Adil El-Cubeyr

Adil El-Cubeyr

Son dakika Adil el-Cubeyr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adil el-Cubeyr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adil el-Cubeyr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adil El-Cubeyr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adil el-cubeyr gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 adil el-cubeyr haberi bulunmuştur. Tüm adil el-cubeyr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suudi Arabistan'da flaş karar! Görevden alındı
Suudi Arabistan'da flaş karar! Görevden alındı Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı İbrahim Abdulaziz el Assaf görevden alındı.
24.10.2019 Dünya
Suudi bakandan Aramco saldırısı açıklaması
Suudi bakandan Aramco saldırısı açıklaması Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil el-Cubeyr, Aramco tesislerine yapılan saldırıda kullanılan füzelerin İran yapımı olduğuna ikna olduklarını ve bütün bölge için yıkıcı olacak bir savaşı istemeseler de sürekli saldırıya maruz kalamayacaklarını söyledi.
22.10.2019 Dünya
Krizde yeni perde! Suudi Arabistan şartlarını açıkladı
Krizde yeni perde! Suudi Arabistan şartlarını açıkladı Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil El-Cubayr, "Teröre destek vermeyi, kaos, yıkım politikalarına ve Arap ülkelerinin içişlerine müdahaleyi durdurun. Kitle imha silahları ve balistik füze programlarının geliştirilmesini durdurun. " dedi.
2.10.2019 Dünya
'Savaş' çanları çalıyor! Suudi Arabistan'tan İran'a tehdit
'Savaş' çanları çalıyor! Suudi Arabistan'tan İran'a tehdit Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil el-Cubeyr, ülkesinin milli petrol şirketi Saudi Aramco'yu hedef alan saldırılara karşılık vermede askeri seçeneği uzak görmediğini belirtti.
25.09.2019 Dünya
Korkutan açıklamalar peş peşe geldi! 'Savaş'a hazırız
Korkutan açıklamalar peş peşe geldi! 'Savaş'a hazırız Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil el-Cubeyr, ülkesinin İran ile savaş istemediğini ancak herhangi bir tehdide güçlü ve kararlı bir şekilde karşılık vereceğini belirtti.
19.05.2019 Dünya
"Husiler, İran Devrim Muhafızlarının ayrılmaz bir parçası"
"Husiler, İran Devrim Muhafızlarının ayrılmaz bir parçası" Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil el-Cubeyr, İran'ı ülkesindeki petrol pompa istasyonlarına düzenlenen saldırının arkasında olmakla suçladı.
16.05.2019 Dünya
Arap ülkeleri İsrail'le aynı masada buluştu
Arap ülkeleri İsrail'le aynı masada buluştu ABD öncülüğünde Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Orta Doğu konulu konferans kapsamında bazı Arap ülkelerinin dışişleri bakanları "ilk kez" İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve uluslararası yetkililerle aynı çatı altında bir araya gelerek "Orta Doğu'daki İran tehdidi" meselesini görüştü.
16.02.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'ın eski Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr ile telefonda görüştü.
30.12.2018 Gündem
Revizyonda şifre kelime: Kaşıkçı
Revizyonda şifre kelime: Kaşıkçı Siyasi uzmanlara göre, Suudi Arabistan'daki son kabine revizyonunda şifre kelime "Kaşıkçı". Değişikliklerin amacının ise Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ı korumak olduğu ifade ediliyor.
28.12.2018 Dünya
Suudi Arabistan'da kabine revizyonu
Suudi Arabistan'da kabine revizyonu Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen kabine revizyonu kapsamında aralarında Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr'in de bulunduğu bazı bakanlar değişti.
27.12.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'da kabine değişti!
Son dakika... Suudi Arabistan'da kabine değişti! Reuters haber ajansının Al Arabiya'dan aktardığı son dakika haberine göre, Suudi Arabistan'da kabine revizyonu kapsamında aralarında Dışişleri Bakanı'nın da bulunduğu bazı bakanlar değişti
27.12.2018 Dünya
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kaşıkçı cinayeti ile ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kaşıkçı cinayeti ile ilgili flaş açıklama Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil El Cübeyr’in, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın katillerinin Türkiye’ye iade edilmesi talebine verdiği yanıtın hayal kırıklığı yarattığını ifade eden, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, "Bu karar Suudi Arabistan’ı cinayeti örtbas etmeye çalışmakla itham edenleri haklı çıkarır" dedi.
