İsg

İsg

Son dakika isg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isg gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 isg haberi bulunmuştur. Tüm isg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Vitrin
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 ödül
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 ödül Bu yıl üçüncüsü düzenlenen havacılık başarı ödülleri organizasyonu “Bluesky Awards 2023” sahiplerini buldu.
28.11.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı, 14 Temmuz günü 123 bin 449 yolcuyla elde ettiği rekoru, 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşen 674 uçuşta, 123 bin 607’ye yükselterek aynı hafta sonu iki büyük rekora imza attı.
18.07.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı Yaklaşan bayram tatiline Nisan ara tatilinin de eklenmesiyle oluşan yoğunluk için gerekli hazırlıkları tamamlayan Sabiha Gökçen Havalimanı, 150 rotadan binlerce yolcuyu sevdiklerine kavuşturmak için hazır.
17.04.2023 Ekonomi
Çalışanlar için flaş tazminat kararı! İşveren en az 1 yıllık para ödeyecek
Çalışanlar için flaş tazminat kararı! İşveren en az 1 yıllık para ödeyecek Emsal niteliğinde tazminat kararı verildi. İş güvenliği uzmanı, çalıştığı yerdeki ölüm tehlikesini işverene iletti, ancak gerekli önlemler alınmadı. Bunun üzerine uzman, tespit ettiği hayati eksikleri Çalışma Bakanlığı'na bildirdi. Bunu duyan işveren ise, uzmanı işten attı. Ardından iş mahkemesinin yolunu tutarak tazminat alacağının tahsilini isteyen çalışan için Yargıtay'dan emsal karar çıktı.
21.10.2022 Çalışan Hakları
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Çoğu kişi bu haktan habersiz, kritik detay
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Çoğu kişi bu haktan habersiz, kritik detay İşyerlerinde gerekli tedbirlerin alınmaması sebebiyle her yıl çok sayıda kişi bedenen engelli hale geliyor ya da hayatını kaybediyor. Bu nedenle önlemlerin işverence alınmadığı ve işçinin tehlike altında olduğu bir durumda çalışanlar da kendi haklarını araştırıyor. Haklı sebeple işçinin çalışmaktan kaçındığı zaman maaşını almaya devam edip edemeyeceği, işçinin istifası ile kıdem tazminatı hakkı da merak edilenler arasında bulunuyor. Uzman isimden konuya ilişkin çok önemli açıklamalar geldi, kritik detaylara yer verildi.
Özel sektör maaşlarında asgari ücret hareketliliği!
Özel sektör maaşlarında asgari ücret hareketliliği! Özel sektör maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Asgari ücrete ara zam çalışma hayatında yeni bir hareketlilik başlattı. Bazı sendikalar işverenleri oluşan yeni şartlar kapsamında görüşmeye çağırdı. İşverenlerin bir bölümü de ara zam çalışmalarını tamamladı. Asgari ücret üzerinde alan çalışanların ücretlerinde bir düzenleme yapılmazsa şu anda 7 milyon civarında olduğu belirtilen asgari ücretli sayısında otomatikman artış olacak.
İSG sınav sonuçları 2022! ÖSYM giriş ile İSG sonuç sorgulama ekranı! İSG sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?
İSG sınav sonuçları 2022! ÖSYM giriş ile İSG sonuç sorgulama ekranı! İSG sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? İSG sınav sonuçları açıklandı. 15 Mayıs tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr sayfası üzerinden ulaşılabilecek. Peki, İSG sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? İşte İSG sınav sonuçları 2022…
3.06.2022 Eğitim
ÖSYM’den İSG adaylarına geç başvuru günü hatırlatması! 2022 İSG başvurusu ne zaman bitiyor?
