Abd Başkanı Trump

Abd Başkanı Trump

Son dakika ABD Başkanı Trump haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Başkanı Trump ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Başkanı Trump haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Başkanı Trump

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd başkanı trump gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.551 abd başkanı trump haberi bulunmuştur. Tüm abd başkanı trump haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elon Musk'tan "Trump, Twitter'a dönsün mü?" anketi
Elon Musk'tan "Trump, Twitter'a dönsün mü?" anketi ABD'li iş adamı Elon Musk, geçtiğimiz yıl hesabı kalıcı olarak askıya alınan eski ABD Başkanı Donald Trump için "Trump, Twitter'a dönsün mü?" anketi başlattı.
19.11.2022 Dünya
Trump veda konuşmasında Biden yönetimine 'başarı' diledi
Trump veda konuşmasında Biden yönetimine 'başarı' diledi ABD Başkanı Trump, yaptığı veda konuşmasında, "Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz." açıklamasında bulundu.
19.01.2021 Dünya
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız ABD Başkanı Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılmasından dolayı Türkiye'ye minnettar olduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyiydi." değerlendirmesinde bulundu.
25.08.2020 Dünya
Trump emri verdi! TikTok'a 90 gün süre
Trump emri verdi! TikTok'a 90 gün süre ABD Başkanı Donald Trump, TikTok uygulamasının sahibi Çinli teknoloji şirketi ByteDance'in ABD'deki operasyonlarını 90 gün içinde elden çıkarmasına yönelik kararname yayımladı.
15.08.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af!
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af! Kongreye yalan söylemek ve adaleti engellemek gibi suçlardan 3 yıl 4 ay hapis cezası alan Roger Stone, serbest kaldı.
11.07.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan DSÖ'ye "esaslı reform" için 30 gün süre
ABD Başkanı Trump'tan DSÖ'ye "esaslı reform" için 30 gün süre ABD Başkanı Donald Trump, esaslı reformlar yapmaması halinde Dünya Sağlık Örgütü'ne (DSÖ) sağladığı fonları 30 gün sonra "kalıcı olarak" donduracağını açıkladı.
19.05.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump: "Yıl sonuna kadar elimizde bir aşı olacağını  düşünüyoruz"
ABD Başkanı Trump: "Yıl sonuna kadar elimizde bir aşı olacağını düşünüyoruz" ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yıl sonuna kadar bir aşı bulacaklarını düşündüklerini belirterek, bu aşıların ülke içine en hızlı şekilde ulaştırılması için "ışık hızından daha hızlı" anlamına gelen "Warp Speed" isimli bir proje başlattıklarını duyurdu.
15.05.2020 Dünya
Trump gitti ülke karıştı! Delhi'de Hindu ve Müslüman gruplar çatıştı: 20 ölü
Trump gitti ülke karıştı! Delhi'de Hindu ve Müslüman gruplar çatıştı: 20 ölü Hindistan'da bir süredir protestolara neden olan tartışmalı vatandaşlık yasası nedeniyle başkenti Delhi'de Hindu ve Müslüman gruplar çatıştı. Ölü sayısı 20'ye yükselirken 189 kişinin yaralandığı bildirildi.
26.02.2020 Dünya
Silahlarıyla ABD Başkanı Trump'ın evine girmeye çalıştılar!
Silahlarıyla ABD Başkanı Trump'ın evine girmeye çalıştılar! ABD Başkanı Donald Trump’ın Mar-a-Lago’da bulunan malikanesine ciple girmeye çalışan 2 kişi çıkan çatışma sonrasında gözaltına alındı. Gündüz saatlerinde Trump’ın hafta sonunu eşi Melania Trump ile birlikte geçirmek için Florida’ya gideceği açıklanmıştı.
1.02.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump'ı öldürene para ödülü verecek!
ABD Başkanı Trump'ı öldürene para ödülü verecek! İranlı milletvekili Hamza, ABD Başkanı Donald Trump'ı öldüren kişiye üç milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
21.01.2020 Gündem
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, ikili ve heyetler arası görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmesine ilişkin, "ABD ile köklü müttefiklik bağımıza uygun bir şekilde ilişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın gönderdiği mektupla ilgili de 'Mektupları bugün Sayın Başkan'a tekrar takdim ettim' açıklamasında bulundu.
