İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı!
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı! İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu! İŞKUR üzerinden TYP kapsamında 400 temizlik görevlisi alınacak. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, Toplum Yararına Programı ile İşkur üzerinden 5+5 ay süreyle çalıştırmak üzere 400 personel istihdam edilecek. Peki, TYP başvuru ne zaman 2022? TYP başvuru şartları ne? GSB TYP başvurusu başladı mı? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün?
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? Toplum Yararına Programlarda (TYP) değişiklik! İŞKUR’un TYP yönetmeliği değişti. İŞKUR tarafından düzenlenen işsizlere geçici gelir desteği sağlayan Toplum Yararına Programların (TYP) yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. TYP’ye alınacak personelin kriterleri değişirken, TYP’nin belirli bir mesleğe yönelik TYP düzenlenmemesi ve TYP katılanların izin durumları gibi konular değişti. Peki, TYP'ye katılanlar, program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? TYP başvuruları nasıl yapılacak? TYP’de çalışma nasıl olacak? İşte TYP çalışma şartları!
30.05.2022 Çalışan Hakları
KPSS şartı yok, 43 ilde 4 bin 253 lira maaşla işçi alınacak! Başvuru İŞKUR üzerinden…
KPSS şartı yok, 43 ilde 4 bin 253 lira maaşla işçi alınacak! Başvuru İŞKUR üzerinden… İş arayanlara iyi haber İŞKUR üzerinden geldi. 81 ilde 10 bine yakın işçi alımı yapılacaktı. 43 ildeki alımlara ilişkin ilanlar İŞKUR’un sitesinde yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı işçileri okullarda güvenlik, temizlik, bakım ve onarım gibi işlerde görevlendirecek. Alınan işçilere asgari ücret ödenecek. İŞKUR TYP ile 81 ilde yapılacak alımlarda KPSS şartı yok. İşçiler kura ile belirlenecek.
9.02.2022 Personel Alımı