A Spor

A Spor

Son dakika a spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.866 a spor haberi bulunmuştur. Tüm a spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık hakkında istenen ceza belli oldu Milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. hakkında istenen ceza belli oldu.
10.08.2023 Magazin
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. tutuklandı.
1.08.2023 Voleybol
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme!
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme! Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. yakalandı.
1.08.2023 Yaşam
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Spor camiasından Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları yayınlandı.
29.05.2023 Şampiy10
Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ünlü isimlerden mesaj yağdı...
Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ünlü isimlerden mesaj yağdı... Duayen isim Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oğlu Ümit Kıvanç duyurdu. Ümit Kıvanç paylaşımında, "Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." dedi. Halit Kıvanç'a spor ve magazin dünyasından herkes veda mesajları yayınladı. İşte sesi ve yorumuyla milyonları coşkusuna ortak eden Halit Kıvanç'ın hayatı ve biyografisi...
26.10.2022 Magazin
Resmen geri dönüyor Sergen Yalçın dönemi başlıyor
Resmen geri dönüyor Sergen Yalçın dönemi başlıyor En son Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takımdan ayrılan Sergen Yalçın'ın yorumculuk yapacağı ortaya çıktı.
26.06.2022 Futbol
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağcılar'a 'Spor Kenti' ödülü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağcılar'a 'Spor Kenti' ödülü Bağcılar Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde Spor Kenti ödülüne Bağcılar layık görüldü. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
16.11.2021 Gündem
Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor 3. hazırlıklık maçında Başakşehir ile mücadele edecek. Futbolseverler, Trabzonspor-Başakşehir maçının detaylarını araştırıyor. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oyananacak maçında yeni transferler merak ediliyor. Peki, Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Başakşehir maçı ile ilgili detaylar...
24.07.2021 Gündem
VIRTUS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye, Avrupa şampiyonu  oldu
VIRTUS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye, Avrupa şampiyonu oldu VIRTUS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye Özel Sporcular Kadın Milli Takımı, 32 puanla Avrupa şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Abdurrahim Albayrak'tan Süper Lig'in kalan maçları için flaş talep!
Abdurrahim Albayrak'tan Süper Lig'in kalan maçları için flaş talep! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Nihat Özdemir, Süper Lig'in 12 Haziran'da devam edeceğini belirtti. Kulüpler Birliği Vakfı ile dün yapılan toplantının detayları ortaya çıktı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın toplantıdaki talebi dikkat çekti. Ama kimse kabul etmedi.
21.05.2020 Futbol
Emre Mor bombası! 1 yıllığına kiralık...
Emre Mor bombası! 1 yıllığına kiralık... Beşiktaş yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmasına başladı.
13.06.2019 Beşiktaş
Fırat Aydınus'a cezadan sonra ilk maç!
Fırat Aydınus'a cezadan sonra ilk maç! Merkez Hakem Kurulu, cezası biten hakem Fırat Aydınus'a Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında oynanacak Giresunspor - Denizlispor maçında görev verdi.
18.04.2019 TFF 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar yıkmak için var...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar yıkmak için var... Muş'ta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Okullarımızı, camilerimizi yakan alçakları bugün de beraber hezimete uğratacağız. 34 yıldır Kürt kardeşlerimin canından beslenen canilere, PKK terör örgütüne ve onun desteklediği siyasi partiye bu topraklarda yer olmadığını pazar günü göstereceksiniz. Bunların hizmeti oldu mu? Bunlar çukur, çamur,çöp bunları yaptılar.Bunlar hizmet için yoklar, bunlar yıkmak için varlar" dedi.
25.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler! Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyorlar, 'Ben kazanınca tekrar AK Parti'ye geleceğim.' Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenleri, kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz" dedi. Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses de alanda vatandaşları selamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte AK Parti'nin seçim şarkısı 'Nereden Nereye'ye eşlik etti.
8.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Baktılar ki ciddiyiz vazgeçtiler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Baktılar ki ciddiyiz vazgeçtiler! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülke ekonomisini tam 3,5 kat büyüttük. IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı. Şu anda bizim IMF'ye borcumuz yok. Oraya ihtiyacımız yok. Geldiler bizden borç istediler. Arkadaşlara 'verin' dedim. Baktılar ki, bu çılgın Türkler ciddi, vazgeçtiler." dedi.
25.02.2019 Siyaset
Kamuya ait sosyal tesislerin ücretleri belli oldu!
Kamuya ait sosyal tesislerin ücretleri belli oldu! Kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin bu yıl ödeyeceği asgari ücretler belli oldu. Yemek ücreti kişi başına günlük 24,40-16,30 lira, konaklama bedeli 7-12,20 lira olacak. Kreş ise 220 lira.
10.01.2019 Ekonomi
Türkiye Bankalar Birliği'nden, kulüplerin borçları ile ilgili önemli açıklama
Türkiye Bankalar Birliği'nden, kulüplerin borçları ile ilgili önemli açıklama Türkiye Bankalar Birliği, "Futbol kulüplerinin borçlarının bir bankaya devredilmesi söz konusu değil, her banka kendi kredi riskini yönetmeyi sürdürecek" açıklaması yaptı.
7.01.2019 Ekonomi
Abdullah Avcı: "İşime gelmiyor"
Abdullah Avcı: "İşime gelmiyor" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A Spor'da yayınlanan "Gündem Özel" programında açıklamalarda bulundu.
28.12.2018 Başakşehir
Ayrılmak isteyen sevgilisine 'eskort' tuzağı! Babasına da...
Ayrılmak isteyen sevgilisine 'eskort' tuzağı! Babasına da... İstanbul’da geçen hafta dikkat çeken bir ‘siber zorbalık’ davası açıldı. Yazılım uzmanı Orkun D.’den şikâyetçi olan iki kişiden biri babası, diğeri eski avukatı. Şüpheli Orkun D., babaannesi, halası, eski sevgilisi, altı hâkim, bir savcı, bir polis aleyhinde internette paylaşımlar yapmakla da suçlanıyor.
11.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

A Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.