Agatha Christie

Agatha Christie

Son dakika Agatha Christie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Agatha Christie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Agatha Christie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Agatha Christie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan agatha christie gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 agatha christie haberi bulunmuştur. Tüm agatha christie haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde Polisiye edebiyatının dünyaca ünlü ismi Agatha Christie’nin ölümsüz eseri Doğu Ekspresi'nde Cinayet, görsel efektlerle Türkiye’de ilk kez tiyaro sahnesinde izleyici ile buluşuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü dijital platformdaki ekran macerasına başladı. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp, İstanbul’un etkileyici atmosferini ekrana yansıtan dizi sonrası Pera Palas ile ilgili merak edilenler arttı. Peki, Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
4.03.2022 Kültür Sanat
Anneler Günü'nde anneye söylenecek en güzel sözler!
Anneler Günü'nde anneye söylenecek en güzel sözler! Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun... Hayatta hepimize ilham veren ve rehberlik eden ilk kişi genellikle annemizdir. Annelerimizin her türlü sorunla başa çıkmada ne kadar harika olduğunu, işler ters gittiğinde güvenli bir yer olduğunu biliyoruz. Şimdi sıra Anneler Günü'nde bunu anlatmakta... Bu Anneler Günü uzakta geçse de kelimelerin eşsiz gücünden faydalanmak için en güzel gün... Sizde annenize, sevdiğiniz en yakın arkadaşınıza, anne olan kardeşlerinize en güzel mesajı gönderebilir, bu günü onlar için daha da özel hale getirebilirsiniz. Biz de sizin için Anneler Günü'nde annelere söylenebilecek en güzel sözleri derledik! İşte anlamlı, içten, en güzel Anneler Günü mesajları ve sözleri...
9.05.2021 Gündem
Devam halkası geliyor
Devam halkası geliyor Agatha Christie’nin sevilen romanından beyazperdeye uyarlanan ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ seyirciden ilgi görünce, devam filminin çekilmesine karar verildi.
23.11.2017 Magazin
Polisiyenin usta isimleri geliyor
Polisiyenin usta isimleri geliyor Polisiyenin usta isimleri, DenizBank ev sahipliğinde 3’üncü Kara Hafta İstanbul Festivali için geliyor!
9.11.2017 Arşiv
Bu trendeki herkes şüpheli!
Bu trendeki herkes şüpheli! Agatha Christie’nin en ünlü romanlarından olan Doğu Ekspresi’nde Cinayet, yeniden beyazperdede. Film, yıldız oyuncularla göz dolduruyor ve aslına sadık kalmayı başarıyor
9.11.2017 Arşiv
Johnny Depp Doğu Ekspresi’nde
Johnny Depp Doğu Ekspresi’nde Agatha Christie’nin aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ filminin fragmanı yayınlandı.
13.10.2017 Magazin
Üç haftada ikinci baskı
Üç haftada ikinci baskı Tiyatro oyuncusu ve yazar Ayşe Erbulak’ın yeni romanı ‘Cinayet Sınıfı Başkanı’ kitapseverlerden büyük ilgi gördü.
5.09.2017 Magazin
Musul’dan geriye taş üstünde taş kalmadı
Musul’dan geriye taş üstünde taş kalmadı Irak Hükümeti dokuz aydır şiddetli çarpışmalara sahne olan Musul’un DEAŞ’ten kurtarıldığını duyurdu. Musul kurtuldu kurtulmasına ama kadim kentten geriye taş üstünde taş kalmadı, tüm tarihi eserler yerle bir oldu.
15.07.2017 Arşiv
Cinayetin peşinde
Cinayetin peşinde Agatha Christie’nin kült romanı Doğu Ekspresinde Cinayet’in beyazperde uyarlaması ‘Geceyarısı Ekspresi’ (Murder on the Orient Express) filminin ilk fragmanı yayınlandı.
4.06.2017 Kültür Sanat
Elinizden her şeyiniz alınırsa gaddarlaşırsınız
Elinizden her şeyiniz alınırsa gaddarlaşırsınız Genç yazar Aslıhan Yayla’nın Martı Yayınları’ndan piyasaya çıkan yeni romanı Dönüş Yok, Türkiye’deki polisiye romanlar arasında önemli bir yer edineceğe benziyor. Gerilim türünün her zaman ilgisini çektiğini söyleyen yazar, “Romanı yazmak benim için terapi gibiydi” diyor
3.03.2017 Arşiv
Film çekene teşvik var
Film çekene teşvik var Sinema Filmlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun’da yapılacak değişiklikle Türkiye’de film çekmek isteyen yabancı film yapımcılarına teşvik verilecek
2.03.2017 Ekonomi
Pera Palas Beyoğlu’nun kültür merkezi olmak için kolları sıvadı
Pera Palas Beyoğlu’nun kültür merkezi olmak için kolları sıvadı 125 yıldır İstanbul'da zamana meydan okuyan, Ernest Hemingway, Agatha Christie ve Alfred Hitchcock gibi ünlü isimleri ağırlayan Pera Palace Hotel Jumeirah, şimdilerde ise otelin müdürü Pınar Kartal Timer'in çabaları ile düzenlenen etkinliklerle bölgenin kültür merkezi olma yolunda ilerliyor.
