İşsizlik Maaşı Zam

İşsizlik Maaşı Zam

Son dakika işsizlik maaşı zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işsizlik maaşı zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işsizlik maaşı zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşsizlik Maaşı Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işsizlik maaşı zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 işsizlik maaşı zam haberi bulunmuştur. Tüm işsizlik maaşı zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü  2.137 lira...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü 2.137 lira... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Tüm ödeme kalemleri değişti. 2022 ile birlikte zamlı olarak ödenmeye başladı. Sadece çalışanları değil çalışmayan vatandaşları da kapsıyor. Herkes merakla bekliyordu. Asgari ücrete gelen yüksek zam birçok ödemeyi de arttırdı. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor. İşsizlik maaşından 65 yaş aylığına, kıdem tazminatı tavanından dul ve yetim maaşına kadar pek çok ödeme değişti. İşte tüm kesimleri ilgilendiren ödemeler ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Çalışma Hayatı
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde...
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde... Zam geldi. Ocak 2022 itibarı ile 3.972,82 TL olarak ödenmeye başlıyor. Başvuru şartı bulunuyor. 30 gün içerinde müracaat edilmesi gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Para ödemesi en az 6 ay sürüyor. Ancak 30 gün içerisinde başvurmayanlar bu süre kısalıyor. Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı ne kadar olacak sorusu gündeme geldi. İşsizlik maaşının en yüksek tutarı belli oldu. Ocak ayından itibaren işsizlik ödeneğinin tavan miktarı 3.972,82 TL olarak uygulanacak. İşsizlik ödeneği hesaplanırken bulunan tutar 3.972,82 TL’nin üzerinde olsa bile ocak ayından itibaren en fazla bu tutarda işsizlik ödeneği ödenecek. Bu tutarın üzerinde işsizlik ödeneği ödenmeyecek. Öte yandan kıdem tazminatında da tavan ücret 2022 itibarı ile yeniden belirlendi. 2022 yılına ait asgari ücrete bağlı olarak kıdem tazminatı tavanı 10 bin 810 liraya yükseltildi.
10.01.2022 Çalışan Hakları
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde...
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde... Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi. Rakamlar netleşti.3.972 TL olarak ödenecek. Kritik detay dikkat çekiyor. Bizzat başvuru yapılması gerekiyor. 30 gün süresi bulunuyor. Asgari ücrette yapılan rekor zam pek çok kalemde ödemelerin artmasını sağladı. Özellikle çalışanları yakından ilgilendiren artışlar ile ilgili detaylar netleşiyor.
27.12.2021 Çalışma Hayatı
Zam geliyor! Çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, son kez 2.862 TL ödenecek, ocaktan itibaren...
Zam geliyor! Çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, son kez 2.862 TL ödenecek, ocaktan itibaren... Milyonlarca vatandaş bekliyordu. Zam geliyor. Asgari ücret zammı o ücretlerin de artmasını sağlayacak. 2.863 lira olarak aralık ayında son kez ödenecek. Asgari ücrette zam oranının belirlenmesinin ardından netlik kazanacak. Çalışan, çalışmayan herkes yakından takip ediyor. Yeni maaşlar belirleniyor. Rakamlar ortaya çıkmaya başladı.
12.12.2021 Çalışma Hayatı
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde...
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde... 1.420 TL vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ödemler 15 Aralık'ta yapılıyor. Yazılı olarak müracaatta bulunanlar alıyor. 30 gün detayı dikkat çekiyor. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Ocak ayında artacak. Ödemeler İŞKUR tarafından yapılıyor. İşsizlik maaşı, 2022 asgari ücret zam görüşmeleri devam ederken çalışanlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni yılda asgari ücrette yapılan artış baz alınarak işsizlik maaşı yeniden düzenlenecek. Alınan maaş miktarına göre değişkenlik gösteren işsizlik maaşı zam oranı ile artacak. Kendi istek ve kusuru dışında işvereni tarafından işten çıkartılanlara verilen işsizlik maaşı, her ay İŞKUR tarafından hesaplara yatırılıyor. İşsizlik maaşından yararlanabilmek için de çalışanın, iş sözleşmesinin iptalinden sonra 30 gün içinde İŞKUR’a başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, İşsizlik maaşı ne kadar olacak ve ne zaman açıklanacak? İşte, işsizlik maaşı alma şartları ve konuyla ilgili ayrıntılar.