ÖSYM’den İSG adaylarına geç başvuru günü hatırlatması! 2022 İSG başvurusu ne zaman bitiyor? ÖSYM’den 2022 İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na (2022-İSG/1) girecek olan adaylar için geç başvuru günü hatırlatması geldi. Adaylar geç başvurularını, saat 23:59’da kadar yapabilecek. Peki, 2022 İSG başvurusu ne zaman bitiyor? İSG geç başvuru ücreti ne kadar? 2022 İSG başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 İSG başvuru ekranı!
12.04.2022 Eğitim
İSG/2 Sınava Giriş Belgeleri erişme açıldı! ÖSYM İSG sınav giriş belgesi 2021 alma, sınav yeri öğrenme ekranı…
İSG/2 Sınava Giriş Belgeleri erişme açıldı! ÖSYM İSG sınav giriş belgesi 2021 alma, sınav yeri öğrenme ekranı… İSG sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak, sorusu yanıt buldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı giriş belgeleri erişime aşıldı. ÖSYM İSG sınav giriş belgesi 2021 alma, sınav yeri öğrenme ekranı…
2.12.2021 Eğitim
Mercedes C-Serisi 977 bin TL’den başlayacak!
Mercedes C-Serisi 977 bin TL’den başlayacak! Yeni C-Serisi, lansmana özel Edition 1 AMG donanım paketiyle Türkiye’de satışa çıkıyor
15.11.2021 Otomobil
Dünyada ilk kez Sabiha Gökçen'de kullanıldı
Dünyada ilk kez Sabiha Gökçen'de kullanıldı Sabiha Gökçen, uzaktan kontrol sistemiyle çalışan "Yolcu Biniş Köprüsü" sistemini kullanan dünyadaki ilk havalimanı oldu.
3.11.2021 Ekonomi
Tüm yolcular için geçerli! Resmen açıklandı: Ücretsiz olacak
Tüm yolcular için geçerli! Resmen açıklandı: Ücretsiz olacak Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, tüm yolculara 30 dakikalık ücretsiz internet hizmeti sunulmaya başlandı.
28.10.2021 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Cumhuriyet Bayramı'na özel uygulama
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Cumhuriyet Bayramı'na özel uygulama Sabiha Gökçen Havalimanı, Cumhuriyet Bayramı’nda sevdikleri ile olmak için seyahat eden yolcularına 28 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere 1 günlük ücretsiz otopark fırsatı sunduğunu duyurdu.
27.10.2021 Gündem
Koronavirüsle ilgili şok tespit! Hamile ölümlerinin nedeni...
Koronavirüsle ilgili şok tespit! Hamile ölümlerinin nedeni... Koronavirüsle mücadele tüm dünyada güçlü şekilde devam ederken, yeni araştırmalardan da çarpıcı sonuçlar gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 5 milyon kişinin ölümüne neden olan salgın ortaya çıktığından beri bilim insanları, hastalığın kadın ve erkekleri farklı düzeyde etkilediğini gösteren çalışmalara imza attı. Erkek bebeklerin, kız bebeklere göre daha az antikor ürettiğini ve sitokin fırtınasına neden olan proteinlerde artış sağladığını söyleyen araştırmacılar, hamilelerin ağır hastalığa yakalanması ve ölümünde yatan nedeninin bu durum olabileceğine dikkat çekti.
22.10.2021 Dünya
2021 İSG sınav başvurusu ne zaman başlıyor, İSG sınav başvurusu nasıl yapılır? İSG sınavı ne zaman, 2021 İSG sınavı başvuru tarihi…
2021 İSG sınav başvurusu ne zaman başlıyor, İSG sınav başvurusu nasıl yapılır? İSG sınavı ne zaman, 2021 İSG sınavı başvuru tarihi… İSG başvuruları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı alanında dereceleri ölçmek için ÖSYM tarafından sınav yapılıyor. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek İSG’nin ne zaman olacağı, İSG başvurusunun ne zaman başlayacağı sorgulanıyor. Peki, İş sağlığı ve güvenliği sınav başvurusu ne zaman, 2021 İSG sınavı ne zaman?
