Duruşmada şoke eden sözler! 'Brad Pitt bile olsanız...'
Duruşmada şoke eden sözler! 'Brad Pitt bile olsanız...' Adnan Oktar suç örgütü davasında örgüte 'kız kazandırma imamı' olmakla suçlanan tutuklu sanık Bora Yıldız, “Kız tavlama imamı tabiri hakaret amaçlı, itibarsızlaştırma amaçlı bir nitelendirmedir. İddia edilen bir silahlı örgüt suçlamasında kız tavlama imamı suçlaması bile böyle bir örgütün olmadığını gösterir” diyerek suçlamaları reddetti.
19.09.2019 Gündem
Adnan Oktar grubuna son dakika ikinci dalga operasyon
Adnan Oktar grubuna son dakika ikinci dalga operasyon Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlenen ikinci dalga operasyonda Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru ile bunları sakladıkları ileri sürülen 7 kişi daha yakalandı.
10.10.2018 Gündem
Ayça Pars, Oktar grubunun bilinmeyenlerini anlattı
Ayça Pars, Oktar grubunun bilinmeyenlerini anlattı Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen ve örgüt içinde 30 yıl kalan Ayça Pars, "Cezaevine girdikten sonra özgür oldum diyebilirim. 30 yıl sonra gelen bir özgürlük. Fiziksel olarak da kafa olarak da vicdanen de özgür oldum, çünkü vicdanımız baskı altındaydı. Söylenen şekilde düşünme, Kur'an-ı Kerim'i söylenen şekilde yorumlamak zorundaydık." dedi. Oktar'ın talimatlarının cezaevine de geldiğini vurgulayan Pars, "Şimdi de 'Çok yakında hepimiz çıkacağız, Adnan Oktar da başa gelecek, hepimiz bir ülkenin yönetimine getirileceğiz' diyerek hayali bir dünya içinde yaşıyorlar. Zannediyorlar ki Adnan Oktar'ı içeriden çıkartıp mehdi olarak başa getirecekler." dedi.
21.09.2018 Gündem
Ağaoğlu'na şok!
Ağaoğlu'na şok! 'Pandora' adlı klasör açıldı ve içinden Ağaoğlu'nun konuşmaları da çıktı
29.09.2021 Gündem