Afrin Operasyonu

Afrin Operasyonu

Son dakika Afrin operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afrin operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afrin operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrin Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrin operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 659 afrin operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm afrin operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Son dakika... 'Türkiye Suriye'ye gireceğim derse girer!'
Son dakika... 'Türkiye Suriye'ye gireceğim derse girer!' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu basın temsilcileri ile yaptığı toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Çavuşoğlu açıklamasında “Fırat’ın doğusuna bir an önce girmede kararlıyız. Münbiç’te gecikme olduğunu ABD de kabul ediyor. Tüm dünya aynı şeyi söylüyor, Türkiye gireceğim derse girer, ama ABD'nin çekilme sürecinde bunu birlikte koordine ediyoruz” dedi.
25.12.2018 Dünya
Çavuşoğlu'ndan sert mesaj: Kimse engel olamaz!
Çavuşoğlu'ndan sert mesaj: Kimse engel olamaz! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Libya'da "Nasıl Fırat Kalkanı'yla 4 binden fazla DEAŞ teröristini etkisiz hale getirdiysek; Zeytin Dalı'yla PKK'yı temizlediysek; Fırat'ın doğusunda teröristleri yok ederiz" dedi.
22.12.2018 Gündem
‘Aman tanrım Türkler geliyor!’
‘Aman tanrım Türkler geliyor!’ YPG’ye törenle katılan ve her fırsatta Türkiye’ye tehdit savuran yabancı teröristler, bir video yayınlayıp Türk askerinin Afrin’e yaklaşmasıyla arkalarına bile bakmadan nasıl kaçtıklarını anlattı
1.10.2018 Gündem
Selçuk Bayraktar milli teknoloji hamlesini açıkladı!
Selçuk Bayraktar milli teknoloji hamlesini açıkladı! CNN TÜRK'te Türkiye'nin teknoloji üretip, tasarlayan bir ülke haline gelebilmesi için neler yaptıklarını anlatan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, 20-23 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Teknofest'in amacını da açıkladı.
16.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Öğrencilerden roket atan "İHA’
Öğrencilerden roket atan "İHA’ Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonundan etkilenen Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliğinden 4 öğrenci, bitirme tezi olarak roket atan Silahlı İnsansız Hava Aracı yaptı
19.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ve Münbiç açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ve Münbiç açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Münbiç'ten YPG çıkartılırken, ABD bu verdikleri silahları bunlardan geri alacak ve daha sonra buraları biz birlikte istikrara kavuşturacağız. Devriye görevini, yeni güvenlik birimleri oluşuncaya kadar Türkiye ve ABD yapacak." dedi.
13.06.2018 Gündem
"Kandil Operasyonu'yla PKK denilen böcek yuvasını tarihe  gömeceğiz"
"Kandil Operasyonu'yla PKK denilen böcek yuvasını tarihe gömeceğiz" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Fırat Kalkanı'yla DEAŞ'a, Afrin Operasyonu'yla PYD'ye gerekli dersi verdik. İnşallah şimdi de Kandil Operasyonu'yla PKK denilen böcek yuvasını da tarihe gömeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
13.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'hazırlığını yapıyoruz' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'hazırlığını yapıyoruz' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli mitinginde "Kocaeli’de üçüncü bir üniversitenin hazırlığını yapıyoruz. değerlendirmeleri yapıyoruz. Bu değerlendirmelerden sonra üçüncü bir üniversiteyi Kocaeli’ne kazandıracağız" dedi.
10.06.2018 Siyaset
Son dakika haber: Yunanistan'la geri kabul anlaşması durduruldu
Son dakika haber: Yunanistan'la geri kabul anlaşması durduruldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'la geri kabul anlaşması durdurulduğunu açıkladı. Son dakika yapılan açıklamada "Yunanistan'da hükümet gerçekten bu konuyu çözmek istiyor. Fakat aynı zamanda görüyoruz ki Yunanistan'a batıdan çok ciddi baskı var. dedi
7.06.2018 Gündem
‘İstifa ederler kabineye girerler’
‘İstifa ederler kabineye girerler’ Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün Best FM’de katıldığı programda soruları yanıtladı.
24.05.2018 Siyaset
ABD Münbiç’e  yeni üs kurdu!
ABD Münbiç’e yeni üs kurdu! Suriye’den çıkacak derken daha da yerleşen ABD, Münbiç’e yeni üs kurdu. Reuters haber ajansı fotoğrafları, “ABD güçleri Münbiç’te yeni bir üs kuruyor” başlığıyla servis etti
9.05.2018 Dünya
Gözler Suriye'de! Savaş alanı değişiyor...
Gözler Suriye'de! Savaş alanı değişiyor... İsrail’de çıkan "savaş onayı" sonrası gözler Suriye’de yaşanacak gelişmelere çevrildi. Sünni bloğun İran ile kozlarını Suriye’de paylaşmaya hazırlandığı belirtiliyor. İsrail’in de devreye girmesiyle birlikte Suriye’nin güneybatısında Ürdün sınırına yakın alanlar, yeni çatışma arenası olarak işaret ediliyor.
