Abdülkadir Nişancı

Abdülkadir Nişancı

Son dakika abdülkadir nişancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdülkadir nişancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdülkadir nişancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdülkadir Nişancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdülkadir nişancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 abdülkadir nişancı haberi bulunmuştur. Tüm abdülkadir nişancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın çektiği son fotoğraflar ortaya çıktı
Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın çektiği son fotoğraflar ortaya çıktı Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken 10 Mayıs'ta uçuruma düşen ve cenazesi aramaların 14'üncü gününde bulunan Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın karla mücadele sırasında çektiği görüntülere ulaşıldı.
26.05.2019 Gündem
AA muhabiri Nişancı'ya hüzünlü uğurlama
AA muhabiri Nişancı'ya hüzünlü uğurlama Bayburt - Trabzon sınırında, 'dünyanın en tehlikeli yolu' seçilen Soğanlı Dağı'ndaki Derebaşı virajlarındaki yol açma çalışmalarını takip ederken, üzerine çıktığı kar kütlesiyle düştüğü uçurumda kaybolan ve 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdülkadir Nişancı (34), gözyaşları arasında toprağa verildi.
24.05.2019 Gündem
Kayıp gazeteci Abdülkadir Nişancı'nın cenazesi bulundu
Kayıp gazeteci Abdülkadir Nişancı'nın cenazesi bulundu Bayburt'ta uçurumdan düşerek kaybolan gazeteci Abdülkadir Nişancı'nın cenazesi, dere yatağında bulundu.
23.05.2019 Gündem
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mustafa Gidergelmez ve Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya, Hatay sınır bölgesinde şehit olan Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün, Şanlıurfa'da şehit olan Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi ve Siirt'te şehit olan güvenlik korucusu Reşit Koçak'ın ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.
20.05.2019 Siyaset
Şehit uzman çavuş gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Şehit uzman çavuş gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda uçuruma düşen Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında derede akıntıya kapılarak şehit olan Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya (36), memleketi Çorum'un Kargı ilçesi Dereköy'de toprağa verildi. Şehidin babası Şaban Kapaklıkaya, cenazede torunu Ramazan'a sarılıp, öperek gözyaşı döktü.
18.05.2019 Gündem
AA muhabirini arama çalışmalarında şehit olan 2 asker için tören düzenlendi
AA muhabirini arama çalışmalarında şehit olan 2 asker için tören düzenlendi Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen Anadolu Ajansı (AA) Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mustafa Gidergelmez ile Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya'nın naaşı, törenle memleketlerine uğurlandı.
18.05.2019 Gündem
Kayıp gazeteciyi arama çalışmalarında acı haber!
Kayıp gazeteciyi arama çalışmalarında acı haber! Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda uçuruma düşen Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmalarına katılan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timindeki Astsubay Mustafa Gidergelmez ile Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya suya kapılarak şehit oldu.
18.05.2019 Gündem
AA muhabirini arama çalışmaları devam ediyor
AA muhabirini arama çalışmaları devam ediyor Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları devam ediyor.
16.05.2019 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Başka dere yatağına taşınıyor!
Türkiye'de bir ilk! Başka dere yatağına taşınıyor! Türkiye'de ilk kez Bayburt'ta kayıp gazeteciyi arama çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışma havadan görüntülendi. Derebaşı Deresi’ne su taşıyan derelerin suyu önce oluşturulan gölette toplanıyor, buradan da 1,5 km uzunluğundaki borularla başka bir dere yatağına taşınıyor.
15.05.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu: Demokrasi kadar güzel bir şey yok
Kılıçdaroğlu: Demokrasi kadar güzel bir şey yok CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Demokrasi kadar güzel bir şey yok. Demokrasi, sürekli kendisini geliştiren kavramdır"dedi.
14.05.2019 Siyaset
Uçuruma düşen kayıp gazeteci için derenin yönü değiştirilecek
Uçuruma düşen kayıp gazeteci için derenin yönü değiştirilecek Bayburt - Trabzon il sınırında 'dünyanın en tehlikeli yolu' seçilen Soğanlı Dağı’ndaki Derebaşı virajlarında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken üzerine çıktığı kar kütlesi ile birlikte uçurumdan düşen Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sürüyor. Abdulkadir Nişancı'nın ayakkabısının tekinin bulunduğu Soğanlı Deresi'nin yönü değiştirilerek arama çalışmaları kolaylaştırılacak.
