Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti

Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Milli aranın ardından yoğun bir tempoya girmeye hazırlanan Sarı Lacivertliler'de ilk sınav zorlu Adana ekibi. İsmail Kartal ve öğrencileri kendi sahasından 3 puanla ayrılmak istiyor. Adana Demirspor ise zorlu deplasmandan alacağı puan ya da puanlarla rahat bir nefes almak istiyor. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri...

Fenerbahçe -  Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da sahasında Adana Demirspor ile oynayacak. Zorlu müsabaka öncesi sarı-lacivertliler, 30 maçta 25 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 79 puanla ikinci sırada bulunuyor. Mavi-lacivertliler ise 30 maçta 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 39 puanla 9. basamakta yer alıyor. Ligde oynadığı son 5 maçta sahadan 3 puanla ayrılan Kanarya, rakibini yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor.

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının VAR hakemi Emre Malok oldu.

FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, M.Müldür, Djiku, Becao, Oosterwolde (Ferdi), İsmail, Krunic (Mert Hakan) İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Adana Demirspor: Mahammadalliyev, İsmail, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Y.Sarı, Emre, Yusuf Erdoğan, Mendoza.