Aile 10. bölüm fragmanı: Aslan ve Devin boşanıyor, Soykan - Koruzade savaşı başlıyor!
Aile 10. bölüm fragmanı: Aslan ve Devin boşanıyor, Soykan - Koruzade savaşı başlıyor! Aile 10 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan Aslan'a, "Bir an önce bu kadından boşanman lazım" diyerek ipleri kopardı. Öte yandan Devin, İlyas Koruzade'yi gördüğünde hissettiği duyguyu Aslan'a itiraf etti: "Güç!"
2.05.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan!
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan! Aile 9 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Cihan Soykan bombayı patlattı. "Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan" diyen Cihan'a asıl cevabı Hülya Soykan verdi. Hülya Soykan, "Seni bu aileden yapan şey nedir biliyor musun?" diye sordu ama cevabını yine kendisi verdi: Suç!
26.04.2023 Televizyon
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi!
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi! Aile 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, kardeşi Yağmur'un hastane odasında görünce çılgına dönüyor. Öte yandan Hülya Soykan Devin'e, "Sen kocanı kaybedersin iki gün ağlarsın ancak ben evladımı kaybedersem yaşayamam" diyerek adeta hayat dersi verdi.
18.04.2023 Televizyon
Aile 6. bölüm 2. fragmanı: Aslan ve Devin boşanma yolunda ilk adımı attı!
Aile 6. bölüm 2. fragmanı: Aslan ve Devin boşanma yolunda ilk adımı attı! Aile 6 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin ve Hülya Soykan arasındaki gerilime şahit olan Aslan, beklenmeyen bir özür talep ediyor. Öte yandan Aslan amcası İbrahim Soykan ile yüzleşiyor. Aslan, "Devin ailemeden özür dileyeceksin" diyerek boşanma yolunda ilk adımı attı.
7.04.2023 Televizyon