Abd Savaş

Abd Savaş

Son dakika ABD savaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD savaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD savaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Savaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd savaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.242 abd savaş haberi bulunmuştur. Tüm abd savaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran Dışişleri Bakanı Zarif ABD ile savaş çıkmayacağından emin
İran Dışişleri Bakanı Zarif ABD ile savaş çıkmayacağından emin İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile savaş çıkmayacağından emin olduklarını söyledi.
18.05.2019 Dünya
Son dakika... ABD emir verdi: Irak'ı terk edin!
Son dakika... ABD emir verdi: Irak'ı terk edin! ABD Dışişleri Bakanlığı, ülkenin Bağdat Büyükelçiliğindeki tüm ikinci derecedeki personelden Irak'ı terk etmesini istedi.
15.05.2019 Dünya
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!'
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!' Irak savaşında görev alan ve bazı uygulamalarıyla tepki çeken ABD’nin en büyük güvenlik şirketlerinden Blackwater, yeni adıyla Academi, istenirse Suriye’den çekilecek Amerikan askerlerinin yerini alabileceklerini söyledi. ‘Taşeron ordu’ fikrine direnen eski savunma bakanı Mattis’in istifasının Blackwater’ın işine yarabileceği konuşuluyor.
18.01.2019 Dünya
Son dakika... "ABD'de iç savaş çıkabilir"
Son dakika... "ABD'de iç savaş çıkabilir" Trump evangelistlerden oy isterken iç savaş uyarısı yapmıştı. ABD için böyle bir tehlike gerçekten de var gibi...
30.08.2018 Dünya
Son dakika... Savaş hazırlığı! Askeri üsler boşaltılıyor!
Son dakika... Savaş hazırlığı! Askeri üsler boşaltılıyor! Rejim, Şam kırsalında ve Humus’taki üslerde bulunan füze rampaları, mühimmat ve aktif savaş uçaklarının yerini değiştiriyor. Buralarda konuşlu İran destekli yabancı terörist gruplar Lübnan sınırına çekiliyor
12.04.2018 Dünya
Son dakika... 'ABD sizi yarı yolda bırakacak!'
Son dakika... 'ABD sizi yarı yolda bırakacak!' Hizbullah liderinden son dakika açıklaması geldi. Hizbullah lideri Nasrallah, ABD'nin YPG'yi Suriye hükümeti ve müttefiklerine karşı savaşındaki aracı olarak kullandığını bildirdi.
16.02.2018 Dünya
Son dakika... 'Savaşa hazır olalım!'
Son dakika... 'Savaşa hazır olalım!' ABD'nin yeni Avustralya Büyükelçisi olmak üzere aday gösterilen Amerikalı Amiral Harry Harris, Çin'in askeri açıdan giderek büyüdüğünü belirterek, ABD'nin bir savaşa hazır olması gerektiğini söyledi.
16.02.2018 Dünya
Son dakika... Haberler gelmeye başladı! ABD şu an...
Son dakika... Haberler gelmeye başladı! ABD şu an... Kore yarımadasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... ABD Deniz Kuvvetleri'nden Ronald Reagan adlı uçak gemisi ile bir Japon savaş gemisi Kore yarımadasının güneyindeki Okinawa çevresindeki sularda şu sıralar tatbikat yapıyor.
11.10.2017 Dünya
Son dakika... 'Ulaşıyor! ABD'yi vurabileceğiz!'
Son dakika... 'Ulaşıyor! ABD'yi vurabileceğiz!' Kuzey Kore - ABD geriliminden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Kuzey Kore yönetimi Rus milletvekillerine ABD topraklarına ulaşabilecek, 3 bin kilometre menzilli balistik füzeye sahip olduklarını bildirdi.
10.10.2017 Dünya
Son dakika... ABD'den hava saldırısı!
Son dakika... ABD'den hava saldırısı! Reuters haber ajansından gelen son dakika bilgilerine göre, ABD askeri birliklerinin Somali hükümetiyle birlikte yönettiği hava operasyonunda 3 Eş Şebab militanı öldürüldü.
6.09.2017 Dünya
Son dakika... Haberler geldi! 'ABD'ye ders vermeye hazırız!'
Son dakika... Haberler geldi! 'ABD'ye ders vermeye hazırız!' Haberler Kuzey Kore'den... Hafta sonu Kuzey Kore'ye karşı alınan 'en sert' yaptırımlar sonrasında Pyonyang'dan son dakika açıklamaları geldi. Kuzey Kore devlet medyasından yapılan açıklamada, ABD’den intikam alınacağı savunuldu.
7.08.2017 Dünya
ABD panikte! Füze ABD'yi vurabilir!
ABD panikte! Füze ABD'yi vurabilir! ABD'li yetkililer, Kuzey Kore'nin ABD'ye ulaşma kapasitesindeki bir balistik füze geliştirme çalışmaları kapsamında yeni bir roket motoru denediğini açıkladı.
23.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Dün ABD'yi tehdit ettiler bugün saldırdılar!
Son dakika haberi: Dün ABD'yi tehdit ettiler bugün saldırdılar! Suriye'nin güneybatısındaki Daraa şehrinden son dakika saldırı haberleri geliyor... Kentte Rusların hava saldırıları yaptığı bildirildi.
20.06.2017 Dünya
Amerikan savaş gemisi kaza yaptı! 7 asker kayıp!
Amerikan savaş gemisi kaza yaptı! 7 asker kayıp! Japonya açıklarında bir ABD donanmasına ait destroyerla, konteyner gemisi çarpıştı. Amerikan donanmasına mensup 2 asker yaralandı, 7 asker kayıp.
17.06.2017 Dünya
Sinirler geriliyor! ABD savaş gemisiyle meydan okudu!
Sinirler geriliyor! ABD savaş gemisiyle meydan okudu! ABD medyasından tansiyonu yükseltecek haberler geldi. İsmini açıklamayan kaynaklar, ABD'ye ait bir savaş gemisinin, Güney Çin Denizi'nde Çin'in yaptığı bir yapay adanın yakınından geçerek bölgede hak iddia eden Pekin'e meydan okuduğunu söyledi.
25.05.2017 Dünya
ABD'den savaş tehdidi! Askeri müdahale geliyor
ABD'den savaş tehdidi! Askeri müdahale geliyor ABD, Başkan Donald Trump döneminde Kuzey Kore'ye yönelik tavrını sertleştiriyor. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Kuzey Kore'nin nükleer silah programını durdurmaması halinde, bu ülkeye askeri müdahale gerçekleştirilebileceğini söyledi.
17.03.2017 Dünya
ABD savaş uçakları Güney Çin Denizi üstünde!
ABD savaş uçakları Güney Çin Denizi üstünde! Pekin yönetimine meydan okuyan Pentagon, tartışmalı bölgede USS Carl Vinson uçak gemisinden havalanan F-18 jetleriyle tatbikat yapıyor. Gemiye alınan uluslararası haber ajansları, çarpıcı kareleri peş peşe geçti.
3.03.2017 Dünya
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Savaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd savaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.