Abd Son Dakika

Abd Son Dakika

Son dakika abd son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.602 abd son dakika haberi bulunmuştur. Tüm abd son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de tüketici fiyatları açıklandı. ABD'de Nisan'da tüketici fiyatları aylık %0,3, yıllık ise %8,3 olarak açıklandı.
11.05.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna savaşı yaklaşıyor! ABD, emri gece 02.17'de son dakika koduyla duyurdu! 'Kısa sürede kötüleşecek'
Rusya-Ukrayna savaşı yaklaşıyor! ABD, emri gece 02.17'de son dakika koduyla duyurdu! 'Kısa sürede kötüleşecek' Rusya - Ukrayna savaşı yaklaşıyor! ABD emri gece saatlerinde 'son dakika' koduyla duyurdu. Washington'ın Ukrayna'daki büyükelçilikte tahliyeye başlaması beklendiği gibi dünyada ilk haber, Rus medyası ise 'ABD diplomatlarının Ukrayna'dan ayrılmasına izin verdi' başlıklarını attı. CNN International ve New York Times gazetelerinde dikkat çeken bir Ukrayna haberi daha var. Başkan Biden, binlerce Amerikan askeri, savaş gemileri ve jetleri bölgeye göndermeye hazırlanıyor. İşte son detaylar...
24.01.2022 Dünya
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
İran askeri gücü dünyada kaçıncı? ABD’nin Ortadoğu’daki askeri gücü nedir?
İran askeri gücü dünyada kaçıncı? ABD’nin Ortadoğu’daki askeri gücü nedir? İran ABD son dakika haberleri yakından takip ediliyor. İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Mühendis'in ABD hava saldırısında öldürülmesinin ardından, İran’dan misilleme geldi ve ABD'nin Irak'taki iki üssünü vuruldu. Saldırının ardından gözler ABD'nin Irak ve Ortadoğu'daki üslerine çevrildi. Ortadoğu'da ABD'nin üsleri ve askeri gücü ne kadar? İran’da kaç tane asker var? İran askeri gücü dünyanda kaçıncı sırada?
8.01.2020 Gündem
Trump'tan büyük gözdağı! Anlaşmazsanız...'
Trump'tan büyük gözdağı! Anlaşmazsanız...' ABD Başkanı Donald Trump, Çin'e açık açık tehditte bulundu. Trump, 'Çok kötü bir şekilde zarar göreceksiniz' dedi. Çin'den yanıt gecikmedi.
13.05.2019 Dünya
Son dakika... Arap ülkelerinden ABD'ye tepki!
Son dakika... Arap ülkelerinden ABD'ye tepki! Trump'ın skandal kararı sonrası tepkiler peş peşe geliyor... Bahreyn ve Kuveyt, ABD'nin Golan Tepeleri kararını kınadı. Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn da, "Yabancı ülke liderlerinin başka ülkelerin toprakları üzerinde karar alma hakkı yoktur" dedi.
26.03.2019 Dünya
Son dakika... ABD Türk şirketini hedef aldı!
Son dakika... ABD Türk şirketini hedef aldı! ABD Hazinesi, Kuzey Kore'yle ilgili yeni yaptırımları açıklarken bir Türk şirketini ve iki Türk'ü hedef aldı.
4.10.2018 Dünya
ABD'de silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı
ABD'de silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı Güney Carolina'da arama emriyle girdikleri evin sahibi tarafından vurulan 7 polisten biri yaşamını yitirdi
4.10.2018 Dünya
Son dakika... Bombalamaya başladılar! Savaş kapıda...
Son dakika... Bombalamaya başladılar! Savaş kapıda... Suriye'de rejim jetleri muhaliflerin elindeki Dera'da birkaç kasabayı yeniden vurmaya başladı.
13.03.2018 Dünya
Son dakika... ABD bombayı patlattı!
Son dakika... ABD bombayı patlattı! ABD ile Rusya arasındaki yaptırım gerginliğinde son dakika bombası. ABD Maliye Bakanlığı, Rusyalı iş adamları ve politikacılarının bulunduğu yaptırım listesini yayınladı.
30.01.2018 Dünya
Son dakika... Hristiyanlar ayaklandı!
Son dakika... Hristiyanlar ayaklandı! Kudüs'ün Hristiyan liderlerinden Trump'a büyük tepki geldi: "Kudüs'ün tek taraflı başkent olarak tanınması 'düzeltilemez hasara' yol açacak"
6.12.2017 Dünya
Son dakika... Vahim haberler! 'İlan etmeye hazırlanıyor! 'Bölünecek'
Son dakika... Vahim haberler! 'İlan etmeye hazırlanıyor! 'Bölünecek' Suriyeli bir muhalif komutana göre, ABD bölgeyi büyük bir felakete sürükleyerek, 2018 yılı ikinci yarısında Irak ve Suriye’de 7 ayrı butik devlet ilan etmeye hazırlanıyor.
4.11.2017 Dünya
Son dakika... ABD çalkalanıyor! 'Gidebilir!'
