50 Lira

50 Lira

Son dakika 50 lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 50 lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 50 lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

50 Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 50 lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.139 50 lira haberi bulunmuştur. Tüm 50 lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı Türkiye'nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin'in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi.
17.04.2024 Ekonomi
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar Erzurum'da toptan mobilya pazarlamacılığı yapan Adem Kızıltaş'ın telefonuna su kaçması sonucu bozuldu. Yeni telefon aldı, kurulumunu yaptı ve uykuya daldı. Dolandırıcılar 02.30 ile 03.00 saatleri arasında Kızıltaş'ın hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar.
14.03.2024 Gündem
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı Ramazan ayı boyunca sofraların vazgeçilmezlerinden olan hurma tezgahları süslüyor.
12.03.2024 Ekonomi
Adana'da kuzu şırdan bulunmayınca dana şırdana talep arttı
Adana'da kuzu şırdan bulunmayınca dana şırdana talep arttı Adana’da bir zamanlar çöpe atılan kuzu şırdan talep fazlalığı nedeniyle bulunmuyor. Son günlerde kuzu şırdanın 3 katı büyüklüğünde olan dana şırdana talep arttı.
1.03.2024 Adana
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
ABD'li dev bankadan Türk Lirası ve dolar için flaş tahmin! Rapor açıklandı, değer kazanacak...
ABD'li dev bankadan Türk Lirası ve dolar için flaş tahmin! Rapor açıklandı, değer kazanacak...   Türkiye ekonomisine olan güven ve uzun süredir yaratılan istikrar ortamı Türk Lirası için öngörüleri de pozitif ayrıştırıyor. ABD'li dev banka Wells Fargo, Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kazanacağını tahmin etti. 2024'ün ilk çeyreğinde 31 liraya yükseleceğini öngören Wells Fargo, 2025 yılında doların 28.50 liraya kadar gerileyebileceğini öne sürdü.
23.01.2024 Ekonomi
Yatırımcıya çok kritik banka uyarısı geldi! Gram başına 50 lira fark ediyor
Yatırımcıya çok kritik banka uyarısı geldi! Gram başına 50 lira fark ediyor Türkiye'nin finans piyasalarında gram altın, hem yatırımcılar hem de ekonomik göstergeler açısından önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Son dönemdeki ekonomik dalgalanmalar ve kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye ekonomisi hakkındaki değerlendirmeleri, gram altın yatırımlarının önemini bir kez daha gündeme getirdi. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk önemli açıklamalarda bulunarak yatırımcıyı uyardı.
19.01.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin
Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilerin beklediği destekleme ödemelerine ilişkin müjdeli haberi paylaştı. 2 milyar 32 milyon 291 bin liralık tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. Söz konusu ödemeler, kimlik numarasının son hanesi 4-6-8 ve vergi numarasının son hanesi 1-3-4-5-6-7-8-9 olanlar için bugün saat 18.00'den sonra, kimlik ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0-2 olanlar için ise 22 Aralık saat 18.00'den sonra hesaplara aktarılacak.
15.12.2023 Ekonomi
İstanbul Valisi Gül, artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi
İstanbul Valisi Gül, artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanları ve resmi kurumların il ve ilçe müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. İstanbul'da ekmek satış fiyatının 6.50 lira olduğunu vurgulayan Gül, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 48 zam talebi
İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 48 zam talebi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin su fiyatlarına yönelik yüzde 48 zam talebi, yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı 4'üncü oturumunda oylamaya sunulacak.
21.11.2023 Ekonomi
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Cimin üzümü şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor fiyatı 50 lira
Cimin üzümü şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor fiyatı 50 lira Faydaları saymakla bitmeyen ve şifa deposu olarak bilinen tescilli Cimin üzümü hasadı başladı. Erzincan ekonomisine katlı sağlayan ve Üzümlü ilçesi bölgesinde yetiştirilen Cimin üzümü, kendine has eşsiz tadıyla sofralık olarak talep görüyor. Türkiye’de sayılı patentli üzümler arasında olan Cimin üzümünün hasadı sürüyor. Erzincan’ın Üzümlü bölgesinde yetişen Cimin üzümü başta Karadeniz bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok iline ulaştırılıyor. Üzümlü ilçesindeki yaklaşık 10 bin dekar alanda yetiştirilen ve yıllık 6 bin tonun üzerinde üzüm üretimi gerçekleştirilen ilçede tatlı hasat sürüyor.
25.09.2023 Yaşam
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da yerli turist hareketliliği azalırken, ilçe yabancı turistlere kaldı. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 bandında doluluk oranı görünüyor" dedi.
10.09.2023 Ekonomi
Tezgahlarda hamsi patlaması, yüzde 70 arttı! Fiyatlar düştükçe düşüyor, kilosu 50 lira
Tezgahlarda hamsi patlaması, yüzde 70 arttı! Fiyatlar düştükçe düşüyor, kilosu 50 lira Av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle Marmara Denizi'nde hamsi bolluğu yaşanıyor. Bu yıl bir hafta içinde 747 ton 651 kilogram hamsi avlandı. Bu rakam geçen yıl 416 ton 756 kilogramdı. Hamside 2 kat artış görülürken geçmiş dönemde 130 ton 277 kilogram olan palamudun bu sene hiç olmaması dikkat çekti. İşte detaylar...
10.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımaya zam! İşte yeni ücretler
İstanbul'da toplu taşımaya zam! İşte yeni ücretler İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi.
8.08.2023 Ekonomi
Yozgat’ta toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam
Yozgat’ta toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam Yozgat Belediyesi, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda şehir içi toplu taşıma araçları ile taksi ücretlerine zam yapılmasına karar verildi.
3.08.2023 Ekonomi
Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor! 90+4’te Gelen Golle 18.032.00 TL Kazandı!
Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor! 90+4’te Gelen Golle 18.032.00 TL Kazandı! Bir Misli kullanıcısı dün oynanan karşılaşmalardan oluşturduğu 2 maçlık iddaa kuponuyla 18 bin 32 TL kazandı.
21.07.2023 İddaa
Hartlap Bıçağı tezgahlardaki yerini aldı: 50 lira ile 500 lira arasında değişiyor
Hartlap Bıçağı tezgahlardaki yerini aldı: 50 lira ile 500 lira arasında değişiyor Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kahramanmaraş'ın coğrafi işaret tescilli ürünlerden Hartlap Bıçağı, ustaların maharetli ellerinde hazırlandıktan sonra tezgahlardaki yerini aldı.
14.06.2023 Yaşam
Kadınları fuhşa sürükleyen 9 sanığa 147 yıla kadar hapis istemi
Kadınları fuhşa sürükleyen 9 sanığa 147 yıla kadar hapis istemi Zonguldak'ta, kadınları fuhşa sürükledikleri iddiasıyla 9 sanık hakkında toplam 147 yıla kadar hapis cezasının istendiği iddianame Zonguldak 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. 49 yıla kadar hapis cezası istenen Servet A.’nın (47), “Bana kadın soranlara telefonumdaki kadınların fotoğraflarını gösterdim, istediğinin numarasını verdim. Bunun karşılığında ise 50 ile 200 lira arası para aldım” ifadeleri iddianamede yer aldı.
5.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

50 Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 50 lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.