Ahmet Özhan

Ahmet Özhan

Son dakika Ahmet Özhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Özhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Özhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Özhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet özhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 ahmet özhan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet özhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Mazhar Alanson Yandım şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte Yandım şarkısı sözleri!
Mazhar Alanson Yandım şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte Yandım şarkısı sözleri! Mazhar Alanson’un “Yandım” şarkısı sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Mazhar Alanson’un eç sevilen şarkılarından olan ve pek çok kişi tarafından aşk şarkısı olarak bilinen “Yandım” şarkısının nerede yazdığını daha önce açıklamıştı. Şarkının ne anlattığını da açıklayan ünlü şarkıcının bu açıklamaları Twitter’da yeniden üst sıralara taşındı. Peki, Mazhar Alanson ‘Yandım’ şarkısını nerede yazdı? Yandım şarkısı ne anlatıyor? İşte detaylar…
6.12.2022 Magazin
Ömer Tuğrul İnançer'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı
Ömer Tuğrul İnançer'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
5.09.2022 Gündem
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Mevlana Haftası (Şeb-i Arus) ne zaman başlıyor? Şeb-i Arus törenleri nerede yapılır, hangi şehirde düzenlenir? Mevlana'yı anma haftası 2021!
Mevlana Haftası (Şeb-i Arus) ne zaman başlıyor? Şeb-i Arus törenleri nerede yapılır, hangi şehirde düzenlenir? Mevlana'yı anma haftası 2021! Mevlana'yı anma haftası ne zaman başlıyor? Hazreti Mevlana'nın 748. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu üyelerince icra edilecek sema ayin-i şerifleri için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Mevlana Haftası ne zaman başlıyor? Şeb-i Arus törenleri nerede yapılır, hangi şehirde düzenlenir?
6.12.2021 Gündem
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü…
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü… Selçuk Tekay kimdir, öldü mü, neden öldü? Soruları usta ismin hayatını kaybetmesinin ardından hayatını merak edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin ardından biyografisi, hayatı ve besteleri gündeme geldi. Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın ölüm haberini aldıktan sonra birçok ünlü isim kendisine baş sağlığı diledi. "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun" gibi çok sayıda unutulmaz şarkılara imza atan Selçuk Tekay Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi isimlerle çalıştı. Peki, Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tekay neden öldü? İşte, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın yaşam öyküsü ve besteleri…
14.06.2021 Gündem
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Ahmet Özhan kimdir? Ahmet Özkan kaç yaşında ve nereli? Ahmet Özhan'ın hayatı
Ahmet Özhan kimdir? Ahmet Özkan kaç yaşında ve nereli? Ahmet Özhan'ın hayatı Tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, TRT'nin Nostalji Kuşağı dizilerinden Hacı Arif Bey dizisiyle gündeme geliyor. Pek çok kişi Ahmet Özhan kimdir? Ahmet Özkan kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte Ahmet Özhan'ın hayatı, şarkıları ve ilahileri...
17.05.2020 Gündem
Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları kimdir?
Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları kimdir? TRT'de ekranlara gelen nostalji kuşağı dizileri büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri de Ahmet Özhan'ın oynadığı Hacı Arif Bey dizisi. Peki, Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları...
17.05.2020 Gündem
"Hep lüks yerlerde değilim"
"Hep lüks yerlerde değilim" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının yeni bölümünde Türk sanat müziğinin usta ismi Ahmet Özhan’ı ağırladı.
2.02.2020 Magazin
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında?
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında? Hale Soygazi kimdir, nereli ve kaç yaşında? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ünlü oyuncu Hale Soygazi'nin, bir televizyon programında oğlu olduğunu söyleyen Murat Şar'a açtığı 1 liralık manevi tazminat davasında beklenen Adli Tıp Kurumu raporu dava dosyasına geldi. Rapora göre Hale Soygazi ile Murat Şar'ın biyolojik bağı olmadığı ortaya çıktı.
5.01.2020 Gündem
Sanatçılardan Diyarbakır'da nöbet tutan annelere destek
Sanatçılardan Diyarbakır'da nöbet tutan annelere destek Orhan Gencebay: Yüreğimiz parçalanıyor. Ben bu konuda son derece duyarlıyım. Hülya Koçyiğit: Kendi imkanlarımla bireysel olarak birkaç gün içerisinde Diyarbakır'a gideceğim. Ahmet Özhan: Biz onların yanlarındayız. İstedikleri zaman fiziki olarak da yanlarında oluruz.
11.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emin Işık’ın cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emin Işık’ın cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 83 yaşında vefat eden İlahiyatçı Prof. Dr. Emin Işık için Şişli Camii'nde cuma namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katıldı.
2.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ahmet Özhan konseri
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ahmet Özhan konseri Türk Klasik ve Tasavvuf müziğinin usta yorumcu ve bestecisi Ahmet Özhan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ankaralılar’a unutulmaz bir konser verdi. Ahmet Özhan ve İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu'nun birbirinden seçkin 30 eseri icra ettiği konsere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı.
12.03.2019 Kültür Sanat
Devlet sanatçısı Gürhan Yaman hayatını kaybetti
Devlet sanatçısı Gürhan Yaman hayatını kaybetti TRT sanatçısı İnci Yaman’ın eski eşi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu’ndan emekli olan ses sanatçısı Gürhan Yaman’ın, vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay duyurdu.
7.01.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri o zatı koruma peşinde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri o zatı koruma peşinde! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Şeb-i Arus Programı'nda konuştu. Erdoğan; "1 milyon insanın katledildiği Suriye'de hâlâ birileri o ülkenin başındaki zatı korumanın peşinde." dedi
17.12.2018 Siyaset
Kızını evlendirdi, Erdoğan şahitlik etti!
Kızını evlendirdi, Erdoğan şahitlik etti! Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Ahmet Özhan'ın kızı Fatma Özgül, hayatını Ömer Faruk Albayrak ile birleştirdi.
19.12.2017 Magazin
Sanat müziğinin usta ismi Semra İnanç hayatını kaybetti
Sanat müziğinin usta ismi Semra İnanç hayatını kaybetti Türk Sanat Müziği sanatçısı İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
12.10.2017 Magazin
Zafer Bayramını böyle kutladılar
Zafer Bayramını böyle kutladılar Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda verdikleri konserlerle zafer coşkusunu seyircileriyle birlikte yaşadılar.
31.08.2017 Magazin
Ahmet Özhan'dan unutulmaz konser!
Ahmet Özhan'dan unutulmaz konser! Türk Sanat ve Tasavvuf müziğinin önemli ismi Ahmet Özhan, yağmurlu havada verdiği konserle Maltepe'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
19.06.2017 Kültür Sanat
50’nci yılımı kutlayacağım
50’nci yılımı kutlayacağım Ahmet Özhan, önceki akşam Ramazan etkinlikleri kapsamında Ümraniye Akyaka Park’ta sahne aldı.
18.06.2017 Magazin
Sincan'da Ahmet Özhan coşkusu!
Sincan'da Ahmet Özhan coşkusu! Ahmet Özhan, Sincan Belediyesi Ramazan Akşamları etkinliği kapsamında Sincanlılarla buluştu.
13.06.2017 Kültür Sanat
Ahmet Özhan, Beykoz’da konser verdi!
Ahmet Özhan, Beykoz’da konser verdi! Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Tasavvuf Müziğinin usta ismi Ahmet Özhan konser verdi.
5.06.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Özhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet özhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.