Okullar ne zaman açılacak? İlkokullar ve liseler ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitiyor?
Okullar ne zaman açılacak? İlkokullar ve liseler ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitiyor? Yeni Eğitim Öğretim Yılı için geri sayım başladı. Yaz tatilinin sonuna gelinirken milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen okulların ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, Okullar ne zaman açılacak? İlkokullar ve liseler ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitiyor?
30.08.2022 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te yayınlanan "Tarafsız Bölge" programında soruları yanıtladı. Eğitimde, koşullara göre hem yaz hem de kış planlaması yapıklarını dile getiren Bakan Selçuk, aşı ile beraber önümüzdeki aylarda bir rahatlama geldiğinde okulları açabileceklerini söyledi ve tarih verdi. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne kadar sürecek? Okullar erken mi açılacak? Okullar ne zaman kapanıyor, ne zaman açılıyor? İşte Bakan Selçuk'un açıklamala
3.06.2021 Eğitim
Liseler açılıyor mu, liselerde yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
Liseler açılıyor mu, liselerde yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00 sularında toplandı, toplatışının sona ermesiyle Erdoğan’ın, 1 Haziran sonrası hayata geçmesi planlanan kademeli normalleşme adımlarını açıkladı. Erdoğan’ın ardından Milli Eğitim Bakanı okullarla ilgili açıklama yaptı. Peki, liseler açılıyor mu, liselerde yüz yüze eğitim kaç gün olacak?
31.05.2021 Eğitim
Ortaokullar ne zaman açılacak? 5, 6, 7, 8 sınıflar ne zaman açılıyor?
Ortaokullar ne zaman açılacak? 5, 6, 7, 8 sınıflar ne zaman açılıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamanın ardından Bakan Selçuk yüz yüze eğitime ilişkin açıklama yaptı. Bakan, 8. ve 12. Sınıflar için tarih verirken köy okullarının ise 15 Şubat'ta eğitime okullarında devam edeceğini ifade etti. 7. sınıflar ne zaman açılacak? Ortaokullar ne zaman açılacak?
2.02.2021 Eğitim
MEB duyurmuştu! Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması başladı
MEB duyurmuştu! Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması başladı Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması bugün itibariyle başladı. 7 milyona yakın öğrenci için ders zili çaldı. Öğrenciler haftada 2 gün, 2 grup halinde okula gitti. Türkçe, matematik, hayat bilgisi ve İngilizce gibi dersler yüz yüze, Resim, Beden ve müzik dersleri ise online yapılacak. Bu derslere ek olarak 4'üncü sınıflar ayrıca haftada 1 saat din kültürü ve ahlak bilgisi dersini de yüz yüze görecek. Müzik, resim ve beden eğitimi gibi dersler ise uzaktan eğitimle verilmeye devam edecek.
12.10.2020 Eğitim
İlkokullar ne zaman açılacak? Okullar açılacak mı? İşte son açıklamalar...
İlkokullar ne zaman açılacak? Okullar açılacak mı? İşte son açıklamalar... İlkokullar ne zaman açılacak sorusu pek çok aile tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Okulların ne zaman açılacağı ile ilgili, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile uzman görüşleri veliler tarafından dikkatle takip ediliyor. Son günlerde corona virüs vaka sayılarındaki artış endişeye neden oluyor. Vaka sayısının 1000'in üzerine çıkması nedeniyle okullarla ilgili son durum araştırılıyor. Peki, İlkokullar ne zaman açılacak? Okullar açılacak mı? Okullarda eğitim nasıl olacak? İşte okulların açılış tarihi ile ilgili detaylar...
8.08.2020 Eğitim