AFAD resmen duyurdu! Bu iller için kritik uyarı, yarından itibaren...
AFAD resmen duyurdu! Bu iller için kritik uyarı, yarından itibaren... AFAD'dan son dakika açıklaması! İller tek tek açıklandı. Yarın sabahın ilk saatlerden itibaren, Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimleri ve Trabzon'un doğusunda kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağışlar beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ise Doğu Karadeniz'de devam eden sağanak etkisini artıracak.
4.10.2021 Gündem
AFAD'dan son dakika sel uyarısı! İller tek tek açıklandı
AFAD'dan son dakika sel uyarısı! İller tek tek açıklandı AFAD son dakika olarak duyurdu. Vatandaşlar sel ve su baskınına karşı uyarıldı. İller tek tek açıklandı. AFAD, kuvvetli yağış beklenen Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale, Karaman ve Kayseri ile Ankara'da yaşayan vatandaşları sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyardı.
15.09.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Yarın başlıyor, saat verildi, flaş uyarı...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Yarın başlıyor, saat verildi, flaş uyarı... Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor. Yarın başlıyor, saat verildi ve peş peşe flaş uyarı yapıldı. Sağanak geliyor. Kuvvetini artırarak devam edecek. İstanbul için yağış açıklaması geldi. Sabahın ilk saatlerinde kuvvetli sağanak başlayacak. Meteoroloji ile AFAD, ani sel, su baskını ve yıldırıma karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte yapılan son dakika açıklamalar...
9.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri