2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır?
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? Devlet memurlarına, eş ve çocuklarından dolayı her ay maaşlarıyla birlikte aile yardımı da ödenmektedir. Eş ve çocuk için ödenen aile yardımı miktarlarının artması, memurun aylık net maaşına da artış şeklinde yansıyor. 2020 yılının ilk altı aylık döneminde geçerli olan aile yardımı ödeneğinin miktarı yılın ikinci yarısında artacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? soruları araştırılıyor. İşte 2020 aile yardımı ve Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu...
4.06.2020 Memur
Asgari ücret zammı 2020'de ne kadar olacak? Asgari ücrette kritik toplantı
Asgari ücret zammı 2020'de ne kadar olacak? Asgari ücrette kritik toplantı Asgari ücret 2020'de ne kadar olur? Asgari ücret zammı görüşmelerinde süreç devam ediyor. İlk toplantısını 2 Aralık'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını bugün işçi tarafını temsil eden Türk-İş'in ev sahipliğinde yapacak. Yüzde 12'lik enflasyon tahminine göre, artış olması halinde, asgari ücretin brütü 2 bin 865 , neti bin 262 lira olacak. Yüzde 15'lik artışta ise net maaş 2 bin 325 civarına yükselecek.
10.12.2019 Ekonomi