Ahmet Bulut

Ahmet Bulut

Son dakika Ahmet Bulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Bulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Bulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Bulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet bulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.290 ahmet bulut haberi bulunmuştur. Tüm ahmet bulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Demir, resmen Fenerbahçe’de
Emre Demir, resmen Fenerbahçe’de Fenerbahçe, FC Barcelona forması giyen 19 yaşındaki Emre Demir ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
31.01.2023 Fenerbahçe
Xherdan Shaqiri bombası! 'İsterseniz onu Süper Lig'e getirebiliriz'
Xherdan Shaqiri bombası! 'İsterseniz onu Süper Lig'e getirebiliriz' Edin Visca'nın sakatlığıyla sarsılan ve Boşnak yıldızın yerine doldurmak isteyen Trabzonspor'a menajerler aracılığıyla Xherdan Shaqiri teklifi geldi.
4.01.2023 Trabzonspor
Dün gece 'Asrın bombası' diye duyurmuşlardı! İki yönetici ve bir menajer canlı yayında resmen açıkladı
Dün gece 'Asrın bombası' diye duyurmuşlardı! İki yönetici ve bir menajer canlı yayında resmen açıkladı Maxi Gomez ve Sörloth gibi kaliteli golcüleri kadrosuna katamayan Fenerbahçe'de forvet arayışları tam gaz devam ederken, dün gece sosyal medyayı ayağa kaldıran 'Ronaldo' iddiaları sadece Sarı Lacivertli taraftarları değil tüm futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı. Süper Starın menajeri Jorge Mendes'in Türkiye'deki temsilcisi olan Ahmet Bulut konuyla ilgili açıklama yaparken, yönetimden iki ismin de iddialara açıklık getirmesi bir hayli dikkat çekti.
2.09.2022 Fenerbahçe
Define aramak için kuyu açan 2 kişi hayatını kaybetti
Define aramak için kuyu açan 2 kişi hayatını kaybetti Mersin’de define arayan 3 kişiden biri, açtıkları 15 metrelik kuyuda, diğeri ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ölen 2 kişinin metan gazından zehirlendikleri ihtimali üzerinde duruluyor.
24.08.2022 Yaşam
Büyükçekmece'de helikopter kazasında 7 kişi ölmüştü: 3 kişi için istenen ceza belli oldu
Büyükçekmece'de helikopter kazasında 7 kişi ölmüştü: 3 kişi için istenen ceza belli oldu Büyükçekmece'de 2017 yılında 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede TV kulesinin ait olduğu şirketin 3 yetkili ortağı hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.
20.07.2022 Yaşam
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor İtalya’nın Lucca kentinden kalkan 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin radarla bağlantısı, Alpler’in bir kolu olan Apenin Dağları semalarındayken kesildi. 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding’in yöneticisi olduğu öğrenilirken, İtalyan ekiplerin helikopteri bulma çalışmaları sürüyor.
11.06.2022 Yaşam
Sadece Ali Koç değil Ahmet Bulut da şok oldu! 'Bu bonservis bedeli çok fazla...'
Sadece Ali Koç değil Ahmet Bulut da şok oldu! 'Bu bonservis bedeli çok fazla...' Gelecek sezonun transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un Süper Lig'deki bazı yeteneklere göz diktiği, başkanın Turgay Ciner'le 3 yıldız için görüşmelere başladığı öğrenildi.
22.04.2022 Fenerbahçe
Refüje çarpan otomobil ters döndü! Polis öldü, 2 kişi yaralı
Refüje çarpan otomobil ters döndü! Polis öldü, 2 kişi yaralı  Adana'da, kontrolden çıkıp, refüje çarptıktan sonra ters dönen otomobilin sürücüsü polis memuru Ahmet Bulut hayatını kaybetti, yanındaki 2 kişi ise yaralandı.
17.02.2022 Yaşam
Ahmet Bulut'tan flaş Falcao açıklaması
Ahmet Bulut'tan flaş Falcao açıklaması Galatasaray'dan ayrılması beklenen Falcao için menajeri Ahmet Bulut açıklamada bulundu.
23.08.2021 Galatasaray
Emre Demir Barcelona'da iddiası bomba etkisi yarattı
Emre Demir Barcelona'da iddiası bomba etkisi yarattı Kayserispor'un yetenekli orta saha oyuncusu Emre Demir'in Barcelona ile anlaştığı yönündeki haberler sarı kırmızılı kulüpte ilgi uyandırdı.