2.05.2018 Dünya
PKK kaçınca yardım kuruluşları da kayboldu
PKK kaçınca yardım kuruluşları da kayboldu Gaziantep ve diğer sınır kentlerine konuşlanıp Afrin’e “insani yardım” adı altında para ve TIR'larla malzeme gönderen Batılı kuruluşlar, Zeytin Dalı Harekatı’ndan sonra ortadan kayboldu. PKK’lı teröristler ilçeden kaçınca yardımlar bıçak gibi kesildi. Gizli faaliyetleri nedeniyle tepki çeken STK’lar Suriye’de PKK’ya 1,5 milyar dolar para akıtmakla suçlanıyordu.
12.04.2018 Dünya
Külliye'de kritik görüşme! Erdoğan ile Putin...
Külliye'de kritik görüşme! Erdoğan ile Putin... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "S400 konusunda anlaşmamızı yaptık ve biz bu defteri kapadık, bitti o iş. Şu anda artık bu işin imalat süreci devam etmektedir." dedi.
3.04.2018 Siyaset
'Ekonomide, siyasette, yurt dışında terörist neredeyse biz oradayız'
'Ekonomide, siyasette, yurt dışında terörist neredeyse biz oradayız' Kartepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Enderun Sohbetlerine katılan Türkiye Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, “Ekonomide, siyasette, yurt dışında terörist neredeyse biz oradayız” dedi.
3.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay ve Kilis için müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay ve Kilis için müjde AK Parti Hatay İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay ve Kilis esnafına art arda müjdeleri sıraladı. Esnafın Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlarının bir yıl ertelenmesine, ayrıca işverenlerin SSK borçlarının da ertelenebilmesine imkan sağladıklarını söyleyen Erdoğan'ın gündeminde Afrin operasyonu da vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ordumuz fırtına gibi Afrin'e girdi. Teröristleri böcek gibi ezip geçti" dedi.
1.04.2018 Gündem
Canikli'den flaş açıklama: Fransa böyle bir adım atarsa...
Canikli'den flaş açıklama: Fransa böyle bir adım atarsa... Milli Savunma Bakanı Canikli, "Fransa, Suriye'nin kuzeyine askeri varlık bulundurma gibi bir adım atarsa, bu meşru olmayan, uluslararası hukuk açısından meşruiyeti olmayan bir adım olur ve işgal olur aslında." dedi.
31.03.2018 Siyaset
Erdoğan'dan sert tepki: Kimsenin haddine değil
Erdoğan'dan sert tepki: Kimsenin haddine değil Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan Fransa için, "Bizim silahlı kuvvetlerimizi asla kabullenemeyeceğimiz bir yere oturtmak kimsenin haddine değil." dedi.
30.03.2018 Gündem
Son dakika... Hollandalı casus İstanbul'dan kaçtı!
Son dakika... Hollandalı casus İstanbul'dan kaçtı! Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak Türkiye'de ajanlık yaptığı iddia edilen Hollanda'nın İstanbul'daki Başkonsolosluğunda görevli bürokrat ülkesine döndü.
27.03.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Varna yolculuğu öncesi açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı Varna yolculuğu öncesi açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Varna yolculuğu öncesinde havalimanında basına açıklamalarda bulundu.
26.03.2018 Gündem
Harekat için kritik hamle tamam
Harekat için kritik hamle tamam TSK, Zeytin Dalı Harekâtı’nın tamamlanacağı Tel Rıfat operasyonu öncesinde kritik bir adım attı. Halep’in Nubul ve Zehra bölgesinin güney sınırındaki Anadan bölgesine konuşlandı. Böylece rejim güçleri izlenecek, tam olarak güvenlik sağlanacak.
26.03.2018 Gündem
İşte Hollanda'nın Afrin casusu!
İşte Hollanda'nın Afrin casusu! Hollanda'nın, Afrin operasyonu hakkında bilgi toplamak ve Türkiye'yi DEAŞ'la ilişkili gibi göstermek göreviyle yolladığı askeri casus, Türk istihbaratına takıldı.
26.03.2018 Gündem
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler Sigmar Gabriel'den Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı geldi. Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın ABD'ye açık bir mesaj taşıdığını belirten Gabriel, Ankara'nın sınırlarını korumak adına Batı ile çatışmayı göze aldığını belirtti.
26.03.2018 Dünya
Türkiye'ye çağrı yapmışlardı! Oradan da kaçışlar başladı
Türkiye'ye çağrı yapmışlardı! Oradan da kaçışlar başladı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde yaşarken, terör örgütü PKK\PYD'nin zulmüne uğrayan ve bölgeden kaçan aile, Zeytin Dalı Harekatına destek veriyor. Aile, Tel Rıfat'ın bir an önce teröristlerden temizlenmesini istiyor.
25.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afrin Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrin operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.