Adana Emniyet Müdürlüğü

Adana Emniyet Müdürlüğü

Son dakika Adana Emniyet Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adana Emniyet Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adana Emniyet Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Emniyet Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana emniyet müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.999 adana emniyet müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm adana emniyet müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da engelli çocuklar polis araçlarına ve ata bindi
Adana'da engelli çocuklar polis araçlarına ve ata bindi Adana'da engelli çocuklar polis araçlarına ve atlara binerek keyifli bir gün geçirdi.
25.04.2024 Adana
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Balık tutmak için gittiği göle düştü, kayboldu
Balık tutmak için gittiği göle düştü, kayboldu Adana'nın Kozan ilçesinde balık tutarken gölete düşen bir kişi kayboldu.
12.04.2024 Adana
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
11.04.2024 Adana
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara sürpriz yapıp, gölde tekne ile gezdirip onlarla oyun oynadı.
10.04.2024 Adana
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı Adana’da şüphe üzerine durdurulan saman balyaları yüklü tırın içerisinden 305 kilogram skunk ele geçilirken olayla ilgili yakalanan bir şüpheli tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı Adana’da polise ekipleri son bir haftada 417 aranan şahsı yakaladı. Ekipler, çalışmalar çerçevesinde 129 ruhsatsız tabanca, 38 ruhsatsız tüfek, 5 kurusıkı tabanca ele geçirdi.
1.04.2024 Adana
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor Adana’da Çukurova polisi 6’sı uzun namlulu tüfek olmak üzere toplam 20 ruhsatsız silah ele geçirdi.
22.03.2024 Adana
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yollarda yayalara öncelik verilmesi için “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesi çerçevesinde yaya geçitlerinde uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Adana
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu Adana’da narkotik polislerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden çok miktarda uyuşturucu, ruhsatsız tüfek ve çelik yelek çıktı. Gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.03.2024 Adana
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum"
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum" Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tarlada çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı.
8.03.2024 Adana
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar Adana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.
5.03.2024 Adana
Adana'da 36 milyon 250 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi! 3 kişi tutuklandı
Adana'da 36 milyon 250 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi! 3 kişi tutuklandı Adana’da bir depoda ve araçta yapılan arama çalışmalarında 36 milyon 250 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Olaylarla ilgili 3 kişi tutuklandı.
3.03.2024 Adana
30 milyar TL'lik vurgunda kripto para detayı ortaya çıktı
30 milyar TL'lik vurgunda kripto para detayı ortaya çıktı Adana merkezli 20 ilde oluşturdukları sahte uygulamalar üzerinden yüksek kazanç sağlamış gibi gösterip, yatırım bedeli talep ederek, dolandırıcılık yapan ve Sibergöz-23 operasyonuyla çökertilen şebeke üyesi 74 şüpheli tutuklandı, 58’i adli kontrol şartı, 14’ü ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin hesaplarında yapılan incelemede 30 milyar TL'lik işlem hareketliği tespit edilirken, suç gelirlerini takibini zorlaştırmak için kripto paraya çevirdiği saptandı.
3.03.2024 Adana
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar Adana’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri KADES, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
1.03.2024 Adana
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım" Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024 Adana
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı Adana’da narkotik polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 10 kilo 564 gram bonzai, 1 kilo 214 gram metafetamin ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, 28 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Adana
Polisten anaokulu öğrencilerine meslek tanıtımı
Polisten anaokulu öğrencilerine meslek tanıtımı Adana’da polis ekipleri, anaokulu öğrencilerine polislik mesleğini anlattı.
27.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adana Emniyet Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana emniyet müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.