10.12.2018 Gündem
Suudi Arabistan'tan Cemal Kaşıkçı açıklaması
Suudi Arabistan'tan Cemal Kaşıkçı açıklaması Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, ülkesinin, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilişkisi bulunan vatandaşlarını Türkiye'ye teslim etmeyeceğini açıkladı.
9.12.2018 Dünya
İlk açıklama geldi: Şok edici ve kabul edilemez
İlk açıklama geldi: Şok edici ve kabul edilemez Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Cemal Kaşıkçı meselesi nedeniyle kraliyet ailesinde bazı isimlerin Veliaht Prens Selman’ın tahta çıkma sırasının değiştirilmesini önerdikleri yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi. Cubeyr, bu iddialar hakkında, “Şok edici ve kabul edilemez” ifadelerini kullandı.
21.11.2018 Dünya
Son dakika...Suudi Arabistan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması
Son dakika...Suudi Arabistan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin büyük bir suç ve hata olduğunu söyledi.
15.11.2018 Dünya
Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek
Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yemekte yaptığı görüşmede FETÖ, PYD/YPG, Fırat’ın doğusu, Kaşıkçı cinayeti ve Halkbank konularını etraflıca konuştuklarını anlattı.
13.11.2018 Gündem
İngiltere: Kaşıkçı cinayetinin sorumlularından hesap sorulmalı
İngiltere: Kaşıkçı cinayetinin sorumlularından hesap sorulmalı İngiltere Başbakanı May, Kaşıkçı cinayetine dair, "Dışişleri Bakanımız Riyad ziyaretinde inandırıcı bir soruşturma yapılması ve sorumlulardan hesap sorulması gerektiğini açıkça dile getirdi." dedi.
12.11.2018 Dünya
Kaşıkçı itirafının ardından İngiltere'den Riyad'a ilk ziyaret
Kaşıkçı itirafının ardından İngiltere'den Riyad'a ilk ziyaret Suudi Arabistan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü kabul etmesinin ardından ilk kez üst düzey İngiliz bir yetkili Riyad'ı ziyaret etti.
11.11.2018 Dünya
Endonezya’da Suudi Arabistan’daki idam protesto edildi
Endonezya’da Suudi Arabistan’daki idam protesto edildi Endonezya'da bir grup, Suudi Arabistan'ın Endonezyalı göçmen işçiyi idam etmesini protesto etti.
2.11.2018 Dünya
Suudi Veliaht Prens Evangelist liderlerle görüştü
Suudi Veliaht Prens Evangelist liderlerle görüştü Kaşıkçı cinayetinden sonra ABD senatosunda Suudi Arabistan'a karşı yaptırım uygulama çabalarının sürdüğü bir sırada ABD Hristiyan Evangelist hareketin liderleri Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.
2.11.2018 Dünya
Trump için kötü haber! 'Bedel ödeyebilir'
Trump için kötü haber! 'Bedel ödeyebilir' Amerikan CNN kanalının Uluslararası Diplomasi Editörü Nic Robertson, CIA Direktörü Gina Haspel'in Türkiye'de Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili delilleri gördüğü iddiasını, "Eğer bu iddialar doğruysa Trump, Muhammed bin Selman ile yakın durmayı sürdürmenin siyasi bedelini ödeyebilir." şeklinde değerlendirdi.
29.10.2018 Dünya
S. Arabistan’da yargılanacaklar
S. Arabistan’da yargılanacaklar Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, dün yaptığı açıklamada Suudi vatandaşı Cemal Kaşıkçı davasının bir histeriye dönüştüğünü soruşturmalarla birlikte gerçeklerin ortaya çıktığını söyledi.
27.10.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan Kaşıkçı açıklaması
Suudi Arabistan'dan Kaşıkçı açıklaması Dışişleri Bakanı Cubeyr, soruşturmanın zaman aldığını ve günler geçtikçe gerçeklerin ortaya konacağını belirtti. Cubeyr, cinayet şüphelilerinin Suudi Arabistan'da yargılanacağını söyledi.
27.10.2018 Dünya
O ülkeden flaş Suudi Arabistan kararı! Geri çektiler
O ülkeden flaş Suudi Arabistan kararı! Geri çektiler Malezya Dışişleri Bakanı Seyfüddin Abdullah, Malezya Silahlı Kuvvetlerinin Suudi Arabistan'daki askerlerini geri çektiğini bildirdi.
26.10.2018 Dünya
Çavuşoğlu, Suudi mevkidaşı ile görüştü!
Çavuşoğlu, Suudi mevkidaşı ile görüştü! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı ile 'Kaşıkçı' cinayetine ilişkin telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
26.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adil El-Cubeyr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adil el-cubeyr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.