Gazete Vatan Logo
Futbol Adım adım sona doğru!

Adım adım sona doğru!

Beşiktaş, Samuel Eto'o'nun transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Chelsea'li futbolcu için İngiltere'ye gitti. Fikret Orman'ın dün Chelsea'nin Norwich City ile oynadığı ve 0-0 sona eren karşılaşma sonrası Eto'o'nun menajeriyle bir araya geldiği belirtildi

Adım adım sona doğru!

Fikret Orman'ın birkaç gün önce yaptığı, "Daha önce başkanlar futbolculara imza attırırdı. Yine öyle olacak. Ben transferlere son noktayı koymak üzere oyuncularla görüşürüm" açıklaması nedeniyle Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızın transferini mutlu sonla noktalaması bekleniyor. Oyuncu da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Öte yandan Beşiktaş başkanının listelerinde yer alan diğer oyuncular için de İngiltere'de görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

GÖZLER HAMBURG'A DÖNDÜ

Beşiktaş, Van der Vaart'la pazarlık masasına oturmak için, Hamburg'un Bundesliga'daki durumunun netleşmesini bekliyor. Bundesliga'da 16. sırada bulunan Hamburg, Cumartesi günü Mainz'e konuk olacak. Alacağı sonuca göre bir basamak daha gerilerse direkt küme düşecek. 16. sırada kalırsa, Bundesliga 2'nin üçüncüsüyle baraj maçı oynayacak. Hamburg'un kaptanı olan Van der Vaart, takımın durumu nedeniyle Beşiktaş'la görüşmeleri ileri bir tarihe ertelemişti.

HUNT DEFTERİ KAPANDI

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Aaron Hunt'un transferinden istikrarsız performansı nedeniyle vazgeçti. Bu gelişmenin ardından ağırlık Diego Ribas'a verildi. (Sabah)

Haberin Devamı