10.12.2021 Çalışma Hayatı
Zam geliyor! İşçi, memur, işsiz, part time çalışanlar, gündelikçiler, engelliler, yaşlılar...Tamamını kapsıyor
Zam geliyor! İşçi, memur, işsiz, part time çalışanlar, gündelikçiler, engelliler, yaşlılar...Tamamını kapsıyor Milyonlarca kişi asgari ücrete yapılacak zam oranlarına kilitlendi. Asgari ücret zammı özel sektörde çalışanlar için belirleyici oluyor. Yüksek asgari ücret zammı diğer çalışanların maaşının da dolaylı olarak artmasını sağlıyor. Ancak asgari ücretliye yapılacak zam ile birlikte pek çok kişinin aldığı ya da ödediği ücretler de artacak.
9.12.2021 Çalışma Hayatı
Maaşlara zam yüzde 21,56! Hepsi değişiyor...
Maaşlara zam yüzde 21,56! Hepsi değişiyor... Milyonlarca çalışan asgari ücrete yapılacak zam oranını merak ediyordu. Asgari ücret zammı bugün belli oldu. Asgari ücretle çalışan bir kişinin eline 2021'de net 2 bin 825 lira geçecek. Asgari ücretli çalışan evli ve bir çocuk sahibi ise bu rakam AGİ'de oluşacak fark ile birlikte 3 bin 13 liraya olacak. Asgari ücret zammı ile birlikte pek çok ücrette de artış yaşanacak. Kısa çalışma ödeneği, işsizlik maaşı gibi ödeme kalemlerine de zam yapılacak. İşte Asgari ücret zammı sonrası artacak 9 ücret...
28.12.2020 Ekonomi
İşsize çifte gelir imkanı!
İşsize çifte gelir imkanı! İşsiz kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla ödenen işsizlik maaşına yapılan zam ile birlikte en düşük işsizlik maaşı bin 15 lira olurdu. İşsiz kalan vatandaşlar eğer İşbaşı Eğitim Programları'na katılırlarsa ayda bin 10 lira daha kazanabilirler.
4.02.2019 Ekonomi
Asgari ücretle birlikte işsizlik maaşı da yükseldi!
Asgari ücretle birlikte işsizlik maaşı da yükseldi! Asgari ücretin açıklanmasının ardından işsizlik maaşı rakamları da belli oldu. En düşük işsizlik maaşı 1015, en yüksek işsizlik maaşı ise 2 bin 30 TL'ye çıkacak.
25.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Herkesin yüzü gülecek! 81 milyona zam
Son dakika: Herkesin yüzü gülecek! 81 milyona zam Ocak’ta memura yüzde 11.14 zam, yaşlıya 603, evde yakınına bakanlara bin 310, engelliye 481-722, işsize 2 bin 10 lira maaş göründü. AGİ de 189-322 lira olabilecek.
6.12.2018 Ekonomi
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı Ticari taksilerin taksimetre tarifelerine yüzde 28,09 oranında zam yapılmasının ardından taksilerde şoför olarak çalışanların plaka sahibi ya da galericilere ödeyeceği ücret belli oldu. Bir günde 4790 lira kazanamayan şoför evine eli boş gidiyor. Neredeyse hiçbir sosyal hakkı olmayan şoförler haftada 126 saat çalışıp plaka sahibine para yetiştirmeye çabalıyor.
23.01.2024 Ekonomi
Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor! Zam geldi 158 bin 800 lira ödenecek
Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor! Zam geldi 158 bin 800 lira ödenecek Asgari ücretteki artışla en düşük işsizlik ödeneği 7 bin 940, en yüksek 15 bin 880 lira oldu. 10 ay boyunca işsiz kalan vatandaşa düzenli gelir sağlayan ödenek, malullük aylığı bağlandığında kesilmiyor. Yasaya göre işsizlik ödeneğinin en düşük miktarı brüt asgari ücretin yüzde 40'ı en yükseği yüzde 80'i kadar yatırılıyor. İşsizlik ödeneği almaya hak kazananlara İŞKUR, GSS primini ödeme dışında yeni bir iş bulma, aktif işgücü hizmetleri kapsamında kurs, programlar ayarlıyor. Kurumun teklif ettiği işyeri ile görüşüp kabul ettiği halde işe başlamayanların işsizlik maaşı kesiliyor. Ancak, eğitim durumu, yaş, cinsiyet, fizik ve sağlık durumuna uygun olmayan bir işte çalıştırılması istenmesi, işin ikâmet edilen belediye sınırları dışında olması durumunda iş reddedilmiş sayılmıyor. Teklifi kabul edip işe başlamış olsa bile iş yerinde İş Kanunu'nda belirtilen çalışma koşullarına aykırılık halinde ayrılıp işsizlik ödeneğinin devamı talep edilebiliyor.
