Adanamanset

Adanamanset

Son dakika adanamanset haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adanamanset ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adanamanset haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adanamanset

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adanamanset gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 adanamanset haberi bulunmuştur. Tüm adanamanset haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Büyükşehir Belediyesi, 12 branşta 18 bin 870 çocuğa ücretsiz eğitim veriyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, 12 branşta 18 bin 870 çocuğa ücretsiz eğitim veriyorAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 12 ilçede ve 12 branşta 18 bin 870 çocuğun Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda eğitim aldığını açıkladı.
26.07.2024Adana
Adanalı vatandaşlara hayati uyarı geldi! Kanser riskini maksimum seviyeye çıkarıyor!
Adanalı vatandaşlara hayati uyarı geldi! Kanser riskini maksimum seviyeye çıkarıyor!Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Beslenme ve Diyet Uzmanı Pakize Gizem Akgül, hiçbir sıvının suyun yerini tutmadığını söyleyerek, "Çok fazla tüketilen çay ve kahve çarpıntı, kansızlık gibi sorunlara sebep olabilir. Hiçbir sıvı suyun yerini tutmaz. Bol bol su için" dedi.
26.07.2024Adana
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı var
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı varSıcaklık rekorları kıran Adana'da özellikle çocuklar kanallara girerek serinlemeye çalışıyor. Boğulma vakalarının gündeme geldiği kentte ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Hem serinlemek hem de yüzme öğrenmek isteyenler hiçbir ödeme yapmadan yüzme kurslarından yararlanabiliyor. Kentte 6-14 yaş arası çocuklar için birçok ücretsiz kurs düzenleniyor.
25.07.2024Adana
Adana'da vatandaşlar 5 yıl önce keşfetti hemen korumaya alındı! Gizli cennet herkesi büyülüyor
Adana'da vatandaşlar 5 yıl önce keşfetti hemen korumaya alındı! Gizli cennet herkesi büyülüyorAdana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan ’Nergis Adası’ barındırdığı milyonlarca nergisle güzel görüntüler sunuyor. Karataş ilçesinde bulunan Akyatan Lagünü, göçmen kuşların Türkiye'deki en önemli dinlenme ve beslenme yerleri arasında yer alıyor
25.07.2024Adana
Adana'da aşırı sıcaklar yılan ısırıkları vakasını artırıyor: 'Kanın emilerek boşaltılması doğru değil'
Adana'da aşırı sıcaklar yılan ısırıkları vakasını artırıyor: 'Kanın emilerek boşaltılması doğru değil'Adana’da aşırı sıcakların etkisini göstermesiyle birlikte yılanlar daha çok görülmeye başlandı. Yılan ısırması durumunda doğru müdahalenin önemine vurgu yapan Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, “Isırılan yerin kesilmesi ve oradaki kanın emilerek boşaltılması doğru değil. Çünkü bunu yapan kişi ağzından zehri alabilir. Yapılacak şey, bölgeye soğuk kompleks uygulayıp kan dolaşımının hızlanmaması için olabildiğince sakin kalarak hastaneye gitmektir. Ayrıca yılanı korkutmazsak, üzerine basmaya çalışmazsak insanları ısırma ihtimali yok denecek kadar azdır" dedi.
23.07.2024Adana
Adana'da yeraltı çöp konteynerleri kaldırılıyor!
Adana'da yeraltı çöp konteynerleri kaldırılıyor!Adana’nın bazı ilçelerinde çöp konteynerleri yer altına yerleştirilmişti. Görüntü itibariyle daha estetik ve kullanışlı olacağı düşünülen yeraltı konteynerleri, bir süre sonra temizlik ve hijyen konusunda sıkıntı yaşanmasına sebep oldu. Temizlenmesinin zor olması ile birlikte vatandaşlar, kokudan şikayetçi oluyorlardı. Bu noktada harekete geçen Seyhan belediyesi bazı noktalarda yeraltı çöp konteynerlerini kaldırdı.
22.07.2024Adana
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyor
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyorBinlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginliklere ev sahipliği yapıyor. Özellikle yemekleri ile ön plana çıkan kadim kent tarihi dokusu ile de dikkat çekiyor. Neolitik dönemden erken Roma'ya kadar kesintisiz yerleşim yeri olarak kullanılan Tatarlı Höyük'te tarih gün yüzüne çıkartılıyor. Hitit Kraliçesi Puduhepa'nın doğup büyüdüğü ve gençlik yıllarını geçirdiği höyükte tarihe ışık tutacak izler araştırılıyor.
