Adanamanset

Adanamanset

Son dakika adanamanset haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adanamanset ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adanamanset haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adanamanset

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adanamanset gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 adanamanset haberi bulunmuştur. Tüm adanamanset haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da Nisan ayında son 95 yılın sıcaklık rekoru kırıldı, 42 dereceye yükseldi "Sıcak olmazsa Adanalı 'hayırdır' der"
Adana’da Nisan ayında son 95 yılın sıcaklık rekoru kırıldı, 42 dereceye yükseldi "Sıcak olmazsa Adanalı 'hayırdır' der" Adana’da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler 42 dereceyi gösterdi. Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla kentte nisan ayının son haftasında termometreler güneş altında 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
25.04.2024 Adana
Adana'da Ermeni katliamı izleri 104 yıldır duruyor! Her yer kurşun izi dolu
Adana'da Ermeni katliamı izleri 104 yıldır duruyor! Her yer kurşun izi dolu Adana'da Ermeniler tarafından 1920 yılında Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Adana
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla kentte nisan ayının son haftasında termometreler güneş altında 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
25.04.2024 Adana
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu Adana'da 12'ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Festivali kortejinde binlerce kişi yürüdü. Rengarenk görüntülere sahne olan yürüyüşte vatandaşlar gönlünce eğlendi.
20.04.2024 Adana
Bu standın tüm kazancı sokak hayvanlarına
Bu standın tüm kazancı sokak hayvanlarına Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalında stant açan hayvanseverler kendi tasarladıkları ürünlerin gelirini sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere satışa çıkardı.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntüleri sahne olmaya devam ediyor. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de kral kostümüyle dolaşıyor.
19.04.2024 Adana
Adana'da bulunan sarmaşık 4 bin yıldır zamanın izlerini taşıyor
Adana'da bulunan sarmaşık 4 bin yıldır zamanın izlerini taşıyor Adana’nın Aladağ ilçesinde koruma altında olan 4 bin yıllık orman sarmaşığı görenleri kendine hayran bırakıyor.
19.04.2024 Adana
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.
18.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Adana'da cennetten bir köşe! Doğa ile iç içe zaman geçireceğiniz Dağılcak Mesire Alanı görülmeye değer
Adana'da cennetten bir köşe! Doğa ile iç içe zaman geçireceğiniz Dağılcak Mesire Alanı görülmeye değer Adana Kozan'da doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekânlarından biri olan Dağılcak Mesire Alanı, bahar aylarında manzarasıyla görenleri büyülüyor.
20.04.2024 Adana
Osmanlı puşideleri Adana’da ilmek ilmek işleniyor! Türbeleri süslüyor
Osmanlı puşideleri Adana’da ilmek ilmek işleniyor! Türbeleri süslüyor Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nde usta öğreticiler, Osmanlılarda mezar sandukalarının üzerine örtülen örtü olarak bilinen puşideleri, Maraş işi tekniğiyle ilmek ilmek işliyor.
18.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri'nin keyfini gondol ile sürüyor.
17.04.2024 Adana
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
Sıcaklık rekor seviyeye ulaştı, insanlar kendini gölgeye attı! Tam 39 derece
Sıcaklık rekor seviyeye ulaştı, insanlar kendini gölgeye attı! Tam 39 derece Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan vatandaşlar ağaçların gölgesinde serinledi.
16.04.2024 Adana
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Adana'da ilk gününde rekor kırdı
Adana'da ilk gününde rekor kırdı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı. Merkez Park’ta gerçekleşen Fatma Turgut konserine binlerce kişi katıldı, parkta kurulan çocuk köyünde çocuklar aileleriyle doyasıya eğlendi.
14.04.2024 Adana
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor Adana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
14.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın coşkusu tüm kenti sardı
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın coşkusu tüm kenti sardı 13 Nisan'da başlayan ve 21 Nisan’a kadar sürecek olan Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kentin bir çok noktasında etkinlik düzenlenirken, Adana’ya şehir dışından yüzbinlerce insan geldi.
14.04.2024 Adana
Büyük İskenderin kurban sunduğu Magarsus Antik Kenti gün yüzüne çıkarılıyor
Büyük İskenderin kurban sunduğu Magarsus Antik Kenti gün yüzüne çıkarılıyor Adana'nın Karataş ilçesinde bulunan milattan önce 7. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Magarsus Antik Kenti, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan kazıları devam ediyor.
14.04.2024 Adana
Adana'nın eşsiz güzelliği Kapıkaya Kanyonu doğaseverleri bekliyor
Adana'nın eşsiz güzelliği Kapıkaya Kanyonu doğaseverleri bekliyor Türkiye’nin görülmesi gereken kanyonları arasında yer alan Adana’nın Karaisalı ilçesindeki Kapıkaya Kanyonu, her mevsim farklı bir görsel şölen sunuyor. Kaynak: Kapıkaya Kanyonu görsel şölen sunuyor.
13.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adanamanset ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adanamanset haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.