12.01.2024 Çalışma Hayatı
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024 Asgari ücretin açıklanmasının ardından 2024 dul ve yetim aylığı tutarları merak ediliyor. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlandı. En düşük dul ve yetim maaşı 2 bin lira olurken yüzde 75 hisseye göre en yüksek dul ve yetim maaşının ne kadar olacağı ile ilgili aramalar arttı. Peki, dul ve yetim maaşı 2024 ne kadar olacak? Dul ve yetim maaşına zam geldi mi?
28.12.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi?
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre 2024 için net asgari ücret yüzde 49 artışla 17 bin 2 TL oldu. Karara muhalefet şerhi koyduklarını söyleyen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay kendi taleplerinin 18 bin TL olduğunu belirtti. Söz konusu zammın ardından işsizlik maaşı, GSS primi, yaşlılık aylığı gibi kalemler değişince evde bakım maaşı ile ilgili aramalar da arttı. Peki, yeni evde bakım maaşı ne kadar oldu 2024? Evde bakım maaşına zam geldi mi? Evde bakım aylığı zammı oldu mu? İşte evde bakım maaşı hakkında merak edilenler…
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Doğum parası ne kadar oldu? 2024 doğum parası ne kadar arttı?
Doğum parası ne kadar oldu? 2024 doğum parası ne kadar arttı? Doğum parası ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Asgari ücretin 2024 yılında net olarak 17 bin 2 liraya yükselmesi ödemelerde de değişikliğe neden oldu. Evde bakım maaaşı, gss primi, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ve engelli aylıklarına zam geldi. Bir diğer artış da doğum parasında oldu. Peki 2024 doğum parası ne kadar oldu?
27.12.2023 Ekonomi
Yemek ücretlerine ne kadar zam geldi? Asgari ücret zam oranı belli oldu, yemek ücretleri masada!
Yemek ücretlerine ne kadar zam geldi? Asgari ücret zam oranı belli oldu, yemek ücretleri masada! Asgari ücret zam oranı yüzde 49 olarak açıklandı. Buna göre 2024 net asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Tüm ödemelerde değişikliğe neden olan asgari ücret, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, engelli aylığında artışa neden oluyor. Ancak yemek ücretlerinde yaşanacak artış da merak ediliyor. Peki yemek ücretlerine ne kadar zam geldi?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor Asgari ücrete gelen zam ile birlikte pek çok ödemelerde 2024 yılında değişiklik olacak. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar
27.12.2023 Ekonomi
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti? Yeni asgari ücret ile değişenler merak ediliyor. Yeni asgari ücret rakamıyla işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, GSS primleri, askerlik ve doğum borçlanması, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri, asgari ücretlilerin rapor ücretlerinin de aralarında olduğu birçok kalemde tutarlar değişecek. Peki, Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
27.12.2023 Ekonomi
Böylesi hiç görülmedi! Tam  2 bin yıllık, Bursa'da ele geçirildi
Böylesi hiç görülmedi! Tam 2 bin yıllık, Bursa'da ele geçirildi Bursa'da ortaya çıkan 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil için önce eksper gönderip ardından da alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 3'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aramice yazılı 26 sayfalık tarihi eserin Barnabas'ın kayıp İncil'i olup olmadığının incelenmesi için müzeye verileceği öğrenildi.
26.12.2023 Gündem
Zam geliyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ödemeleri değişiyor
Zam geliyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ödemeleri değişiyor Asgari ücrete gelecek zam ile birlikte pek çok ödemelerde değişikliğe gidilecek. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tahminler neler? İşte detaylar...
26.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar...
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar... Asgari ücretli milyonları ilgilendiren zam oranları için nefesler tutuldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını pazartesi günü yapacak. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki, senaryolar neler? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu.
16.12.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha...
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha... Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. 2024 asgari ücreti için zam oranları gelmeye devam ediyor. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırmıştı.2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? SGK Uzmanı Murat Bal CNN Türk canlı yayında milyonların merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte detaylar...
15.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İşsizlik Maaşı Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işsizlik maaşı zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.