Ağabeyinin evinde öldürüldü
Ağabeyinin evinde öldürüldü MERSİN’de 49 yaşındaki Ahmet Çiftçi, birlikte yaşadığı ağabeyinin evinde sırtından ve göğsünden bıçaklanarak öldürüldü...
13.07.2016 Yaşam
Sahte kimlikle evlenen damat tahliye oldu!
Sahte kimlikle evlenen damat tahliye oldu! Adana'da evli ve 5 çocuk babası olmasına rağmen arkadaşının nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırarak, eczacı kalfası 24 yaşındaki H.T. ile düğün yapıp, resmi nikahla evlendiği ortaya çıkınca tutuklanan 28 yaşındaki Ahmet Çiftçi, 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tahliye edildi.
14.11.2014 Yaşam
Sahte kimlikle evlendi, kadını suçladı
Sahte kimlikle evlendi, kadını suçladı ADANA’da evli ve 5 çocuk babası olmasına rağmen, arkadaşının nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırarak, eczacı teknisyeni 24 yaşındaki H.T. ile düğün yapıp resmi nikahla evlenen 28 yaşındaki Ahmet Çiftçi, sahte kimlikle evlenmelerini H.T.’nin istediğini ileri sürdü.
17.10.2014 Yaşam
Eşi hamile kalınca gerçek ortaya çıktı
Eşi hamile kalınca gerçek ortaya çıktı ADANA’da 6.5 aylık hamile 24 yaşındaki H.T.’nin İsmail Taş adıyla tanıyıp evlendiği kişinin, gerçekte 10 yıllık evli 5 çocuklu 27 yaşındaki Ahmet Çiftçi olduğu ortaya çıktı. Evini terk eden genç kadının şikayeti üzerine Ahmet Çiftçi ile arkadaşı İsmail Taş gözaltına alındı. Erkek bebek bekleyen H.T., "Bana aşık olmuş, evlenme teklifinde bulundu, ben de kendisine ilgi duyunca evlendik. Bana aşık olduğu için sahtekarlık yapmış ama ona artık inanmıyorum" dedi.
21.08.2014 Yaşam