14.11.2019 Gündem
Trump'ın beysbol oyuncusuna hareketi olay oldu!
Trump'ın beysbol oyuncusuna hareketi olay oldu! Yaptıklarıyla gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump, "Yeniden Büyük Amerika" şapkasını takarak Beyaz Saray'a gelen beysbolcu Kurt Suzuki'ye arkadan sarılması tartışmalara yol açtı.
5.11.2019 Gündem
Bahçeli'den sert sözler: Tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik hali
Bahçeli'den sert sözler: Tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik hali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Trump'ın skandal mektubuyla ilgili olarak "ABD Başkanı’nın Türk milletinin onuruyla oynama teşebbüsü tarifi ve tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik halidir." ifadelerini kullandı.
26.10.2019 Siyaset
ABD'den Almanya'ya baskı! Kriz çıkaracak sözler...
ABD'den Almanya'ya baskı! Kriz çıkaracak sözler... ABD'nin Berlin Büyükelçisi Grenell, "Amerikalı vergi mükelleflerinin 50 binden fazla ABD askerinin mali yükünü ödemeye devam etmesini beklemek gerçekten hakaret gibi" ifadesini kullandı.
9.08.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan 'balina' gafı
ABD Başkanı Trump'tan 'balina' gafı ABD Başkanı, paylaştığı Twitter mesajında üç büyük hataya birden imza attı. Sosyal medyayı sallayan ise Galler Prensi Charles için İngilizce 'Balinalar Prensi' demesi oldu.Bu sözleri sosyal medyada olay oldu.
13.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın, "Türkiye, Kürtleri vurursa onları ekonomik olarak mahvederiz" yönündeki açıklamasına ilişkin "Dün Sayın Trump'ın kişisel sosyal medya hesabından verilen bir takım mesajlar beni ve arkadaşlarımı üzdü. Dün gece bu meseleleri kendisiyle telefonda konuştuk. Gayet müspet bir görüşme oldu" dedi. Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenli bölge konusuna olumlu baktığını belirterek "Başta ABD destek verirse hallederiz. YPG böyle bir projenin içinde yer alamaz, onlar terörist. Güvenli bölgeyi teröristlere terk etmeyiz. Koalisyon güçleri ile birlikte hareket edilir." ifadelerini kullandı. 23 Ocak'ta Rusya'ya gideceğini açıklayan Erdoğan, Ruhani ve Putin ile üçlü görüşmenin de gündemde olduğunu dile getirdi.
15.01.2019 Siyaset
Trump'tan bir Erdoğan mesajı daha
Trump'tan bir Erdoğan mesajı daha ABD Başkanı Trump, Twitter hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaştı.
24.12.2018 Dünya
ABD Dışişleri Bakanlığı tarihi duyurdu: 14 Mayıs'ta açılacak!
ABD Dışişleri Bakanlığı tarihi duyurdu: 14 Mayıs'ta açılacak! Dışişleri Bakanlığı, Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı aldıkları büyükelçilik binasının 14 Mayıs'ta açılacağını duyurdu
11.05.2018 Dünya
'Türkiye'yi denklemden çıkaralım'
'Türkiye'yi denklemden çıkaralım' ABD Başkanı Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinde Katar’a darbe girişimi dışında dikte ettiği başka konular da ortaya çıktı: Türkiye’yi Suriye denkleminden çıkarıp Astana’nın intikamını almak ve muhalif karar yönetim merkezinin İstanbul yerine Riyad olmasını sağlamak...
18.08.2017 Dünya
‘Konuşurum ama bana dokunmayın’
‘Konuşurum ama bana dokunmayın’ ABD Başkanı Trump’ın eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn, seçim kampanyası döneminde Rusya ile işbirliği yaptığı iddialarıyla ilgili ifade vermeyi teklif etti. Flynn konuşması karşılığında dokunulmazlık istedi
31.03.2017 Dünya
ABD basını Ivanka Trump'ın dekolte kıyafetini yerden yere vurdu
ABD basını Ivanka Trump'ın dekolte kıyafetini yerden yere vurdu ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka'nın Amerikan Kongresi'ne giderken giydiği 3 bin dolarlık dekolte kıyafet, Amerikan basını tarafından uygunsuz bulunup acımasızca eleştirildi.
4.03.2017 Magazin
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Abd Başkanı Trump ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd başkanı trump haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.