Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Alanyaspor – Trabzonspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Alanyaspor – Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Deplasmanlardan bugüne kadar tek maç kazanan Farioli'nin güvendiği en önemli şey iç saha karnesi. 6 maçtır içeride yenilgileri yok. Ligin en istikrarsız oyunu ve sonuçları Alanyaspor'da. Abdullah Avcı'nın önemli eksiklere rağmen derbi haftasında zorlanmadan istediğini almasını bekliyorum. Son 3 deplasmanda kazanamasa da Akdeniz'de en az 2 farkla dönmelerini bekliyorum.

Başakşehir - Adana Demirspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Başakşehir - Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %10’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Başakşehir formda. Son 4 resmi maçının 3'ünü kazandı berabere kaldığı son Antep maçında ise galibiyeti kaçıran taraftı. Adanademirspor’da hala ligin flaş ekiplerinden biri. Öncelikle güzel ve gollü bir mücadele olmasını bekliyorum. Daha sonra Başakşehir bir adım önde. İki ekibin geçen sezon aynı teknik adamlarla aralarındaki iki maç Var ve 2.5 bitti. Bu sefer de bu seçenek ideal alternatiftir.

Haberin Devamı

İstanbulspor – Gaziantep: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan İstanbulspor – Gaziantep mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Gaziantep FK son haftalarda skor üreten ancak kalesini de gole kapatamayan bir takım. Ligde oynadıkları son 5 maçta karşılıklı gollere imza atıldı. İstanbulspor’un da Antep’e karşı gol bulacağı görüşündeyim. Antep’te 6 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefleyecektir. Önerim KG Var seçeneği olacak.

Günün En Çok Oynanan Maçları