RTÜK'ten 'AB fonu' iddialarına ilişkin açıklama
RTÜK'ten 'AB fonu' iddialarına ilişkin açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, "RTÜK’ün, AB’den 3.6 milyon euro fon alacağı ortaya çıktı” başlıklı haberlere ilişkin açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan RTÜK'ten yapılan açıklamada "AB’nin karşılanmaz talepleri sebebiyle AB Başkanlığı ile görüşülerek tarafımızdan askıya alınmıştır" denildi.
20.08.2021 Gündem
AB fonundan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne hibe desteği
AB fonundan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne hibe desteği KOBİ’lere ve girişimcilere mentorlük ve prototip desteği sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), geliştirdiği son proje ile AB’den 250 bin Euro’ya kadar hibe almaya hak kazandı. Üniversite bünyesinde kurulan Kalyon Garaj Girişimcilik ve Prototipleme Merkezi, son 3 yılda yaptığı toplam 14 proje ile TÜBİTAK, KOSGEB ve AB fonlarından KOBİ’ler ve girişimciler için yaklaşık 2,5 milyon lira finans desteği sağladı.
6.01.2021 Gündem
Geri kabule Fon desteği
Geri kabule Fon desteği AB ile Suriyeli mülteciler konusunda geri kabul anlaşması imzalamaya hazırlanan Türkiye’ye Dünya Bankası’ndan destek sözü verildi. Banka, ortaya çıkan maliyetin bir bölümü için ödeme yapmayı teklif edecek.
15.10.2015 Ekonomi