14.05.2019 Gündem
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı Uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları 5'inci günde devam ediyor.
14.05.2019 Gündem
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı Çalışmalar 4'üncü günde Trabzon ve Bayburt tarafında eşgüdümlü yürütülürken, Abdulkadir Nişancı'ya ait telefon sinyaline ulaşılamıyor.
13.05.2019 Gündem
Kayıp gazetecinin ayakkabısı bulundu
Kayıp gazetecinin ayakkabısı bulundu Bayburt- Trabzon il sınırında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken üzerine çıktığı kar kütlesi ile birlikte uçurumdan düşen Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Abdülkadir Nişancı'yı arama çalışmaları 3'üncü gününde sürdürülüyor. Dik ve engebeli yamaçta süren çalışmalarda ekiplerce, dere kenarında Nişancı'ya ait ayakkabının bulunması üzerine, arama tarama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı. Nişancı'ya ait cep telefonu sinyaline ulaşıldığı, sinyalin bulunduğu noktanın tespiti için de çalışma başlatıldığı belirtildi.
12.05.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Nişancı paylaşımı
Kılıçdaroğlu'ndan Nişancı paylaşımı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mesleğini icra ederken geçirdiği bir kaza sonucu uçuruma düşerek kaybolan Anadolu Ajansı Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın bir an önce bulunarak sağ salim ailesine kavuşmasını, aramıza dönmesini umut ediyorum." ifadesini kullandı.
12.05.2019 Siyaset
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmalarına yeniden başlandı.
12.05.2019 Gündem
Başsavcılık nefret mesajlarıyla ilgili işlem başlattı!
Başsavcılık nefret mesajlarıyla ilgili işlem başlattı! Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanmasına ilişkin, sosyal medya hesapları üzerinden suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı.
11.05.2019 Gündem
Adalet Bakanı'ndan önemli açıklamalar
Adalet Bakanı'ndan önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "YSK üyelerini hedef gösterecek şekilde bir itibar cellatlığına dönüştüremezsiniz. Ahlaki sorumsuzluk örneğidir. Bu asla kabul edilemez" dedi.
11.05.2019 Siyaset
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı
AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı Dalgıçlar da uçurumun alt bölgesindeki derede arama yapıyor.
11.05.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
AA muhabiri görev başındayken uçuruma yuvarlandı
AA muhabiri görev başındayken uçuruma yuvarlandı Bayburt ile Trabzon’un Çaykara ilçesi arasında bulunan ve dünyanın en tehlikeli yolu olarak bilinen Soğanlı Dağı Derebaşı mevkiinde yol açma çalışmalarını takip eden Anadolu Ajansı (AA) Bayburt Muhabiri Abdülkadir Nişancı, uçuruma düştü. Nişancı’ya ulaşmak için AFAD ekipleri çalışma başlattı.
10.05.2019 Gündem
Terör örgütü PKK köşeye sıkıştı!
Terör örgütü PKK köşeye sıkıştı! PKK'ya, güvenlik güçlerince son bir ayda hem kırsal hem de şehir merkezlerinde düzenlenen operasyonlarda büyük darbe vuruldu.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme!
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısına ilişkin açılan soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 14 kişiden 9'u tutuklandı. İzmir'de de Reina saldırısıyla ilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu öne sürülen 10 yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Böylelikle soruşturma kapsamında bugün tutuklananların sayısı 19'a yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Ortaköy'deki saldırıda flaş gelişme!
Ortaköy'deki saldırıda flaş gelişme! İstanbul Ortaköy'deki terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheli, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! 11 yabancı uyruklu kadın tutuklandı
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! 11 yabancı uyruklu kadın tutuklandı Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısıyla bağlantılı kişiler ve DEAŞ terör örgütüne yönelik İzmir'de yürütülen operasyonda yakalanan yabancı uyruklu 11 kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon kapsamında halen 10 kişinin sorgusu da sürüyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdülkadir Nişancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdülkadir nişancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.