Ağız kokusu önlemenin 7 etkili yolu!
Ağız kokusu önlemenin 7 etkili yolu! Kendi nefesinin koktuğunun farkında olmayan pek çok insan özellikle pandemi döneminde maske kullanımı ile birlikte ağız kokusu sorununun farkına vardı. Bu zamana kadar yapılan araştırmalarda yetişkinlerin en az yüzde 50'si yaşamları boyunca ağız kokusundan müzdarip olduğunu gösteriyor. Özellikle iş hayatı olmak üzere boşanmalarda gerekçe sayılabilecek kadar ciddi bir sorun olan ağız kokusu için çözüm yollarını Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Dt. Hatice Ağan anlattı.
23.02.2021 Sağlık
Ramazan'da ağız kokusuna etkili çözümler
Ramazan'da ağız kokusuna etkili çözümler Ramazan’da oruç tutan pek çok kişi ağız kokusundan çekiniyor. Özellikle iş hayatı ve sosyal hayatta çevresine karşı mahcubiyet hissetmeleri nedeniyle zorunlu olmadıkça konuşmaktan bile kaçınabiliyor.
17.05.2018 Arşiv
Oruçluyken ağız kokusuna karşı 6 öneri
Oruçluyken ağız kokusuna karşı 6 öneri Ramazan ayında oruçla birlikte açlığa bağlı ağız kokusunun geliştiğini söyleyen Hospitadent Diş Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Recep Eşkar, “ Oruçla birlikte sosyal hayatımızı da devam ettirdiğimiz için ağız kokusunu etrafımızı rahatsız etmeyecek şekilde baskılamamız gerekmektedir” dedi.
17.05.2018 Arşiv