Arabası olan ve araba alacak herkesi ilgilendiren gelişme! İkinci elde satışlar durdu, fiyatlar...
Arabası olan ve araba alacak herkesi ilgilendiren gelişme! İkinci elde satışlar durdu, fiyatlar... Arabası olan ve araba alacakları ilgilendiren gelişme! İkinci el araba piyasasında fiyatlar tavan yaptı. Araba pazarlarında satışlar durma noktasına geldi. Alıcı ile satıcılar, fiyatlar konusunda anlaşmada güçlük çektiğini açıkladı. Soğuk ve ekonomik durumun 2. el otomobil piyasasını olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar, alıcıların artık pazara bile gelmediğini söyledi.
29.01.2022 Otomobil
Sibel Can'ın dolandırılması davasında karar
Sibel Can'ın dolandırılması davasında karar Ünlü şarkıcı Sibel Can'a ikinci el otomobilin sıfır olarak satılması davasında karar çıktı. Mahkeme, otomobili satan şirketin sahibi Şahin Mehmet Çelik hakkında "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4 yıl hapis ve 80 bin TL adli para cezası verdi.
1.03.2019 Gündem
İkinci el otomobil satışında büyük değişiklik
İkinci el otomobil satışında büyük değişiklik Bundan sonra herkes ikinci el otomobil satamayacak. İkinci el otomobil satacak kişilerin yetki belgesi alması gerekecek, bu belgenin geçerliliği beş yıl olacak. Bunun yanında ikinci el otomobil satış yerlerinin de bazı şartları taşıması gerekecek. İşte ikinci el otomobillerin satışı için yapılacak düzenlemeler.
13.02.2018 Ekonomi
İkinci el otomobil satışında yeni dönem
İkinci el otomobil satışında yeni dönem Yüz kızartıcı suçlardan hüküm giyenler motorlu araç alım satım işini yapamayacak.
24.04.2017 Ekonomi