İlyas Yalçıntaş

İlyas Yalçıntaş

Son dakika İlyas Yalçıntaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlyas Yalçıntaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlyas Yalçıntaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlyas Yalçıntaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilyas yalçıntaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 ilyas yalçıntaş haberi bulunmuştur. Tüm ilyas yalçıntaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramsay Hunt sendromu nedir, tedavisi nasıl yapılır? Ramsay Hunt hastalığı neden olur?
Ramsay Hunt sendromu nedir, tedavisi nasıl yapılır? Ramsay Hunt hastalığı neden olur? Şarkıcı İlyas Yalçıntaş ‘Ramsay Hunt’ sendromuna yakalandı. Yalçıntaş, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, altı aydır kulakta çınlama, yüzde uyuşukluk gibi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtti. Söz konusu açıklamanın ardından Ramsay Hunt sendromu nedir, tedavisi nasıl yapılır? Ramsay Hunt hastalığı neden olur? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
8.12.2023 Sağlık
İlyas Yalçıntaş Ramsay Hunt sendromuna yakalandı
İlyas Yalçıntaş Ramsay Hunt sendromuna yakalandı Şarkıcı İlyas Yalçıntaş, yüz felcine de yol açabilen virütik bir hastalık olan ‘Ramsay Hunt’ sendromuna yakalandığını ve salı günü tedaviye başlayacağını duyurdu.
8.12.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olup dans eden Cansu Esin'in fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Cansu’nun o halleri ‘Yıldız olacak çocukmuş’ yorumunu yaptırdı. Geçtiğimiz yıl müzik piyasasına giriş yapan Cansu Esin, sesi ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.
2.03.2023 Magazin
Kocaeli’de Yüksek Sadakat rüzgarı esti
Kocaeli’de Yüksek Sadakat rüzgarı esti Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali'nin ilk gününde Yüksek Sadakat sevenleri ile buluştu.
27.10.2019 Magazin
Aleyna Tilki'den Reynmen'e: Çomar şov!
Aleyna Tilki'den Reynmen'e: Çomar şov! Youtuber Reynmen’in yeni şarkısı ‘Ela’nın önceki gün yayınlandığı ilk saatlerde beğenilme sayısı (544 bin), izlenme sayısından (451 bin) fazla görünüyordu...
15.07.2019 Magazin
İlyaş Yalçıntaş'tan anlamlı davranış
İlyaş Yalçıntaş'tan anlamlı davranış Şarkıcı İlyas Yalçıntaş, önceki gece Beyoğlu'nda sevenleriyle buluştu.
22.03.2019 Magazin
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Büşra Develi kimdir?
Büşra Develi kimdir? Büşra Develi kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel oyuncu Büşra Develi'nin sevgilisi Burak Deniz ile ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte Büşra Develi hakkında merak edilenler...
12.06.2018 Gündem
Yıldız Tilbe rekor kırdı
Yıldız Tilbe rekor kırdı 39 sanatçının seslendirdiği ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümü, bir hafta gibi kısa sürede 110 bin CD satarak rekor kırdı. Tilbe’nin bir haftalık CD satışından albümün masraflarını çıkardığı konuşuluyor.
1.06.2018 Magazin
Büşra Develi kimdir?
Büşra Develi kimdir? Büşra Develi kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Gündemde güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Büşra Develi'nin hayatı merak konusu oldu. İşte Büşra Develi hakkındaki tüm bilgiler...
13.02.2018 Gündem
Çapkınlık turuna çıktı: Eyvah yakalandık!
Çapkınlık turuna çıktı: Eyvah yakalandık! Popçu İlyas Yalçıntaş, önceki gece Levent’teki bir kulüpten çıkarken görüntülendi.
18.12.2017 Magazin
Şaşırtıcı tepki
Şaşırtıcı tepki İlyas Yalçıntaş, Levent Jungle 8 adlı mekan çıkışı olay çıkardı.
7.12.2017 Magazin
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi! Başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, her Cumartesi saat 20.00’de FOX'ta izleyicisiyle buluşan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi, şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ı ağırladı.
27.10.2017 Televizyon
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi! Pop müziğinin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş, başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, Fox'ta yayınlanan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi için kamera karşısına geçiyor.
12.10.2017 Televizyon
'Sürpriz düet gelebilir'
'Sürpriz düet gelebilir' Yaz başında çıkardığı 'Duvardaki Gülüşler' isimli şarkısıyla ses getiren Ayşegül Coşkun, pop müziğin sevilen ismi İlyas Yalçıntaş'tan tam destek aldı.
14.08.2017 Magazin
Edirne'de Aleyna Tilki sürprizi!
Edirne'de Aleyna Tilki sürprizi! Edirne Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 29 Ağustos tarihinde düzenleyeceği konserde Aleyna Tilki sahne alacak.
9.08.2017 Kültür Sanat
Derya Uluğ, Kütahyalılar'ı coşturdu
Derya Uluğ, Kütahyalılar'ı coşturdu Belediye tarafından düzenlenen Kütahya Fuarı'nın 43'üncü yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Derya Uluğ, Kütahyalılar ile buluştu.
27.07.2017 Kültür Sanat
Arkadaşa destek
Arkadaşa destek Şarkıcı Bahadır Tatlıöz, “Takvim” ismini verdiği yepyeni solo çalışmasının heyecanını yaşıyor.
25.07.2017 Magazin
İlyas Yalçıntaş konserlerine büyük ilgi
İlyas Yalçıntaş konserlerine büyük ilgi Pop müziğinin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş, Irak'ta sevenleriyle buluştu. Iraklıların büyük ilgi gösterdiği konserleri 4 bin kişi izledi.
24.07.2017 Kültür Sanat
Zor soru karşısında İlyas Yalçıntaş’ın nutku tutuldu
Zor soru karşısında İlyas Yalçıntaş’ın nutku tutuldu Ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş Edirne konserinde Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın sorusu karşısında boncuk boncuk terledi. Sahnede Başkan Gürkan’ın “İncirler Olana Kadar’ şarkısını sen nasıl yaptın. Hangi kıza aşık oldun” sorusuna Yalçıntaş utanarak, “Aşık olduk işte birine” diye cevap verdi
11.07.2017 Magazin
Kırkpınar'da ünlü yağmuru
Kırkpınar'da ünlü yağmuru Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalinin programı belli oldu.
4.07.2017 Kültür Sanat
Yaz trendi
Yaz trendi Keyifli vakit geçirdiğiniz şezlongunuzda yaz ruhunu; dinlediğiniz bir müzik veya elinizden düşüremediğiniz bir kitapla doyasıya yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan albümler, rafları süsleyen kitaplar ve merakla beklenen filmler tatilinizi renklendirecek...
1.07.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İlyas Yalçıntaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilyas yalçıntaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.