Adanademirspor

Adanademirspor

Son dakika adanademirspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adanademirspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adanademirspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adanademirspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adanademirspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 adanademirspor haberi bulunmuştur. Tüm adanademirspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe -  Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti
Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Milli aranın ardından yoğun bir tempoya girmeye hazırlanan Sarı Lacivertliler'de ilk sınav zorlu Adana ekibi. İsmail Kartal ve öğrencileri kendi sahasından 3 puanla ayrılmak istiyor. Adana Demirspor ise zorlu deplasmandan alacağı puan ya da puanlarla rahat bir nefes almak istiyor. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri...
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Fred, Cengiz Ünder'le başladı, Batshuayi ve Tadic yakabilir
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Fred, Cengiz Ünder'le başladı, Batshuayi ve Tadic yakabilir Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, mücadeleden 3 puanla ayrılarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışa geçen Akdeniz ekibiyse Kadıköy'den puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor maçında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde netleştirdi. İşte Fenerbahçe'nin Yukatel Adana Demirspor maçı muhtemel 11'i...
2.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor- Adanademirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Trabzonspor- Adanademirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor taraftarı önünde Adana Demirspor'u konuk ediyor. Peki, Trabzonspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
25.02.2024 Şampiy10
Adana Demirspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Adana Demirspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
24.02.2024 Adana
Genç yıldız Edouard Michut taraflardan tam not aldı!
Genç yıldız Edouard Michut taraflardan tam not aldı! Adana Demirspor'un genç yıldızı Edouard Michut, Beşiktaş maçında ortaya koyduğu iyi performans ve hırslı yapısıyla camiadan alkış toplamaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Adana Demirspor maçı öncesi Galatasaray'da alarm! İlk 11 değişti, Zaha ve Kaan Ayhan kararı
Adana Demirspor maçı öncesi Galatasaray'da alarm! İlk 11 değişti, Zaha ve Kaan Ayhan kararı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Kopenhag maçı öncesi Adana Demir karşısına sürpriz bir kadro tercihiyle de çıkabilir.
5.12.2023 Galatasaray
Kayserispor'a 6 attılar primi kaptılar
Kayserispor'a 6 attılar primi kaptılar Kayserispor'u 6-0 yenerek ezeli rakiplerine göz dağı veren Galatasaray'da oyunculara 5 milyon TL prim dağıtılacağı ortaya çıktı.
16.04.2023 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
9.01.2023 İddaa
Gol yağmurunu Adana Demirspor kazandı! Giresunspor mağlup
Gol yağmurunu Adana Demirspor kazandı! Giresunspor mağlup Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi. Adana Demirspor, Giresunspor'u 3-2 mağlup etti.
7.08.2022 Adana DemirSpor
Galatasaray - Adana Demirspor maçında tarihi anlar! Belhanda'nın hareketi olay oldu! Domenec Torrent'ten bomba hamle: Arda Turan ve Kerem Aktürkoğlu...
Galatasaray - Adana Demirspor maçında tarihi anlar! Belhanda'nın hareketi olay oldu! Domenec Torrent'ten bomba hamle: Arda Turan ve Kerem Aktürkoğlu... Spor Toto Süper Lig'in 37. haftası müthiş bir karşılaşmaya sahne oldu. Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve iç sahadaki son maçında taraftarlarını mutlu etmek isteyen Galatasaray ile son haftalardaki kötü gidişatını durdurmak isteyen Adana Demirspor karşı karşıya geldi. İki takımın da harika goller kaydettiği müsabakada kazanan taraf 3-2'lik skorla Galatasaray oldu. Öte yandan maçta tarihi anlar yaşandı. Kadroda olmayan Arda Turan'ın maç öncesi eski takım arkadaşları Belhanda ve Yunus Akgün ile sohbeti; Galatasaray taraftarının Yunus Akgün ve Younes Belhanda'ya karşı sevgi gösterisi, bu sezon Galatasaray'a 3. golünü atan Yunus Akgün'ün gol sonrası hareketi çok konuşuldu. İşte son dakika haberinin detayları...