22.10.2021 Çalışma Hayatı
‘Sağlıklı İşyerleri Yükü Hafifletir’ kampanyası yarışmasına başvuru süresi uzatıldı!
‘Sağlıklı İşyerleri Yükü Hafifletir’ kampanyası yarışmasına başvuru süresi uzatıldı! Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı’nın (EU-OSHA) ‘2020-2022 Sağlıklı İşyerleri Yükü Hafifletir: Kas- İskelet Sistemi Hastalıkları’ kampanyası kapsamında gerçekleştirilen iyi uygulama ödülleri yarışmasına Türkiye’den yapılacak başvurular için süre 1 Ekim 2021 tarihine kadar uzatıldı.
8.09.2021 Çalışma Hayatı
İSG/1 sınav sonuçları açıklandı! 2021-İSG sonuçları ile sınav soruları ve cevapları
İSG/1 sınav sonuçları açıklandı! 2021-İSG sonuçları ile sınav soruları ve cevapları 2021-İSG/1 Sınav Sonuçları Açıklandı. 30 Mayıs 2021 tarihinde uygulanan 2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına (2021-İSG/1) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup, ortak soru olarak kullanılan A ve B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testlerinin Temel Soru Kitapçığı dizilimine göre 37. Sorunun "D" olarak girilmiş cevabının "B" olarak düzeltilmesine karar verilmiş ve değerlendirme işlemleri tamamlanarak sonuçları erişime açıldı. Öte yandan 2021-İSG/1 Sınavı Cevap Kağıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı.
18.06.2021 Eğitim
İSG sınavı ertelendi mi? ÖSYM duyuruları 2021: 3 sınavı ertelendi! İSG ne zaman yapılacak, İSG sınavı olacak mı?
İSG sınavı ertelendi mi? ÖSYM duyuruları 2021: 3 sınavı ertelendi! İSG ne zaman yapılacak, İSG sınavı olacak mı? İSG sınavı ertelendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan tam kapanmanın 17 Mayıs’a kadar devam edecek olması sonrası gözler, 9 Mayıs’ta yapılması planlanan “İSG sınavı’’na çevrilmişti. ÖSYM Başkanlığı sınavlarla ilgili açıklama yaptı. Peki, İSG ne zaman yapılacak? İSG sınavı olacak mı?
3.05.2021 Eğitim
İSG ertelendi mi? ÖSYM sınavları iptal mi, 9 Mayıs İSG sınavı ertelendi mi, ne zaman?
İSG ertelendi mi? ÖSYM sınavları iptal mi, 9 Mayıs İSG sınavı ertelendi mi, ne zaman? İSG sınavı ertelenecek mi, ÖSYM İSG sınavları ertelendi mi? Tam kapanmasının 17 Mayıs’a kadar devam edecek olması gözleri 9 Mayıs’ta yapılması planlanan “İSG sınavı’’na çevirdi. Sınava katılacak adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yüz yüze eğitimin 17 Mayıs’a kadar kaldırıldığı ve sınavların ertelendiği bilgisini vermesinin ardından Peki, 2021 İSG sınavı ertelendi mi? İSG sınavı ne zaman, ÖSYM sınavları iptal mi?
27.04.2021 Eğitim
Kira desteği! Yüzde 50 indirim yapıldı, faiz uygulanmadı
Kira desteği! Yüzde 50 indirim yapıldı, faiz uygulanmadı Koronavirüs salgınından en çok onlar etkilendi. Kira desteği olarak yüzde 50 indirim yapıldı. Kiracılar herhangi bir gecikme faizi ödemedi. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG’nin Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral, terminaldeki işletmelere yönelik uygulamalar hakkında, son günlerde bazı yayın organlarında yer alan iddialara ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Kovid-19 pandemisinin, küresel ekonomiyi zorlamaya hala devam ederken, en sert etkilenen sektörlerden birinin de havacılık olduğunu anımsattı.
5.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.