Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçaklar yayın yaparken CHP zevkten dört köşe izliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçaklar yayın yaparken CHP zevkten dört köşe izliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarına hitap etti. Erdoğan, "İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor." dedi.
22.05.2020 Siyaset
Erdoğan o skandalı açıklayıp ‘askerlerimizi çektik’ dedi
Erdoğan o skandalı açıklayıp ‘askerlerimizi çektik’ dedi Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son olarak dün, Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk'ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu bakanımız da Kanada yolundaydılar. Bizi yoldan aradılar, böyle böyle dediler. Bu da NATO tatbikatı. 40 askerimiz var. Biz bu askerimizi çekme kararı verdik. Çekiyoruz dediler. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi çekin dedik."
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu'ndan laik ve anayasa açıklaması
Başbakan Davutoğlu'ndan laik ve anayasa açıklaması Başbakan Ahmet Davutoğlu: ”Otoriter bir Laikcilik anlayışı değil, özgürlükçü bir laiklik anlayışını anayasamızda yer vereceğiz” dedi.
29.09.2021 Gündem