Aaron Hunt

Aaron Hunt

Son dakika aaron hunt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aaron hunt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aaron hunt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aaron Hunt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aaron hunt gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 aaron hunt haberi bulunmuştur. Tüm aaron hunt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'a niyet Göztepe'ye kısmet!
Beşiktaş'a niyet Göztepe'ye kısmet! Teknik direktör Bayram Bektaş'la 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzaladıktan sonra iç ve dış transferde çalışmalarını yoğunlaştıran Süper Lig ekibi Göztepe'ye Alman orta saha oyuncusu Aaron Hunt'ın önerildiği ortaya çıktı.
28.05.2018 Göztepe
Almanya'da şok görüntü! Alev alev yaktılar
Almanya'da şok görüntü! Alev alev yaktılar 55 yıllık Bundesliga tarihinde küme düşmemiş tek takım olan Hamburg, Wolfsburg'un Köln'ü 4-1 mağlup etmesiyle lige veda etti. Öfkeli Hamburg taraftarları maç bitmeden stadı ateşe verdi.
12.05.2018 Almanya
Alman yıldızdan Beşiktaş'a yeşil ışık! Eski gözde...
Alman yıldızdan Beşiktaş'a yeşil ışık! Eski gözde... Beşiktaş, Alman futbolcu Aaron Hunt'la menajeri aracılığıyla temaslara başladı. Hamburg'un küme düşme potasında olması sebebiyle ayrılmak isteyen 31 yaşındaki 10 numaranın, Beşiktaş'ın ilgisine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.
7.05.2018 Beşiktaş
8 aylıkken rahim kanseri oldu
8 aylıkken rahim kanseri oldu Almanya’nın Münih kentinde tedavi gören rahim kanseri hastası 2 yaşındaki Firuze Oruçova yardım bekliyor.
9.12.2014 Yaşam
Wolfsburg'tan farklı galibiyet
Wolfsburg'tan farklı galibiyet Almanya Bundesliga 4. hafta maçında Wolfsburg ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi.
21.09.2014 Futbol
14 gün içinde serbest kalıyor
14 gün içinde serbest kalıyor Izet Hajrovic'i bedavaya kapacaklar...
3.07.2014 Galatasaray
Kartal'a bir darbe de Hunt'tan
Kartal'a bir darbe de Hunt'tan Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan futbolculardan Aaron Hunt, Wolfsburg takımı ile resmen anlaştı. Beşiktaş Ronaldinho ve Diego Ribas'tan sonra Hunt'ı da elinden kaçırmış oldu.
26.05.2014 Futbol
Olcan olmazsa Gökhan Töre
Olcan olmazsa Gökhan Töre Beşiktaş Transfer kurulu üyesi Deniz Atalay, Olcan Adın'ı transfer edememeleri durumunda Gökhan Töre'nin bonservisini alacaklarını söyledi.
24.05.2014 Futbol
Adım adım sona doğru!
Adım adım sona doğru! Beşiktaş, Samuel Eto'o'nun transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Chelsea'li futbolcu için İngiltere'ye gitti. Fikret Orman'ın dün Chelsea'nin Norwich City ile oynadığı ve 0-0 sona eren karşılaşma sonrası Eto'o'nun menajeriyle bir araya geldiği belirtildi
5.05.2014 Futbol
Kartal oluyor!
Kartal oluyor! Bafetimbi Gomis, Beşiktaşlılar’a beklemekten sıkıldığını söyledi… Yönetim, kısa süre içinde Fransız golcü ile sözleşme imzalayacak
30.04.2014 Futbol
Ronaldinho olmadı, Kaka verelim!
Ronaldinho olmadı, Kaka verelim! Vodafone Arena’ya dünya çapında bir futbolcu getirmek isteyen Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra Ahmet Nur Çebi’nin de Kaka’ya sıcak baktığı ifade edildi. Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı’nın ise ilerleyen yaşı nedeniyle sambacıya karşı çıktıkları öğrenildi.
