A Takım

A Takım

Son dakika A takım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A takım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A takım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Takım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a takım gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.012 a takım haberi bulunmuştur. Tüm a takım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da açıkladı! 'Teklif olsa gönderecektik'
Antalya'da açıkladı! 'Teklif olsa gönderecektik' Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
30.01.2022 Beşiktaş
Ahmet Çalık kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Milli futbolcu Ahmet Çalık neden öldü?
Ahmet Çalık kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Milli futbolcu Ahmet Çalık neden öldü? Ahmet Çalık öldü mü? Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kariyerinde 8 kez A Milli Takım formasını giyen Ahmet Çalık, futbola başladığı Gençlerbirliği’nde 2011 yılında profesyonel oldu. 6 yıl Başkent ekibini formasını giyen Çalık, 2017’de Galatasaray’a transfer oldu. 3 yıl sarı-kırmızılıların formasını giydikten sonra 2020’de Konyaspor’a transfer olmuştu. Peki, Ahmet Çalık kimdi, kaç yaşında ve nereli?
11.01.2022 Gündem
Fenerbahçe Lemos'a takım bakıyor
Fenerbahçe Lemos'a takım bakıyor Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Lemos için kulüp bakılıyor.
24.03.2021 Fenerbahçe
Gustavo'dan Jailson’a yakın ilgi
Gustavo'dan Jailson’a yakın ilgi Fenerbahçe'de son dönemdeki performansıyla sivrilen Brezilyalı oyuncu, yeni transferler Luiz Gustavo ve Emre Belözoğlu’nun gözetiminde duruyor.
14.09.2019 Fenerbahçe
Galatasaray'ın yıldızı Seri'den Nice'e usulsüzlük davası
Galatasaray'ın yıldızı Seri'den Nice'e usulsüzlük davası Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri, eski takımı Nice’e Fulham’a transferinde sahtecilik yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
11.09.2019 Galatasaray
Beşiktaş'ta iki ismin daha bileti kesildi!
Beşiktaş'ta iki ismin daha bileti kesildi! Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi bitecek Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in dışında iki ismi de gelecek sezon takımda istemiyor.
26.04.2019 Beşiktaş
"Hayatımda ilk kez görüyorum"
"Hayatımda ilk kez görüyorum" 'Survivor Türkiye Yunanistan' yarışmasının 18'inci bölümünde Acun Ilıcalı ile Okay Köksal arasındaki diyalog güldürdü.
5.03.2019 Magazin
Genç yıldız ilk maçına çıktı
Genç yıldız ilk maçına çıktı Kayserispor'da geçen hafta profesyonel sözleşme imzalanan 18 yaşındaki futbolcu Abdullah Gürbüz, A takım ile ilk maçına çıktı.
20.12.2018 Kayseri Spor
Ergin Ataman: "F.Bahçe çok iyi bir takım ama kendimize güveniyoruz"
Ergin Ataman: "F.Bahçe çok iyi bir takım ama kendimize güveniyoruz" Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, THY Euroleague'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. F.Bahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu belirten Ataman, kendilerine güvendiğini de ekledi.
23.10.2018 Basketbol
Everton şimdi de Bernard'a kanca attı
Everton şimdi de Bernard'a kanca attı Bu transfer döneminin başında adı Beşiktaş'la anılan Bernard, Cenk Tosun'a takım arkadaşı oluyor.
7.08.2018 İngiltere
İşte Yerry Mina'nın yeni takımı!
İşte Yerry Mina'nın yeni takımı! Fenerbahçe'nin transferdeki gözdelerinden birisi olan Yerry Mina, Cenk Tosun'a takım arkadaşı oluyor.
11.07.2018 Futbol
Mario Gomez İlkay Gündoğan'a destek verdi
Mario Gomez İlkay Gündoğan'a destek verdi Rusya’da düzenlenecek FIFA 2018 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Almanya ile Suudi Arabistan arasında dün oynanan maçta kendi taraftarınca protesto edilen Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan’a takım arkadaşlarından destek geldi.
9.06.2018 Arşiv
Ahmet Bulut'a talimat verdi! Galatasaray...
Ahmet Bulut'a talimat verdi! Galatasaray... Sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için Galatasaray'dan beklediği teklifi alamayan Yasin Öztekin, menajeri Ahmet Bulut'a takım bulma talimatı verdi.
19.04.2018 Galatasaray
Afrin-Lazkiye-Muğla arası katliam hattı!
Afrin-Lazkiye-Muğla arası katliam hattı! Terörist Muhammed Reşşo'nun ifadeleri, Afrin'in önemini bir kez daha kanıtladı. Reşşo, "Afrin komutanıyken Türkiye saldırısı için Lazkiye'ye gönderildim. Ekibimle denizden sızacaktık ki 5. denememizde yakalandık." dedi.
26.03.2018 Gündem
Kocaman istedi Ozan affedildi
Kocaman istedi Ozan affedildi F.Bahçe’de beklenen oldu, milli futbolcu A Takım’a döndü
2.03.2018 Fenerbahçe
Galatasaray'da kritik zirve! Görüşmeler bitti
Galatasaray'da kritik zirve! Görüşmeler bitti Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve takım kaptanı Selçuk İnan, Point Otel'de görüştü.
26.07.2017 Galatasaray
Erdoğan Brüksel'e ziyareti öncesi konuştu
Erdoğan Brüksel'e ziyareti öncesi konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel ziyareti öncesi havalimanında konuştu. Erdoğan Almanya ve Avusturya'ya rest çekti.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Başkana sitem: Beni sabote ediyorlar!
Başkana sitem: Beni sabote ediyorlar! 1 saat 15 dakika süren hararetli toplantıda, “Takım hakkında istediğin kararları al, ben imzamı atarım” diyerek hocasına tam destek veren Özbek, oyuncularını fırçaladı
7.05.2017 Galatasaray
Survivor Anıl'a: Ne yapıyorsun psikolojik deli?
Survivor Anıl'a: Ne yapıyorsun psikolojik deli? 'Survivor 2017'de gönüllüler takımında yer alan Volkan, takım arkadaşı Anıl Karakurt'a, 'Ne konuşuyorsun kendi kendine psikolojik deli?' dedi.
28.04.2017 Magazin
Hami Mandıralı: 'Devre arasında gönderilmeliydi'
Hami Mandıralı: 'Devre arasında gönderilmeliydi' Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hami Mandıralı, bordo-mavililer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2017 Trabzonspor
Aubameyang'tan Emre Mor'a övgü
Aubameyang'tan Emre Mor'a övgü A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor'a takım arkadaşı Pierre Emerick Aubameyang'dan destek...
28.03.2017 Arşiv
Fillon’a takım elbise şoku
Fillon’a takım elbise şoku Fransa’da hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle zor günler yaşayan merkez sağın cumhurbaşkanı adayı François Fillon, şimdi de ünlü bir markadan pahalı hediyeler aldığı gerekçesiyle eleştiri konusu oldu
13.03.2017 Dünya
'Hakemle kaybettiğimizde neden ses çıkmıyor?'
'Hakemle kaybettiğimizde neden ses çıkmıyor?' Fenerbahçe'de, Osmanlıspor maçı sonrası Mehmet Topal’a takım arkadaşı Hasan Ali’den bu sözlerle destek geldi.
7.03.2017 Fenerbahçe
Gözünü göstermek istemedi!
Gözünü göstermek istemedi! Perihan Savaş geçtiğimiz gün rahmetli oyuncu Yılmaz Zafer’den olan oğlu Savaş Zafer ile Nişantaşı City’s de alışverişteydi.
12.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

A Takım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a takım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.