Bağımsız milletvekili adayının oğlu ölü bulundu
Bağımsız milletvekili adayının oğlu ölü bulundu Bursa'da bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş'ın oğlu sokakta ölü bulundu. Savcılık şüpheli ölüm ile ilgisi soruşturma başlattı.
21.11.2016 Yaşam
Canlı bomba Rakhim Bulgarov Başakşehir’de de kalmış
Canlı bomba Rakhim Bulgarov Başakşehir’de de kalmış Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren canlı bombalardan Rakhim Bulgarov’un, saldırıdan önce Başakşehir İlçesi’nde Kayaşehir’deki sitede bir süre kaldığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Skandal! Köstebek oraya da girdi
Skandal! Köstebek oraya da girdi Bir süre önce tutuklanan büyük köstebek Ahmet D.'nin 7 Haziran'da yapılacak genel seçimde kullanılacak oy pusulalarının basıldığını belirttiği Ankara Temelli - Malıköy'deki Ertem Matbaası'na girerek, çektiği fotoğrafları twitter üzerinden paylaştığı anlaşıldı. Bu gelişme üzerine gözler, Yüksek seçim Kurulu'na çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Sevgilisinin eşini öldüren zanlıya linç girişimi
Sevgilisinin eşini öldüren zanlıya linç girişimi ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, geçen yıl Ekim ayında ortadan kaybolan ve hala cesedi bulunamayan 2 çocuk babası inşaat işçisi Bayram Dişkaya’nın, eşi Perihan Dişkaya’nın sevgilisi Mustafa Ç. tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 5 kişi, keşif için adliyeden çıkarıldığı sırada linç edilmek istendi.
10.04.2015 Yaşam