18.04.2014 Futbol
Beşiktaş'a kötü haber!
Beşiktaş'a kötü haber! Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istediği Werder Bremen'in Alman yıldızı Aaron Hunt'tan olumsuz yanıt aldığı iddia edildi
17.04.2014 Futbol
Beşiktaş'tan transfer açıklaması!
Beşiktaş'tan transfer açıklaması! Beşiktaş Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmalarına yönelik olarak açıklamalarda bulundu.
8.04.2014 Futbol
Özen'den Hunt açıklaması
Özen'den Hunt açıklaması Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt'ın ismi sezon sonu için Beşiktaş'la anılıyordu. Siyah beyazlı kulübün futbol genel direktörü Önder Özen, Hunt'ın transfer gündemlerinde olduğunu doğruladı.
2.04.2014 Futbol
Flaş iddia! Üçlü transfer paketi
Flaş iddia! Üçlü transfer paketi Yönetim, gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmaya başladı. Stopere Lescott ya da Kaboul, orta sahaya Van der Vaart, forvete Gomis gelecek. Hunt ile anlaşma sağlandı.
2.04.2014 Futbol
'Yalnız Hunt değil...'
'Yalnız Hunt değil...' Beşiktaş'ın dış transferinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Werder Bremen'den Aaron Hunt'un siyah-beyazlı formayı giymek istemesinin son derece önemli olduğunu söyledi.
31.03.2014 Futbol
'Türk yenge' şansı!
'Türk yenge' şansı! Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği Aaron Hunt ve Van der Vaart'ı "Yengeler" sayesinde transfer etmeye çok yakın
31.03.2014 Süper Lig
O transfer için konuştu!
O transfer için konuştu! Beşiktaş’ın eski futbolcusu Fabian Ernst, Beşiktaş’ın gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği isimler arasında yer alan Aaron Hunt hakkında konuştu
31.03.2014 Süper Lig
İlk kez bu kadar net açıklandı!
İlk kez bu kadar net açıklandı! Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Almanya'nın Werder Bremen takımının formasını giyen Aaron Hunt'un transfer edileceği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu
29.03.2014 Süper Lig
Resmen açıkladı! 'Gidiyorum...'
Resmen açıkladı! 'Gidiyorum...' Almanya Bundesliga takımlarından Werder Bremen'in kaptanlarından Aaron Hunt sezon sonunda Beşiktaş'a gideceğini söyledi
29.03.2014 Süper Lig
Beşiktaş istiyor iddiası!
Beşiktaş istiyor iddiası! Beşiktaş'ın, Werder Bremen'in orta saha oyuncusu Aaron Hunt'u kadrosuna katmak istediği iddia edildi
15.03.2014 Süper Lig
Hunt da Semih'i örnek aldı
Hunt da Semih'i örnek aldı Almanya Bundesliga'da oynanan Nürnberg - Werder Bremen maçında, Bremen'in yıldız futbolcusu Aaron Hunt lehine çalınan penaltı kararını iptal ettirdi.
10.03.2014 Futbol
Hunt, Semih'i örnek aldı
Hunt, Semih'i örnek aldı Almanya Bundesliga'da oynanan Nürnberg - Werder Bremen maçında, Bremen'in yıldız futbolcusu Aaron Hunt lehine çalınan penaltı kararını iptal ettirdi.
10.03.2014 Spor
Dört dörtlük maç!
Dört dörtlük maç! Bundesliga'nın 14. hafta kaşılaşmasında Werder Bremen Hoffenheim'e konuk oldu.
30.11.2013 Futbol
"Bu kadın futbolu değil!"
"Bu kadın futbolu değil!" Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Türk oyuncu Mehmet Ekici, takım arkadaşı Hunt'la ettikleri kavgayla ilgili açıklamalarda bulundu...
2.08.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aaron Hunt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aaron hunt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.