9.12.2016 Arşiv
Polisiye ustaları Kara Hafta İstanbul Festivali’nde buluştu
Polisiye ustaları Kara Hafta İstanbul Festivali’nde buluştu Polisiyenin usta isimleri, Pera Palace Hotel Jumeirah’da, DenizBank ev sahipliğinde 2’nci Kara Hafta İstanbul Festivali için bir araya geldi.
2.12.2016 Arşiv
Pera Palas’ın tarihi odalarında neler oluyor?
Pera Palas’ın tarihi odalarında neler oluyor? Agatha Christie, Ernest Hemingway gibi tarihi isimleri ağırlayan Pera Palace Hotel Jumeirah, 125’inci yıl etkinlikleri kapsamında “Pera’nın Zamanı“ oyununa ev sahipliği yapıyor
9.10.2016 Arşiv
Johnny Depp Doğu Ekspresi’nde
Johnny Depp Doğu Ekspresi’nde Polisiye edebiyatın kraliçesi Agatha Christie’nin ‘Doğu Ekspresi’nde Cinayet’ romanı beyazperdeye uyarlanıyor...
4.10.2016 Magazin
Johnny Depp Doğu Ekspresi’nde!
Johnny Depp Doğu Ekspresi’nde! Doğu Ekspresi’nde Cinayet romanı beyazperdeye uyarlanıyor. Kasım ayında Londra’da çekimlerine başlanacak filmde Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley de rol alacak!
4.10.2016 Magazin
Bir kez daha Oscar peşinde
Bir kez daha Oscar peşinde Ben Affleck, Agatha Christie’nin kısa öyküsü Witness For The Prosecution’ı beyazperdeye uyarlıyor...
21.08.2016 Magazin
Gonca Vuslateri şiir kitabı yazdı
Gonca Vuslateri şiir kitabı yazdı Beyaz perde ve tiyatro sahnelerinin önemli oyuncularından biri olan Gonca Vuslateri’nin şiir kitabı Manik Serçe’yi Pınar Öğün’ün çizimleri süslüyor.
14.03.2016 Kültür Sanat
Sherlock Holmes’ün yolu İstanbul’dan geçti mi?
Sherlock Holmes’ün yolu İstanbul’dan geçti mi? Agatha Christie’nin 125’inci doğum günü nedeniyle Pera Palas’ta düzenlenen “Kara Hafta” etkinliğine katılan polisiye edebiyatı uzmanı Leslie Klinger, Holmes’ün ortadan kaybolduğu dönem İstanbul’a gelmiş olduğunu tahmin ediyor.
23.10.2015 Arşiv
Agatha Christie hakkında bilinmeyen 125 gerçek!
Agatha Christie hakkında bilinmeyen 125 gerçek! “Polisiye Edebiyatın Kraliçesi” Agatha Christie'nin doğumunun 125...
22.10.2015 Kültür Sanat
Trump AVM’de dedektiflik oyunu
Trump AVM’de dedektiflik oyunu Ahmet Ümit’in ‘Agatha’nın Anahtarı’ adlı öyküsü AVM’deki Escapist’te kaçış oyunu olarak uyarlandı. Agatha Christie’nin Pera Palas’ta kaldığı odanın benzeri alışveriş merkezinde inşaa edildi; amaç ipuçlarını takip ederek odadan çıkabilmeyi başarmak.
17.10.2015 Arşiv
Agatha Christie'nin torunu İstanbul'da
Agatha Christie'nin torunu İstanbul'da Agatha Christie’nin doğumunun 125...
15.09.2015 Kültür Sanat
Orient Ekspres Edirne’de
Orient Ekspres Edirne’de Ünlü yazar Agatha Christie’nin “Doğu Ekspresinde Cinayet” dahil pek çok romanına esin kaynağı olan ünlü Orient Ekspres, Kapıkule Garı’ndan Türkiye’ye giriş yaptı...
2.09.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Agatha Christie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki agatha christie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.