22.07.2024Adana
Çukurova Havalimanı açılış tarihi belli oldu: Adana'nın turizm ve ticaretine katkı sağlayacak, 8 milyon yolcuya hizmet verecek
Çukurova Havalimanı açılış tarihi belli oldu: Adana'nın turizm ve ticaretine katkı sağlayacak, 8 milyon yolcuya hizmet verecekUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Havalimanı'nın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını belirtti.
20.07.2024Adana
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli oldu
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli olduEv sahibi olmak isteyenlere güzel haber Adana Pozantı'dan geldi. Belediye Başkanı Ali Avan TOKİ projesi ile ilgili detayları aktardı. Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Başkan Avan iki hafta içerisinde proje ile ile ayrıntılarının açıklanacağını bildirdi.
19.07.2024Adana
Seyhan Belediyesi sokak hayvanlarının bakımı için arazi arayışında
Seyhan Belediyesi sokak hayvanlarının bakımı için arazi arayışındaSeyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık ve yöneticiler ile bir araya geldi. Başkan Tekin, Seyhan'a Hayvan Bakım Evi kazandırmak için arazi arayışlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
19.07.2024Adana
Adana'da sıcaklık 50 dereceyi buldu! Saimbeyli doğası ve serinliğiyle sıcaktan kaçanların uğrak yeri oldu
Adana'da sıcaklık 50 dereceyi buldu! Saimbeyli doğası ve serinliğiyle sıcaktan kaçanların uğrak yeri olduAdana'da hava sıcaklığı nem ile birlikte sabah saatlerinde bile 50 derece olunca vatandaşlar hem doğa güzelliği hem de serinliği ile ünlü Saimbeyli ilçesi vatandaşların uğrak yeri oldu.
19.07.2024Adana
Adana'da dikkat çeken çalıştay: İklim krizi önlenemezse Doğu Akdeniz çölleşecek
Adana'da dikkat çeken çalıştay: İklim krizi önlenemezse Doğu Akdeniz çölleşecekAdana Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Başkanı Deniz Orhan, "Yapılan bilimsel araştırmalara göre iklim krizinin önüne geçilmezse uzun vadede Doğu Akdeniz Bölgesi çölleşecek. Bu nedenle uzun vadede Doğu Akdeniz turizm bölgesi olmaktan çıkacak. Turizm bölgeleri ekvatorun kuzey bölgelerine doğru kayacak ve buralarda maalesef çölleşme yaşanmaya başlayacak" dedi.
19.07.2024Adana
Hemşireliği bıraktı Türkiye ve dünyada bir ilke imza attı: Adana Kebabına kadın eli değdi!
Hemşireliği bıraktı Türkiye ve dünyada bir ilke imza attı: Adana Kebabına kadın eli değdi!Pandemi döneminde hemşireliği bırakarak kebapçılık yapmaya başlayan Havva Gül Tunçsoy, ‘Adana Kebabı'nı alan ‘ilk tescilli kadın işletmeci' unvanını aldı.
19.07.2024Adana
Adana'da yaz boyu devam edecek spor okulları açıldı: 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimi
Adana'da yaz boyu devam edecek spor okulları açıldı: 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimiSeyhan Belediyesi bünyesinde bulunan Sarıhamzalı ve Hadırlı yüzme havuzları büyük bir ilgi görüyor. Belediye Başkanı Oya Tekin, yaz spor okulları kapsamında açılan havuzların çarşamba günü (temizlik ve ilaçlama günü) hariç haftanın altı günü ücretsiz olarak Seyhanlıların hizmetinde olduğunu söyledi.
19.07.2024Adana
Olimpiyatlara Adana'da hazırlanıyor: Kayhan Özer, Paris 2024'te final koşmak istiyor
Olimpiyatlara Adana'da hazırlanıyor: Kayhan Özer, Paris 2024'te final koşmak istiyorFransa'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi 100 metre kategorisinde temsil edecek milli atlet Kayhan Özer, final koşmayı hedefliyor.
