Adnan Öztürk

Adnan Öztürk

Son dakika Adnan Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 789 adnan öztürk haberi bulunmuştur. Tüm adnan öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Hüseyin Eroğlu'ndan Misli TV'ye önemli açıklamalar: 11 yıllık hasreti bitireceğiz
Hüseyin Eroğlu'ndan Misli TV'ye önemli açıklamalar: 11 yıllık hasreti bitireceğiz TFF 1. Lig’e verilen devre arasında çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Misli TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 TFF 1.Lig
Parasını Ünal Aysal verecek! Eşref Hamamcıoğlu'nun dünyaca ünlü teknik direktörü ortaya çıktı
Parasını Ünal Aysal verecek! Eşref Hamamcıoğlu'nun dünyaca ünlü teknik direktörü ortaya çıktı Eşref Hamamcıoğlu ve Adnan Öztürk'e tam destek veren ve Galatasaray'ın yeni teknik direktörü konusunda elini taşın altına koyan Ünal Aysal'ın dünyaca ünlü teknik direktörü ayarladığı, Aysal'ın şampiyon antrenörü sarı kırmızılı takıma getireceği ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
3.06.2022 Galatasaray
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Galatasaray'da Fatih Terim - Arda Turan krizi! Toplantıyı terk etti ve gitti
Galatasaray'da Fatih Terim - Arda Turan krizi! Toplantıyı terk etti ve gitti Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu arasında yaşanan Fatih Terim - Arda Turan krizi Galatasaray gündemine damga vurdu.
29.05.2021 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir?  Abdurrahim Albayrak kaç yaşında?
Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında? Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın corona virüs testi pozitif çıktı. Bir yandan Abdurrahim Albayrak'a destek mesajları gelirken öte yandan Abdurrahim Albayrak’ın hayatını merak edenler internette araştırma yapıyor. Peki Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında? İşte detaylar…
23.03.2020 Gündem
En huzurlu mahalle! 50 yıldır hiç olay olmadı...
En huzurlu mahalle! 50 yıldır hiç olay olmadı... Samsun'un Bafra ilçesine bağlı, 1400 nüfuslu Kolay Mahallesi'nde yaklaşık 50 yıldır cinayet, yaralama, hırsızlık, gasp gibi büyük asayiş olayları olmuyor. Derbent Baraj Gölü kenarında bulunan mahalle, doğal güzelliğinin yanı sıra huzurlu ve olaysız olmasıyla ilgi çekiyor. Muhtar Mustafa Öztürk,"Burada insanlar arasında anlaşmazlık olacak durum yok. 50 yıldır ciddi olay yaşamadık" dedi.
2.09.2019 Yaşam
Fetullah Gülen'in yeğenine hapis cezası!
Fetullah Gülen'in yeğenine hapis cezası! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.12.2018 Gündem
FETÖ elebaşının yeğenine 15 yıl hapis istendi
FETÖ elebaşının yeğenine 15 yıl hapis istendi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "gaybubet" olarak adlandırılan evlerine yönelik operasyonda yakalanan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen'in "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
9.10.2018 Gündem
Adnan Öztürk: Galatasaray'ın başkanı Terim'dir
Adnan Öztürk: Galatasaray'ın başkanı Terim'dir Adnan Öztürk, “Futbol takımını ayakta tutan Galatasaray’ın ismi ve Terim’dir. Başkanlık görevini de şu an Fatih Terim yapıyor” dedi.
12.09.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Mustafa Cengiz yeniden başkan!
Galatasaray'da Mustafa Cengiz yeniden başkan! Mustafa Cengiz, toplam 4803 oyun 2525'ini alarak G.Saray'ın 38. başkanı oldu.
26.05.2018 Galatasaray
"Tek adam yönetimi Cengiz'i gözden düşürdü"
"Tek adam yönetimi Cengiz'i gözden düşürdü" Güney Öztürk, Burak Elmas ile görüştü seçim kulislerinin nabzını tuttu.
23.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'da olağan genel kurula doğru
Galatasaray'da olağan genel kurula doğru Galatasaray Kulübünün 19 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 26 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa, mevcut başkan Mustafa Cengiz, eski başkan Dursun Özbek ile Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu aday oldu.
4.05.2018 Galatasaray
Cengiz ve Öztürk seçime tek listeyle girecek
Cengiz ve Öztürk seçime tek listeyle girecek Ocak ayında yapılan olağanüstü seçimli kongre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olan Mustafa Cengiz, Mayıs ayında yapılacak seçimli kongrede Adnan Öztürk ile tek liste yapma kararı aldı.
4.05.2018 Galatasaray
Galatasaray taraftar grubu esti gürledi!
Galatasaray taraftar grubu esti gürledi! Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, erken seçim kararı ve son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili bir açıklama yayınladı.
30.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'da muhalefet harekete geçti
Galatasaray'da muhalefet harekete geçti Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunun seçim kararı almasıyla birlikte muhalefet harekete geçti. Dursun Özbek'e karşı aday olacak isim cuma günü belli olacak.
19.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'da bomba iddia! Ünal Aysal...
Galatasaray'da bomba iddia! Ünal Aysal... Galatasaray kulislerinde Ünal Aysal'ın yeniden aday olabileceği yönünde iddialar var.
19.12.2017 Galatasaray
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme!
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme! Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden ve geride bıraktığımız dönemde başkan adayı olan Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı ekibin gündemini değerlendirdi. Özdoğan, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.12.2017 Galatasaray
Konya'da oluşan dev obruklar köylüleri tedirgin ediyor
Konya'da oluşan dev obruklar köylüleri tedirgin ediyor Konya Karapınar’da oluşan metrelerce derinliğinde obruklar vatandaşların kaderi olmuş durumda. Her gün yeni bir obrukla karşılaşan köylüler, yıllardır tedirginlik içinde yaşıyor. Bölgede irili ufaklı 200 obruk bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
Rusya'da FETÖ operasyonu
Rusya'da FETÖ operasyonu St. Petersburg'da FETÖ'yle bağlantılı iki kuruma para cezası verildi, iki yetkili rüşvet suçlamasıyla gözaltına alındı - Resmi kaynaklar, FETÖ'cü kurumların mahkeme kararıyla kapatılacağını veya kendilerini lağvedeceğini belirtti
29.09.2021 Gündem
Açıkladı! Genel kurul kapıda!
Açıkladı! Genel kurul kapıda! Galatasaray'daki kötü tablodan bahseden Cem Kınay, Sarı-Kırmızılı camiada her geçen gün istifa sesleri yükseldiğini ve başkan Dursun Özbek'in gereğini yapması gerektiğini söyledi.
8.05.2017 Galatasaray
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim"
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, "2018'de Dursun Özbek aday olur ve seçilirse, genel kurul üyeliğinden istifa ederim" dedi.
1.05.2017 Futbol
Özbek: 'Başarısız görürlerse aday olmam'
Özbek: 'Başarısız görürlerse aday olmam' Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bu sezon futbolda başarılı olamadıklarını ve transferlerde hata yaptıklarını belirtti.
30.04.2017 Galatasaray
"Ataman da kıskanıyorum diyorsa bu iş bitmiştir!"
"Ataman da kıskanıyorum diyorsa bu iş bitmiştir!" Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ahmet Özdoğan, Sarı-Kırmızılı kulübün Dursun Özbek yönetimi döneminde çakıldığını iddia etti.
30.04.2017 Galatasaray
Dursun Özbek üyelerle bir araya geldi!
Dursun Özbek üyelerle bir araya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cumartesi günü bazı üyelerle bir araya gelerek kafalardaki soru işaretlerini giderdi.
30.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.