11.08.2021 Kayseri Spor
Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın müebbet hapis cezası onandı!
Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın müebbet hapis cezası onandı! Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u (38), 10 yaşındaki kızları F.B.V.'nin gözü önünde boynundan bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a (43) verilen müebbet hapis cezasını istinaf mahkemesi onadı. Aile avukatları aracılığıyla, cinayetin canavarca hisle ve tasarlayarak işlendiği gerekçesiyle Yargıtay'a temyiz başvurusu yaptı. Emine Bulut'un babası Ahmet Bulut, "Biz bu cezayı kabul etmiyoruz. En azından ağırlaştırılmış müebbet olması gerekiyor" dedi.
1.04.2021 Gündem
Kenan Koçak Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını reddetti! 'İkinci adam olmam'
Kenan Koçak Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını reddetti! 'İkinci adam olmam' Emre Belözoğlu'nun yanına tecrübeli bir antrenör arayan Fenerbahçe, Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak'a gitti ama...
29.03.2021 Fenerbahçe
Dorukhan Toköz'ün yeni takımı Lazio oluyor
Dorukhan Toköz'ün yeni takımı Lazio oluyor Beşiktaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamayan Dorukhan Toköz'ün Lazio ile flört halinde olduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Beşiktaş
Beşiktaş ile görüşen Hulk Trabzonspor'da!
Beşiktaş ile görüşen Hulk Trabzonspor'da! Beşiktaş ile flört halinde olan Hulk Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.
25.01.2021 Beşiktaş
Yunus Mallı Süper Lig'e geliyor
Yunus Mallı Süper Lig'e geliyor Wolfsburg'dan ayrılmayı kafasına koyan Yunus Mallı Trabzonspor ile anlaşmak üzere.
8.01.2021 Trabzonspor
Dorukhan Toköz'de flaş gelişme
Dorukhan Toköz'de flaş gelişme Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dorukhan Toköz için Emre Kocadağ devrede.
23.10.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan son dakika Dorukhan kararı! Fenerbahçe'nin teklifi...
Beşiktaş'tan son dakika Dorukhan kararı! Fenerbahçe'nin teklifi... Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Dorukhan Toköz için Beşiktaş kararını verdi. aşkan Ahmet Nur Çebi, “Dorukhan, Beşiktaş’ta oynamak istiyorsa sözleşme imzalar. İstemezse Allah yolunu açık etsin” sözlerini sarf etmişti. Çebi, futbolcunun performansının bu konu sebebiyle olumsuz etkilenmemesi için görüşmelerin Ocak ayına kadar dondurulması talimatını verdi.
22.10.2020 Beşiktaş
Menajerinden flaş Dorukhan açıklaması
Menajerinden flaş Dorukhan açıklaması Beşiktaş ile kontrat yenilemeyen Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut oyuncusu hakkında açıklamalarda bulundu.
18.10.2020 Beşiktaş
Beşiktaş yönetimi Dorukhan Toköz'ün istediği maaşı duyunca şok oldu
Beşiktaş yönetimi Dorukhan Toköz'ün istediği maaşı duyunca şok oldu Beşiktaş'ta sezon sonunda kontratı sona erecek olan Dorukhan Toköz, yönetimden 1,5 milyon euro talep etti.
18.10.2020 Galatasaray
Tolgay Arslan imzayı attı! İşte ilk fotoğraf...
Tolgay Arslan imzayı attı! İşte ilk fotoğraf... Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Tolgay Arslan Udinese’ye imzayı attı.
18.09.2020 Futbol
Fenerbahçe'den Mame Thiam hamlesi! İlk görüşme yapıldı
Fenerbahçe'den Mame Thiam hamlesi! İlk görüşme yapıldı Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Kasımpaşa'nın golcüsü Mame Thiam ile bir araya geldi ve transfer için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Thiam'ın transferinde anlaşmaya varıldığı belirtildi.
16.08.2020 Futbol
Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor
Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor Fenerbahçe'de geleceğindeki belirsizlik devam eden Tolgay Arslan için Hannover ile görüşmeler sürüyor.
13.08.2020 Futbol
Beşiktaş'ın sağ beki Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye dönüyor!
Beşiktaş'ın sağ beki Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye dönüyor! Menajeri Ahmet Bulut’la birlikte sarı lacivertlilerin yeni sportif direktörü Emre Belözoğlu ile görüşen Gökhan Gönül, her konuda anlaşmaya vardı. Gökhan, bugün G.Birliği karşısında son kez Beşiktaş forması giyecek.
25.07.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Bulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet bulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.