Abd Ziyareti

Abd Ziyareti

Son dakika ABD ziyareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD ziyareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD ziyareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Ziyareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd ziyareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.477 abd ziyareti haberi bulunmuştur. Tüm abd ziyareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB'ye karşı sert tepki gösterdi. Erdoğan; "Müzakereler bir anda da bitebilir. Takındığınız tavrı iyi bilin" dedi.
12.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken adımları atarız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken adımları atarız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda F-35 sorunu ve ABD ziyaretine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.11.2019 Siyaset
Başbakan Yıldırım ABD'den ayrıldı
Başbakan Yıldırım ABD'den ayrıldı Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "CAN" ile TSİ 00.20'de ABD'den ayrıldı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım, ABD'li senatör Corker ile görüştü
Başbakan Yıldırım, ABD'li senatör Corker ile görüştü ABD'nin başkenti Washington'da temaslarına başlayan Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyetçilerin önde gelen isimlerinden Tennessee Senatörü Bob Corker ile bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım ABD ziyareti öncesi konuştu
Binali Yıldırım ABD ziyareti öncesi konuştu Başbakan Binali Yıldırım, Esenboğa Havalimanı'ndan ABD'nin başkenti Washington'a hareketinden önce açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Kritik ABD ziyareti yarın
Kritik ABD ziyareti yarın Başbakan Yıldırım 7-10 Kasım’da ABD’de Başkan Yardımcısı Pence ile görüşecek. Yıldırım ayrıca Türk ve akraba toplulukları ile Müslüman ve Yahudi toplumu temsilcileri ile de bir araya gelecek
5.11.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım ABD'ye gidecek
Başbakan Yıldırım ABD'ye gidecek Yıldırım, 7-11 Kasım tarihlerinde ABD'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunacak
2.11.2017 Siyaset
ABD polisine PKK’lı Elif yardım etmiş
ABD polisine PKK’lı Elif yardım etmiş Hakkında yakalama kararı çıkarılan iki Kanada vatandaşı ve 12 korumanın belirlenmesinde Washington Polisi’ne bir PKK sempatizanının yardımcı olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
‘ABD polisi bir ambulans çağırmadı’
‘ABD polisi bir ambulans çağırmadı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti sırasında çıkan olaylarda gözaltına alınan Necmi Ayten, “Yaklaşık bir iki saat kadar ambulansın gelmesini bekledik” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Güle güle’ deriz
‘Güle güle’ deriz Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya’nın İncirlik’teki varlığını düşünmesiyle ilgili “Çekilme kararı alırlarsa kendileri bilir. Yalvaracak değiliz. Ayrılmak isterlerse de güle güle deriz” ifadelerini kullandı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York’ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in 71. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere ABD’nin New York kentine geldi
29.09.2021 Gündem
ABD'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli!
ABD'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Brookings Enstitüsü'nde düzenlenen panelde konuştu. Panel çıkışı Erdoğan sevgi gösterisiyle karşılandı. İşte o anlar...
31.03.2016 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretiyle ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretiyle ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Çok tartışılan ziyaret başladı
Çok tartışılan ziyaret başladı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’de Beyaz Saray tarafından ‘protokollerin ihlâli’ olarak tanımlanan iki günlük Washington ziyareti çerçevesinde pazartesi günü İsrail lobi kuruluşlarından Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi'nde (AIPAC) bir konuşma yapacak.
2.03.2015 Dünya
‘Cemaat destek verir mi bilmiyorum’
‘Cemaat destek verir mi bilmiyorum’ CHP lideri Kılıçdaroğlu Reuters’e konuştu
9.12.2013 Siyaset
Kılıçdaroğlu İzmir adayını açıkladı!
Kılıçdaroğlu İzmir adayını açıkladı! ABD ziyaretinde olan CHP lideri, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu
3.12.2013 Siyaset
ABD’den hedef gösterdi: Yüzde 2.5
ABD’den hedef gösterdi: Yüzde 2.5 Merkez Bankası cılız büyümeyi gördü ve...
16.05.2013 Ekonomi
Erdoğan'dan Reyhanlı itirafı!
Erdoğan'dan Reyhanlı itirafı! Erdoğan, ABD ziyareti öncesi basın toplantısı yaptı
29.09.2021 Gündem
İşte Erdoğan’ın kalacağı ev!
İşte Erdoğan’ın kalacağı ev! Beyaz Saray’ın resmi misafir evinde konaklayacak
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Ziyareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd ziyareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.