Ahmet Hakan Coşkun

Ahmet Hakan Coşkun

Son dakika Ahmet Hakan Coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Hakan Coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Hakan Coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Hakan Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet hakan coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 ahmet hakan coşkun haberi bulunmuştur. Tüm ahmet hakan coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkçemizi korumak, geliştirmek ve zenginleştirmek için verdiğimiz mücadele esasında bir milli mücadeledir. Bir beka mücadelesidir. İnşallah diğer mücadelelerimiz gibi dilimizi koruma gayretinizi de başarıyla neticelendireceğiz. Bu konuda takip edeceğimiz yol Yunus Emre'nin yoludur" dedi.
27.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, 'Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı' diyerek başlattılan çalışmalarda önemli mesafe alındığının altını çizerek "Son dönemde bazı uluslararası şirketlerin de içinde yer aldığı skandallar bu konuda dikkatli olmamız gerektiğini göstermiştir. Yerli ve milli altyapımızın gücünü arzu ettiğimiz seviyeye çıkartacağımıza inanıyorum, inşallah yerlisini, millisi biz de kuracağız." dedi.
13.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşünde değerlendirmelerde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İstanbul'da Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un katılacağı zirve ilgili konuşarak, "Fransa’da yerel seçimler olması hasebiyle önümüzdeki hafta salı günü bu buluşmayı gerçekleştireceğiz." dedi.
10.03.2020 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Ahmet Hakan'a 'hakaret' suçundan ceza
Ahmet Hakan'a 'hakaret' suçundan ceza Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun, 8 ayrı köşe yazısında Rıza Sarraf'a, 2 ayrı yazısında da Latif Erdoğan'a "hakaret" ettiği iddiasıyla toplam 5 bin 240 lira adli para cezasına çarptırıldı
11.01.2017 Televizyon
Gazeteci Ahmet Hakan ifade verdi
Gazeteci Ahmet Hakan ifade verdi Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun, yazılarında Rıza Sarraf, Ethem Sancak, Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ayrı ayrı yargılandığı davalar çerçevesinde ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı
Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatılan iş adamı Ali Ağaoğlu, ifadeye çağrıldı.
29.09.2021 Gündem
Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma
Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlattı...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan: Şikayetçiyim
Ahmet Hakan: Şikayetçiyim Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun, Şişli'deki evinin önünde darbedilmesine ilişkin "Burnumda ve kaburgalarımda kırık olduğu tespit edildi. Hastane masraflarımı kısmen sosyal güvenlikten kısmen de kendi cebimden karşıladım. Bunlarla ilgili herhangi bir ödeme yapılmadı. Bu yaralanma nedeniyle program yapamadım. Sanıklardan şikayetçiyim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Gözlüğünün parasını yollamış
Gözlüğünün parasını yollamış Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun’un Şişli’deki evinin önünde darbedilmesine ilişkin 7 sanığın, 2 yıl 8 ay ile 12 yıl 4 ay arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırılması istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması dün yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "usulsüz dinleme" soruşturması kapsamında Ankara merkezli 23 ilde operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme
Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un Şişli'deki evinin önünde darbedilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, biri tutuklu 7 şüphelinin, "mala zarar verme", "kasten silahla yaralamaya teşebbüs", "basit yaralama", "kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.
16.12.2015 Yaşam
Tahir Elçi serbest bırakıldı!
Tahir Elçi serbest bırakıldı! Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...
29.09.2021 Gündem
Tahir Elçi mahkemeye sevk edildi!
Tahir Elçi mahkemeye sevk edildi! Tahir Elçi’nin “PKK terör örgütü değildir" sözleri sebebiyle başlatılan soruşturmaya program modetörü Ahmet Hakan Coşkun ve programın yayın sorumlusu da dahil edildi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme
Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un darbedilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin serbest bırakılmasına yönelik itirazı, nöbetçi hakimlikçe reddedildi...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'a saldırıda flaş gelişme!
Ahmet Hakan'a saldırıda flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, İstanbul 6...
29.09.2021 Gündem
Bakan Eroğlu: Ahmet Hakan'a saldırı AK Parti'ye zarar vermek içindi
Bakan Eroğlu: Ahmet Hakan'a saldırı AK Parti'ye zarar vermek içindi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kim olursa olsun, basına yönelik saldırıların karşısında olduklarını vurgulayarak, "Bu tür saldırılar Türkiye'ye zarar verir. Ahmet Hakan'a yapılan saldırıdan kim istifade ediyor, ona bakmak lazım. Bu tamamen AK Parti'ye zarar vermek için yapılan bir harekettir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan’a dayak için 100 bin TL’ye anlaşmışlar
Ahmet Hakan’a dayak için 100 bin TL’ye anlaşmışlar Ahmet Hakan’a saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerin emniyet ifadeleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Altınok'tan flaş açıklama!
İçişleri Bakanı Altınok'tan flaş açıklama! Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Selami Altınok, 22 Temmuz'dan bu yana 2 bin 483 terör olayının meydana geldiğini, buna karşı jandarma, emniyet ve silahlı kuvvetler mensuplarının yurt içinde 4 bin 328 operasyon gerçekleştirdiğini, operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan saldırısında ilginç isimler
Ahmet Hakan saldırısında ilginç isimler Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya karışan saldırganlardan birinin PKK'lı olduğu anlaşıdı.
29.09.2021 Gündem
Seçim kampanyası Mersin’den başladı
Seçim kampanyası Mersin’den başladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 Kasım seçim kampanyasına Mersin’den başladı...
29.09.2021 Gündem
Basın özgürlüğü için yürüdüler
Basın özgürlüğü için yürüdüler Basın örgütleri, gazetecileri hedef alan saldırıları protesto etmek amacıyla Tünel’den Galatasaray’a yürüdü...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den flaş açıklama!
AK Parti'den flaş açıklama! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a saldıran 4 kişiden üçünün AK Parti üyesi olduğunu ve bu kişilerin ihraç edilmesine karar verildiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Takip ettiler, saldırdılar
Takip ettiler, saldırdılar Gazeteci Ahmet Hakan, evinin önünde saldırıya uğradı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Hakan Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet hakan coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.