16.05.2022 Galatasaray
Galatasaray: 3 -  Adana Demirspor: 2
Galatasaray: 3 - Adana Demirspor: 2 Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti.
16.05.2022 Galatasaray
Sonunda bu da oldu! Adana Demirspor - Trabzonspor maçında sahaya bakın ne attılar?
Sonunda bu da oldu! Adana Demirspor - Trabzonspor maçında sahaya bakın ne attılar? Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanına çıktı. Bordo - mavililer; karşılaşmadan 3-1'lik üstünlükle ayrılırken, şampiyonluk yolunda çok kritik bir 3 puan aldı. Kalan 4 haftada 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan'a maç içerisinde ilginç bir madde atıldı.
23.04.2022 Trabzonspor
Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, PFDK'ya sevk edildi
Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, PFDK'ya sevk edildi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. 
Adana Demirspor: 2 - Galatasaray: 0
Adana Demirspor: 2 - Galatasaray: 0 Spor Toto Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan Galatasaray, Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maça eski takımına 2 gol birden atan Yunus Akgün damgasını vururken sarı-kırmızılı takım Süper Lig'de bir darbe daha yedi ve kazanamama serisini 7 maça çıkarttı.
21.12.2021 Adana DemirSpor
PFDK'dan Beşiktaş'a para cezası
PFDK'dan Beşiktaş'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a Yukatel Kayserispor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 48 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca Göztepeli Halil Akbunar'ı da Çaykur Rizespor mücadelesinde rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 1 maç ile cezalandırdı.
16.12.2021 Futbol
Batuhan Karadeniz imzaladı
Batuhan Karadeniz imzaladı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısının transfer bitiminde kadrosuna dahil ettiği Adanademirspor’dan Batuhan Karadeniz, Denizlispor’dan Cihan Özkaynak ve Fethiyespor’dan Hakan Olkan için imza töreni düzenledi.
4.02.2019 Futbol
Tugay'a PTT 1. Lig'den talip var!
Tugay'a PTT 1. Lig'den talip var! Kayserispor'da Mutlu Topçu'nun ardından boşalan Teknik Direktörlük koltuğu için Tugay Kerimoğlu'nun adı geçiyor.
13.10.2014 TFF 1.Lig
Beşiktaş ve Trabzon'a PFDK şoku
Beşiktaş ve Trabzon'a PFDK şoku Beşiktaş ve Trabzonspor çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
16.09.2014 Beşiktaş
Berkin kimsenin yapamadığını yaptı
Berkin kimsenin yapamadığını yaptı Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'ndan polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu 269 günlük yaşam mücadelesini kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan, Süper Lig'in 4 büyük takımı da dahil olmak üzere tüm renkleri birleştirmeyi başardı.
12.03.2014 Futbol
Karşıyaka bu kez başarmak istiyor
Karşıyaka bu kez başarmak istiyor Karşıyaka, her sezonun sonunda yaşadığı hüsranı bu sezon yaşamak istemiyor.
27.02.2013 Futbol
Canlı yayında birbirlerine girdiler!
Canlı yayında birbirlerine girdiler! Ekranlar böyle kavga görmedi
5.09.2012 Televizyon
Şike var mı?
Şike var mı? O maçın canlı tanığı konuştu
12.08.2012 Futbol
Golleriyle intihar ettiren Ordinaryus!
Golleriyle intihar ettiren Ordinaryus! ´Lefter Dedemiz, bisikletle Ada’yı 25 dakikada turlayıp bizi geçerdi´
20.01.2012 Arşiv
‘Bizden birinin şampiyon olması lazım yoksa...’
‘Bizden birinin şampiyon olması lazım yoksa...’ “Bizden birinin şampiyon olması lazım yoksa, Anadolu’yla başedemeyiz”
29.09.2021 Gündem
Bu adama Borsa’da jübile yaptıracak otorite yok mu?
Bu adama Borsa’da jübile yaptıracak otorite yok mu? Mecnur Çolak ve ekibi son keriz silkelemede 100 milyon liralık vurgun yapmış
22.06.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adanademirspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adanademirspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.