İş yeri açma ve ruhsat alma şartlarında değişiklik
İş yeri açma ve ruhsat alma şartlarında değişiklik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, doğaya zarar vermesi muhtemel iş yerindeki tali faaliyet konularının, ana faaliyet veya alt düzeyde değerlendirileceği, atık işleme sanayi tesislerinin etrafına koruma bandı bırakılması zorunluluğu getirildiğini, güzellik salonları, spor tesisleri ve kuyumcularla ilgili yeni düzenlemelerin hayata geçirildiğini açıkladı.
25.08.2022 Gündem
Gülşen Bubikoğlu yaz sezonunu açtı! Ünlü isim hayran bıraktı...
Gülşen Bubikoğlu yaz sezonunu açtı! Ünlü isim hayran bıraktı... Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak sevenleriyle etkileşim kurmayı ihmal etmiyor. 67 yaşındaki oyuncu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Bubikoğlu, yaz sezonunu açtı ve bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
Pakistan hava sahası kısmen tekrar kapatıldı
Pakistan hava sahası kısmen tekrar kapatıldı Pakistan'da tamamen açıldığı duyurulan hava sahasının, doğu-batı yönünde yarına kadar tekrar kapatıldığı duyuruldu.
8.03.2019 Dünya
IKBY İran'a açılan sınır kapılarını 8'e çıkarmak istiyor
IKBY İran'a açılan sınır kapılarını 8'e çıkarmak istiyor IKBY Başbakanı Barzani, İran ile aralarındaki 5 gayrı resmi geçiş noktalarını da resmileştirerek bu ülkeye açılan sınır kapılarının sayısını 3'ten 8'e çıkarmak istediklerini söyledi
2.05.2018 Dünya