İşsizlik maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi?
İşsizlik maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi? Corona virüs ve Ramazan Bayramı nedeniyle emekli maaşları erken ödendi. Hükümetin maaşları erken ödemesiyle birlikte işsizlik ödeneği alanlar için de ramazan öncesi işsizlik maaşı beklentisi oluştu. Peki, İşsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi? İşsizli maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte işsizlik maaşı ödemeleri hakkında merak edilenler...
17.05.2020 Gündem
İşsizlik maaşı İBAN tanımla ve kaydetme İŞKUR'a nasıl bildirilir? İşsizlik ödeneği ne kadar, kimler alabilir? Uzatılabilir mi 2020?
İşsizlik maaşı İBAN tanımla ve kaydetme İŞKUR'a nasıl bildirilir? İşsizlik ödeneği ne kadar, kimler alabilir? Uzatılabilir mi 2020? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, corona virüsü salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında işsizlik ödeneğinin bu ay da hak sahiplerinin banka hesabına yatırılacağını açıkladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bugün yaptığı açıklamalarda bulunurken IBAN numaralarının 26 Nisan’a kadar bildirmesi gerektiğini vurguladı. Bakan tarafından yapılan açıklamanın ardından, Mayıs ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek? İşsizlik maaşı erken mi yatacak? soruları arttı.
24.04.2020 Çalışma Hayatı
İşsizlik maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? 2022 mayıs ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi!
İşsizlik maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? 2022 mayıs ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi! Ramazan Bayramı’na kısa süre kaldı. Bayram öncesinde emekli aylığı alanlar ile hak sahiplerinin bayram ikramiyelerinin yatırılacağı duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ikramiye ödemelerinin tarihini açıklamasıyla birlikte maaş ödemelerinin de yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Ramazan Bayramı öncesinde başta emekliler olmak üzere, işsizlik ödeneği, engelli aylığı alanlar ile dul ve yetim aylığı alacaklar maaşlarının Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatırılıp yatırılmayacağını merak ediyor. Peki, İşsizlik maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? 2022 mayıs ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi!
24.04.2022 Çalışan Hakları