Ahmet Çakı

Ahmet Çakı

Son dakika Ahmet Çakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Çakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Çakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Çakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet çakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 ahmet çakı haberi bulunmuştur. Tüm ahmet çakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Obradovic başkan seçildi!
Obradovic başkan seçildi! Avrupa'daki basketbol başantrenörleri, haklarını daha iyi savunmak ve ortak çıkarlarda birlikte mücadele etmek için, Avrupa Ligi Başantrenörleri Konseyi adı altında bir dernek kurdu. Avrupa Ligi Başantrenörler Konseyi'nin başkanlığına Obradovic, başkan yardımcılığına da Laso'nun getirildiği açıklandı
7.03.2019 THY Euroleague
Darüşşafaka Tekfen'de Selçuk Ernak dönemi
Darüşşafaka Tekfen'de Selçuk Ernak dönemi Darüşşafaka Tekfen, Ahmet Çakı ile yolların ayrılmasının ardından başantrenörlük görevine Selçuk Ernak'ı getirdiğini açıkladı.
12.12.2018 Basketbol
Mağlubiyetin nedenini açıkladı
Mağlubiyetin nedenini açıkladı Ahmet Çakı, üçüncü çeyrekte yaptıkları hataların maçı kaybetmelerine neden olduğunu söyledi.
22.11.2018 THY Euroleague
Obradovic'ten galibiyet yorumu
Obradovic'ten galibiyet yorumu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Türk derbisinde Darüşşafaka Tekfen'i 100-79 yendikleri maçın ikinci yarısında iyi oynayarak sonuca gittiklerini söyledi.
20.11.2018 Basketbol
THY Euroleague'de sahne bizim! Türk derbisi...
THY Euroleague'de sahne bizim! Türk derbisi... Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 8.haftasında iki Türk ekibi Fenerbahçe ile Darüşşafaka Tekfen yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek.
19.11.2018 THY Euroleague
Ahmet Çakı: "Değerli bir galibiyet aldık"
Ahmet Çakı: "Değerli bir galibiyet aldık" Evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 93-65 gibi farklı bir skorla mağlup eden Darüşşafaka Tekfen'in başantrenörü Ahmet Çakı, değerli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
18.11.2018 TBL
Ahmet Çakı: "Kazanamadığımız için üzgünüz"
Ahmet Çakı: "Kazanamadığımız için üzgünüz" Basketbolda THY Avrupa Ligi 7. hafta karşılaşmasında konuk ettiği AX Armani Exchange Olimpia Milan'a 98-92 yenilen Darüşşafaka Tekfen'de başantrenör Ahmet Çakı, kazanabilecekleri bir maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.
15.11.2018 THY Euroleague
"Galibiyete çok ihtiyacımız vardı"
"Galibiyete çok ihtiyacımız vardı" Karadağ temsilcisi Buducnost Voli'yi 71-63 yenen Darüşşafaka Tekfen'in başantrenörü Ahmet Çakı, son çeyrekte iyi savunma yaparak kazandıklarını söyledi.
16.10.2018 THY Euroleague
Darüşşafaka Tekfen, zorlu Real Madrid deplasmanında
Darüşşafaka Tekfen, zorlu Real Madrid deplasmanında Darüşşafaka Tekfen, THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın İspanyol ekibi Real Madrid'le deplasmanda karşı karşıya gelecek.
10.10.2018 THY Euroleague
Oğuz Savaş: THY Avrupa Ligi'nde play-off'a kalmak istiyoruz
Oğuz Savaş: THY Avrupa Ligi'nde play-off'a kalmak istiyoruz Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen forması giyen Oğuz Savaş, THY Avrupa Ligi'nde play-off oynamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
25.09.2018 THY Euroleague
Darüşşafaka'nın yeni isim sponsoru Tekfen!
Darüşşafaka'nın yeni isim sponsoru Tekfen! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka'nın isim sponsoru, Tekfen Holding oldu.
4.09.2018 TBL
Darüşşafaka'da Ahmet Çakı dönemi
Darüşşafaka'da Ahmet Çakı dönemi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Darüşşafaka, başantrenörlük görevine Ahmet Çakı'yı getirdi.
20.06.2018 TBL
Türkiye tarihinde bir ilk!
Türkiye tarihinde bir ilk! Türkiye, tarihinde ilk kez Avrupa’ya dergi ihraç ediyor. Düşünen Spor Dergisi Socrates, Almanca edisyonuyla Avrupa’ya açılıyor.
14.10.2016 Televizyon
Anadolu Efes'in yeni patronu!
Anadolu Efes'in yeni patronu! Anadolu Efes, Velimir Perasovic'i takımın başına getirdi.
21.06.2016 TBL
Ahmet Çakı Alba Berlin'de!
Ahmet Çakı Alba Berlin'de! Almanya Birinci Basketbol Ligi takımlarından Alba Berlin'i gelecek 2 sezonda Türk başantrenör Ahmet Çakı çalıştıracak
20.06.2016 Basketbol
Obradovic: Zihinsel ve fiziksel olarak çok zor olacak
Obradovic: Zihinsel ve fiziksel olarak çok zor olacak Anadolu Efes Başantrenörü Ahmet Çakı, Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe'yi 80-72 yendikleri maçta oyuncularının sahaya büyük bir karakter koyduğunu söyledi.
11.06.2016 Fenerbahçe
Efes pes etmedi
Efes pes etmedi Lacivert-beyazlılar şampiyonluk için sahaya çıkan F.Bahçe’yi devirdi.
11.06.2016 TBL
Obradovic: 'Akıllıca hareket ettik'
Obradovic: 'Akıllıca hareket ettik' Spor Toto Basketbol Ligi play-off finalinin üçüncü maçında Anadolu Efes'i 84-72 yenerek seride 2-1 öne geçen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, üçüncü çeyreğin birkaç dakikası hariç çok iyi basketbol oynadıklarını söyledi
24.09.2021 Fenerbahçe
Final serisinde ikinci maç
Final serisinde ikinci maç Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinin ikinci maçında, Anadolu Efes Fenerbahçe'yi konuk edecek.
4.06.2016 Fenerbahçe
Obradovic: "Umarım Türkiye de bu seviyeye gelir"
Obradovic: "Umarım Türkiye de bu seviyeye gelir" Spor Toto Süper Lig play-off finali ilk maçında Anadolu Efes'i 87-85 yenen Fenerbahçe'de başantrenör Zeljko Obradovic, seride 1-0 öne geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den muhteşem dönüş
Fenerbahçe'den muhteşem dönüş Sarı-lacivertliler final serisinin ilk maçında Anadolu Efes'i devirdi:
24.09.2021 Fenerbahçe
Ya Perasovic Ya Çakı
Ya Perasovic Ya Çakı Anadolu Efes’in başantrenörlük görevi için kararı belli oldu.
30.05.2016 TBL
Efes sezonu lider bitirdi!
Efes sezonu lider bitirdi! Darüşşafaka Doğşu'u mağlup eden Anadolu Efes, normal sezonu zirvede tamamladı.
10.05.2016 TBL
Yayıncı kuruluşu bombaladı!
Yayıncı kuruluşu bombaladı! Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
18.05.2013 Futbol
Tofaş'ın çeyrek final umudu
Tofaş'ın çeyrek final umudu Tofaş, Eurochallange Kupası'nda çeyrek finale yükselebilme umudunu son maça taşıdı.
20.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Çakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet çakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.