Son dakika... ABD çalkalanıyor! 'Gidebilir!' ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyasını yöneten Paul Manafort ve iş ortağı Rick Gates'ten bu sabah otoritelere teslim olmaları istendi. İkiliye 12 adet suçlama yöneltildi. ABD medyası bu olayı Trump’ın azledilmesi sürecinin başlangıcı olarak sunuyor.
30.10.2017 Dünya
ABD'den hava saldırısı! 24 saat içinde...
ABD'den hava saldırısı! 24 saat içinde... ABD'nin öncülüğündeki koaliston güçleri, Rakka'da IŞİD'in elinde bulunan bölgelere karşı nihai hava saldırılarına devam etti. Son 24 saatte ilerleme kaydedildiği bildirildi.
17.10.2017 Dünya
Son dakika... ABD çekiliyor!
Son dakika... ABD çekiliyor! ABD, Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin UNESCO'dan çekileceğini söyledi. Kararın 31 Aralık'ta yürürlüğe gireceği bildirildi.
12.10.2017 Dünya
'ABD, IŞİD'i koruyor!'
'ABD, IŞİD'i koruyor!' Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi.
9.10.2017 Dünya
Son dakika... Meğer milyardermiş!
Son dakika... Meğer milyardermiş! ABD’nin Las Vegas kentinde en son rakamlara göre 59 kişiyi katledip ve 527 kişinin yaralanmasına sebep olarak ülke tarihinin en kanlı saldırısını gerçekleştiren Stephen Paddock’un yaşamına dair ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.
3.10.2017 Dünya
Son dakika haberi: Emir o isimden! Teröristler anlaştı! ABD ile IŞİD...
Son dakika haberi: Emir o isimden! Teröristler anlaştı! ABD ile IŞİD... Sosyal medyada yayınlanan videoda bir IŞİD'li militan komutanlarının, ABD destekli Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) 'ne saldırmalarını yasakladığını İddia etti. İşte son dakika haberinin
26.09.2017 Dünya
Son dakika... Gerilim artıyor! İran resti çekti!
Son dakika... Gerilim artıyor! İran resti çekti! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den son dakika resti. Ruhani, füze kapasitelerini geliştireceklerini ve bunun için hiçbir ülkeden izin almayacaklarını söyledi.
22.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Tehdit gecikmedi! 'Daha hızlı yaparız!'
Son dakika haberi: Tehdit gecikmedi! 'Daha hızlı yaparız!' Son dakika haberi: Kuzey Kore'den ABD'e flaş cevap... , Kuzey Kore'de bir Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün, ABD ve müttefiklerinin Kuzey Kore'ye uyguladıkları yaptırım artarsa Kuzey Kore'nin nükleer gücünü daha hızlı bir şekilde tamamlayacağını bildirdiği öğrenildi. İşte Kore yarımadasından son dakika haberleri...
18.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: 'ABD'yi küle çeviririz!'
Son dakika haberi: 'ABD'yi küle çeviririz!' Son dakika haberi: Kuzey Kore, nükleer testleri nedeniyle kendisini tehdit eden Japonya ve ABD'ye sert uyarılarda bulundu. Pyongyang yönetimi, nükleer silahlarla saldıracağı Japonya'yı denize batırılabileceğini ABD'yi ise küle çevireceğini ileri sürdü.
14.09.2017 Dünya
Son dakika... ABD'den hava saldırısı!
Son dakika... ABD'den hava saldırısı! Reuters haber ajansından gelen son dakika bilgilerine göre, ABD askeri birliklerinin Somali hükümetiyle birlikte yönettiği hava operasyonunda 3 Eş Şebab militanı öldürüldü.
6.09.2017 Dünya
Son dakika... Konuşmayı reddetti! Ortalık karışacak!
Son dakika... Konuşmayı reddetti! Ortalık karışacak! Son dakika: ABD Başkanı Donald Trump Twitter'dan Kuzey Kore ile ilgili bir açıklama yaptı. Trump diplomasinin artık gereksiz olduğunu savundu.
30.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Korkutan açıklama: Blöf değil! Savaş açacak!
Son dakika haberi: Korkutan açıklama: Blöf değil! Savaş açacak! Rusya'dan son dakika haberi geldi. Rus diplomat Konstantin Kosachev "Kuzey Kore'nin son füze denemesi ABD'ye karşı olan tehdidin bir blöf olmadığını gösteriyor." diye konuştu.
29.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Felaket! Milyonlar kaçıyor!
Son dakika haberi: Felaket! Milyonlar kaçıyor! ABD’de kasırgaya dönüşen Harvey fırtınası şiddetini arttırdı. Gelen son dakika haberlerine göre son 12 yılın en kuvvetli fırtınası Teksas eyaletini etkisi altına almaya başladı. Fırtınanın şiddetli rüzgar ve yoğun yağış getirmesi beklenirken yetkililerden korkutucu açıklamalar geldi. Teksas Valisi Greg Abbott "ölümcül bir felakete yol açabilir" uyarısında bulundu. Vatandaşlar sığınaklara koştu.
26.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.