18.07.2024Adana
Adana'da doğa severlerin uğrak noktası Göksu Çayı doğal güzellikleri ile keşfedilmeyi bekliyor
Adana'da doğa severlerin uğrak noktası Göksu Çayı doğal güzellikleri ile keşfedilmeyi bekliyorTürkiye'nin en zengin akarsu ağına sahip Adana'da bulunan Göksu Çayı, tarımsal ekosistemin canlılığını koruyarak kent ekonomisine önemli katkılarda bulunuyor.
18.07.2024Adana
Milli atlet Kayhan Özer: Olimpiyatlarda çok güzel işler yapacağız
Milli atlet Kayhan Özer: Olimpiyatlarda çok güzel işler yapacağızFransa'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi 100 metre kategorisinde temsil edecek milli atlet Kayhan Özer, final koşmayı hedefliyor.
18.07.2024Adana
Adana'da sıcak hava ayçiçeğinde toprağı çatlattı, hasadı öne çekti
Adana'da sıcak hava ayçiçeğinde toprağı çatlattı, hasadı öne çektiAdana'da aşırı sıcak hava, ayçiçeğinde toprağı çatlatırken hasadı da yaklaşık 10 gün erkene çekti. Kent genelinde ki ayçiçeğinden kuraklık nedeniyle 180 bin ton rekolte hedefleniyor.
18.07.2024Adana
Adanalı girişimci 500 yıllık tatlıyı yeniden uyarladı! Vatandaşlar akın etti, yok satıyor
Adanalı girişimci 500 yıllık tatlıyı yeniden uyarladı! Vatandaşlar akın etti, yok satıyorAdanalı tatlıcı, geleneksel katmeri çeşitlendirmek için arayışa girerek ‘çöp şiş katmer' isimli ürünü menüsüne ekledi. Tatlıcı, taleplere yetişemediği çöp şiş katmer için tescil başvurusu yapmaya hazırlanıyor.
18.07.2024Adana
Adana sıcağında serinlemenin yöntemini böyle buldu
Adana sıcağında serinlemenin yöntemini böyle bulduTürkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da Ali Yılmaz isimli vatandaş termosla gezmeye başladı. Görenlerin hayretle baktığı Yılmaz, "Havalar sıcak, termosu da buraya getirdik. Termosla geziyoruz, su içeceğiz" dedi.
18.07.2024Adana
Adana'da üretiyor, Avrupa'ya satıyor! Gram fiyatı 200 liranın üstünde
Adana'da üretiyor, Avrupa'ya satıyor! Gram fiyatı 200 liranın üstündeAdana’nın Kozan ilçesinde Ali Gök 15 yıl önce Safranbolu’dan getirdiği bir safran soğanıyla başladığı üretimini büyüttü.
18.07.2024Adana
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar var
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar varAdana'nın Kozan ilçesinde yol kenarındaki ağaçlık alana devrilen otomobildeki 7 kişi yaralandı.
18.07.2024Adana
Adana'da tek başına cankurtaranlık yaptı! Çocuklara fayda etmedi
Adana'da tek başına cankurtaranlık yaptı! Çocuklara fayda etmediAdana'da çocukların sulama kanalında tehlikeli serinliğine karşı tek başına cankurtaranlık yapan bir mahalleli, "Sizin canınız bu kadar ucuz değil" diyerek çocukları kanaldan çıkarttı.
17.07.2024Adana
Adana'da'Oynak Ferit' hem oynuyor hem oynatıyor! “Müzik sesi duyunca zor duruyorum”
Adana'da'Oynak Ferit' hem oynuyor hem oynatıyor! “Müzik sesi duyunca zor duruyorum”Adana'da müzik duyunca dayanamayıp oynamaya başlayan genç görenleri hayrete düşürüyor. Cenazelere katıldığında cep telefonu melodisine bile oynadığını söyleyen genç, "Kendimi oynamamak için kasıyorum ama dayanamıyorum" dedi.
17.07.2024Adana
Adana’da yüzyıllar önceki sır yeniden açığa çıkarılıyor! Turizme yeniden kazandırılacak
Adana’da yüzyıllar önceki sır yeniden açığa çıkarılıyor! Turizme yeniden kazandırılacakAdana'nın Antik Çağ'daki ilk yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen, Osmanlı yapılarının yanı sıra çok sayıda dönemden kalıntıların bulunduğu Tepebağ Höyüğü ve çevresinin turizme kazandırılması hedefleniyor.
17.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adanamanset ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adanamanset haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.