancı’nın koleksiyonları...
Hacı Sabancı’nın koleksiyonları... Hacı Sabancı, yıllardır Ergin İnan, Devrim Erbil, Adnan Çoker ve Ahmet Güneştekin gibi isimlerden satın aldığı resimleri, sergilemeye karar verdi.
1.09.2019 Magazin
Liverpool-Chelsea maçı sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
Liverpool-Chelsea maçı sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İngiltere takımları Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupa final maçı sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.
14.08.2019 Gündem
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa...
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa... UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz kozlarını paylaşlıyor. Liverpool ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte dev maça dair detaylar...
14.08.2019 Futbol
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar kapalı
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar kapalı UEFA Süper Kupa final maçında Liverpool ile Chelsea arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
13.08.2019 Gündem
İstanbul’da dehşet anları... Eşiyle kavga etti, terör estirdi
İstanbul’da dehşet anları... Eşiyle kavga etti, terör estirdi Beşiktaş’ta güpegündüz cadde ortasında boşanma aşamasında olduğu eşiyle kavga eden şahıs, kendilerini ayırmak isteyen esnafa ekmek bıçağıyla tehditler savurdu. Bıçakla dehşet saçan şahıs esnaflar tarafından uzaklaştırılırken, o anlar ise kameralara yansıdı.
27.05.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Akaretler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaretler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.