AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS 2023 ||| Aile destek ödemesi ne kadar oldu, aile destek ödemesi Ağustos 2023 ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zam geldi mi?
AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS 2023 ||| Aile destek ödemesi ne kadar oldu, aile destek ödemesi Ağustos 2023 ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zam geldi mi? Ağustos ayı aile destek ödemeleri aramaları arttı. Türkiye Aile Destek Programı’nın 2022 yılında hayata geçirildiğini ve geçtiğimiz ay yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bir yıl daha uzatıldığını hatırlatan Bakan Göktaş, destek kapsamında hanelere bu yıl içerisinde 30,6 milyar TL ödeme yaptıklarını bildirdi ve destek ödemelerinin yatacağı tarihi de bildirdi. Peki, Aile destek ödemesi ne kadar oldu, aile destek ödemesine zam geldi mi? Aile destek ödemesi Ağustos 2023 ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zamlı mı yatacak?
15.08.2023 Ekonomi
Aile destek ödemesi Nisan 2023! Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi neden yatmadı, sosyal yardım programı nisan ödemeleri yattı mı?
Aile destek ödemesi Nisan 2023! Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi neden yatmadı, sosyal yardım programı nisan ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri nisan ayı ile birlikte sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, her ay ihtiyaç sahibi ailelere sağlanan destek ödemelerinin yapılacağı tarihi merak ediliyor. 850 TL ile 1250 TL aralığında değişen destek ödemeleri, temmuz ayına kadar devam edecek. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar şimdi de aile destek ödemeleri yattı mı, nisan ayı ile destek ödemesi ne zaman yatacak, ayın kaçında? İşte aile destek programı ödemeleri…
11.04.2023 Ekonomi
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih! İhtiyaç sahibi ailelere 12 aylık süre ile verilen Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin yapılacağı tarih araştırılıyor. 4 farklı gelir aralığı için farklı olarak aylık ödenen destek ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu. Peki, Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
5.09.2022 Ekonomi